lemmy sixx Posted February 13, 2019 Report Posted February 13, 2019 (edited) Edited February 13, 2019 by lemmy sixx Quote
Mračna kurcobolja Posted February 25, 2019 Report Posted February 25, 2019 Jbg, ovo deluje baš izveštačeno. Neki Europe meets ABBA fazon, samo mekše. Kome je ovo namenjeno i koliko se može verovati liku koji koji brije dlake pod pazuhom kad kaže "Die For The Devil"? A i stajling im je, ono, nemam problem da ih zamislim kako svako veče praše u nekom gej klubu. Ako postoji štetna pojava u modernoj popularnoj muzici onda su to ovi švedski bendovi u retro fazonu kojih u poslednje vreme ima ko govana u svim žanrovima. 4 1 Quote
azal Posted February 25, 2019 Report Posted February 25, 2019 pa nije mnogo mekse, bukvalno je neki Europe/Scorpions fazon. Mislim, vise je metal od Ghosta svakako. Quote
vudun Posted February 25, 2019 Report Posted February 25, 2019 Smekšali su poprilično. Vala baš škorpionski zvuče... Proklinje ih slepo kuče. Svakako bi bilo bolje da su i oni i Ghost zasadili aroniju na jedno, brat bratu, pet-šes hektara. Gitare o klin, podrazumeva se. 2 Quote
aRmatuRa Posted April 24, 2019 Report Posted April 24, 2019 https://getmetal.club/155989-enforcer-zenith-2019.html Quote
Angelystor Posted April 28, 2019 Report Posted April 28, 2019 Meni na prvo slušanje ovo kriminalno. Što bi rekao čuveni američki analitičar, Bart Simpson - I didn't think it was physically possible, but this both sucks and blows. Quote
aRmatuRa Posted April 28, 2019 Report Posted April 28, 2019 Meni posle Death by Fire, bend je skroz opao. Od super HM worship-a, postali nekakv bledi HM, a ovaj poslednji mi lici na neki los HM, los Ghost combo. Quote
kuruz Posted April 29, 2019 Report Posted April 29, 2019 nerealno kakav su kult Jagode tamo gore Quote
Sreta Posted April 29, 2019 Report Posted April 29, 2019 Bile su i ovde, pa su postale govna. Divlja govna. 1 Quote
obsessed by cruelty Posted April 30, 2019 Report Posted April 30, 2019 On 4/29/2019 at 4:55 AM, Sreta said: Srcing for ju je dobra. i tolko od albuma ne ide mi ic u glavu taj Divlje Jagode hajp, festivali s prekultnim bendovima itd.. jbt zamisli odes da gledas Primordial i ispada ti Lipovaca da svira Motore Quote
HUMAN Posted April 30, 2019 Report Posted April 30, 2019 Šta se tolko čudite, pola ex yuge zapalilo tamo, pa ih nostalgia drma.. Quote
lemmy sixx Posted May 3, 2019 Report Posted May 3, 2019 Dobar je album. Ali i najslabiji do sada. Ubedljivo. Zenith of the black sun (totalni Dio fazon pesma), Searching for you, The end of the universe i Thunder and hell su odlicne pesme.One thousand years of darkness i Die for the devil su dobre, lepo voze. Ostalo prosekcina, sa izuzetkom Sail on koja je ocajna, krsina od pesme. Sve u svemu, ocekivao sam vise, ali jebiga moralo je doci do pada, ljudi odradili 4 vrhcina albuma. Quote
Angelystor Posted May 12, 2019 Report Posted May 12, 2019 Da se malo revidiram od inicijalnog razočarenja. Nije toliko loše, ali opet stoji da je album podbačaj i solidno ubedljivo najslabiji do sada. Uvodna je i dalje kriminalna, Regrets težak snoozefest, a i ostatak midtempoish pesama najviše vuče na dole ovdi. Realno, Enforcer se sluša zbog brzine i zabave, a ovde jedina pesma gde su fino uboli opet je "Thunder and Hell". Onaj break ubedljivo najbolji momenat na albumu. Mishmash album kome fali malo više usmeravanja umesto pokušavanja da se namiri svaki mogući spektar u kome bi možda dalje krenuli sa karijerom. Quote
vudun Posted May 17, 2019 Report Posted May 17, 2019 Fino je to kad se daje omaž kvalitetu. No, original je tisuću puta bolji. Alenovo udaranje po guzi Zeletovoj, pri kraju spota >>>> ova gejština od pevanja. 1 1 Quote
Recommended Posts