lemmy sixx Posted November 16, 2015 Report Posted November 16, 2015 Sta je tu ocaj? Ekstra zvuci. Quote
Lord Iffy Boatrace Posted November 16, 2015 Report Posted November 16, 2015 Sta je tu ocaj? Ekstra zvuci. Ti si bar uvek bio realan i objetivan (za razliku od mene),smecarski zvuci skroz,mislim da ce se svi sloziti. Quote
lemmy sixx Posted November 16, 2015 Report Posted November 16, 2015 Uopste ne zvuci smecarski. Na par mesta coveku malo ode vokal u kurac, ali to je zanemarljivo. Quote
azal Posted November 16, 2015 Report Posted November 16, 2015 lemi, jel imas ti ovakvu majicu kratku da ti se pupak vidi? Quote
Dekapitator_Prisoner Posted November 16, 2015 Report Posted November 16, 2015 Gledao sam stare snimke. Apsolutno na svakom snimku batici puca glas, a i ostatak benda zvuci malo sumnjivo. Quote
Dekapitator_Prisoner Posted November 16, 2015 Report Posted November 16, 2015 Odlicne su pesme i studijski kidaju, al live ne valjaju koliko vidim. Quote
lemmy sixx Posted November 16, 2015 Report Posted November 16, 2015 Ubijaju lajv. Gledao sam ih uzivo i pokidali su. Takodje, ovo sa snimka je odlicna svirka. Batici pukne glas, pa sta, nije Pavaroti. lemi, jel imas ti ovakvu majicu kratku da ti se pupak vidi? Ne, ne nosim majce tog tipa...niti bilo kakvog metal tipa. To prepustam tebi, matori. Quote
Angelystor Posted November 19, 2015 Report Posted November 19, 2015 Živo pored vatre će dati odgovore na vaše nedoumice: http://www.mediaboom.org/440011-enforcer-live-by-fire-2015.html Quote
kuruz Posted November 19, 2015 Report Posted November 19, 2015 Ne, ne nosim majce tog tipa...niti bilo kakvog metal tipa. To prepustam tebi, matori. Da li ces je ti nositi tvoja stvar.Ja sve moje Metallica majce i dalje nosim,i uvek cu ih nositi. a: Quote
Dekapitator_Prisoner Posted November 19, 2015 Report Posted November 19, 2015 Živo pored vatre će dati odgovore na vaše nedoumice: http://www.mediaboom...-fire-2015.html Samo se nadam da nije od onih fake live albuma. Al i to cemo saznati kad stigne DVD i kad se uporedi sa snimcima iz publike Quote
Angelystor Posted December 16, 2015 Report Posted December 16, 2015 Ne znam koliko je svirka fake, odnosno dorađivana, ali publika jes samo tako. Ostali su true 80ima i preko live albuma Svirka inače na mestu, niti sirovije niti sporije...nekako jednako studijski... Quote
lemmy sixx Posted March 15, 2016 Report Posted March 15, 2016 http://youtu.be/hSZCTMvSVqg :rockdevil: Quote
vudun Posted March 15, 2016 Report Posted March 15, 2016 Preostaje nam nada da će uskoro navratiti do Memorijalnog centra Dražen Petrović. Quote
Talvi Posted March 15, 2016 Report Posted March 15, 2016 do Subotice, realno Bora već ostvario kontakt, odmah uz granicu, najkultnija svirka ikad u najavi ako su mogli oni blekeri sa islanda, nebo je granica Quote
Dekapitator_Prisoner Posted March 16, 2016 Report Posted March 16, 2016 Trebali su oni ovde da sviraju, al ih je neko vukao za nos. 1 1 Quote
Bata Trokrilni Posted October 2, 2016 Report Posted October 2, 2016 Gledao ih u Pešti početkom 2014. (zar je već prošlo dve i po godine?), razvalili su. Definitivno najbolji mladi HM bend, usudiću se da kažem i jedini koji trenutno stvarno vredi. I From Beyond je bio odličan album, ne baš na nivou prethodnih, ali tu negde. Quote
Runner Posted October 15, 2016 Report Posted October 15, 2016 Vidim da je Terminal nedavno objavio novi EP, tacnije kasetu sa dvije nove pjesme. https://ljudkassett.bandcamp.com/album/terminal-zadnji-izlet Ovo bi valjda trebalo da je posljednji dio trilogije posvecene metalu iza nekadasnje gvozdene zavjese. Quote
Angelystor Posted January 29, 2019 Report Posted January 29, 2019 Baš pre neko veče sam uživao uz Diamonds i pitao se gde su šta rade. Kontam da sam ih prizvao svojom sesijom, nema na čemu. Quote
Recommended Posts