Divlji Tigar Posted February 3, 2013 Report Posted February 3, 2013 (edited) Album je zaista odličan, ovako treba da zvuči pravi heavy metal album, nema veštački nametnutih virtuznih solaža i sličnih izdrkavanja. Jeste da nema previše originalnosti, ali koga briga kada je muzika odlična. "Matori" bendovi će jednom prestati da snimaju nove albume i prave koncerte, a neko treba da ih zameni. Preslušao sam album jedno 20 puta i još uvek ne mogu da se odlučim koja je pesma najbolja, jedno je sigurno loše ili nešto slabije pesme nema. Mene je prošli album oduševio, posebno pesma "Katana", ali ovaj album je mnogo bolji i hitičniji. 35 minuta pravog i žestog hevi metala. Originalni disk ću kupiti čim bude u prodavnicama ili ću ga naručiti putem neta. Malo mi krivo što nije bilo više ovakih bendova pre 11 godina kada sam počeo da slušam metala. Ja sam naglasio da je to PO MENI najbolji heavy album koji se pojavio u prethodnih 10 godina. Definitivno je u top 10 albuma, a svakako je najhitičniji Edited February 3, 2013 by Divlji Tigar Quote
El Karnisero Posted February 5, 2013 Report Posted February 5, 2013 Ових дана сам преслушао пар песама које су на фејсбук качили метал трудбеници које имам у пријатељима, данас се тек наканио да скинем и лепо послушам. Албум јебе кеву, најбољи њихов албум до сада. Не само да прже, уз ово бре може да се ђуска. Quote
kuruz Posted February 5, 2013 Report Posted February 5, 2013 и ја сам мало слушао оно што метална браћа каче није лоше много боље од Мејдена Quote
Fapril ethereal Posted February 5, 2013 Report Posted February 5, 2013 jebem ti kakav album,ovo nije zdravo..morao sam da vidim sta stoji iza Lemijevog divljanja na heksu.. ja sam se totalno navukao na ovo sranje,spasi me gospode Quote
El Karnisero Posted February 5, 2013 Report Posted February 5, 2013 Улазим у четврти сат рипита, причај ми о томе. Mesmerized by Fire већи хит од Заз и Готјеа заједно. Quote
SkullKrusheR Posted February 5, 2013 Report Posted February 5, 2013 nateracete me da skinem ovo sranje. Quote
lemmy sixx Posted February 5, 2013 Report Posted February 5, 2013 Cim ovo remek delo nazivas sranjem,ne zasluzujes ni da ga cujes. Quote
SkullKrusheR Posted February 5, 2013 Report Posted February 5, 2013 sranje je dok se ne dokaze suprotno. par stvari shto sam chuo sa proshlog albuma me nisu odushevile. Quote
El Karnisero Posted February 6, 2013 Report Posted February 6, 2013 Албум који је натерао Дивљег Тигра да напише више од десет редова у једном посту. Таква препорука није виђена у историји музике. 12 Quote
Bata Trokrilni Posted February 6, 2013 Report Posted February 6, 2013 Album je zaista odličan, ovako treba da zvuči pravi heavy metal album Znači tvrdiš? Brate? A ako recimo zvuči kao Painkiller, onda nije pravi? Quote
El Pistolero Posted February 8, 2013 Report Posted February 8, 2013 Skida se zbog rispekta prema braci sa Heksa, pa cemo videti... Lemi ENFORSEEEEERR !! Quote
Hail Metal Posted February 8, 2013 Report Posted February 8, 2013 (edited) vredelo je svratiti na temu i videti sta se dogadja na heavy metal polju odlican album ! Edited February 8, 2013 by Hail Metal Quote
Fapril ethereal Posted February 8, 2013 Report Posted February 8, 2013 Lemi je hevi metal indoktrinator Quote
WoI Posted February 8, 2013 Report Posted February 8, 2013 Zašio album. Svaka čast momcima, zaista su me oduševili. Hitčina ko prvenac Quote
Goxy Posted February 8, 2013 Report Posted February 8, 2013 ne znam iz kog razloga mi se raniji albumi nisu svideli ,ali ovaj mi je bas dobar.ima tu i glam momenata,posebno na vokalima i refrenima (take me out... recimo) ali naravno super to sve zvuci. Quote
Bata Trokrilni Posted February 9, 2013 Report Posted February 9, 2013 Posle sijaset slušanja (a retko koji album od novih što izađu toliko slušam) mogu da kažem da jeste vrlo dobar album. Potvrđuje moju raniju ocenu da je ovo posle Wolf-a najbolji NWOTHM bend. E sad, da je album nešto spektakularno, i nije. Svakako nije ispred legendi kao što su Judas Priest, King Diamond, Accept, Pokolgep ( )... ali valja se. Da li će leći na originalu... pa videćemo. Ako legne ovaj, moraće i prethodni, makar zbog Katane i Running in Menace. Prvi već ne mora, on je nešto slabiji. Quote
Lord Iffy Boatrace Posted February 9, 2013 Report Posted February 9, 2013 (edited) Gde si ti iskopao glam ovom cistom heavy metal izdanju da mi je da znam hahah.... Edited February 9, 2013 by Lord Iffy Boatrace 1 Quote
lemmy sixx Posted February 9, 2013 Report Posted February 9, 2013 Pa ima covek pravo,oseti se malo.Ne bas glam,ne onaj ljigavi Poison/White Lion stajl,ali tu i tamo ima neki Motley Crue momenat. Quote
Lord Iffy Boatrace Posted February 9, 2013 Report Posted February 9, 2013 Pa ima covek pravo,oseti se malo.Ne bas glam,ne onaj ljigavi Poison/White Lion stajl,ali tu i tamo ima neki Motley Crue momenat. Lemi jes to ti ili neki metroseksualac seo za tvoje racunalo? Quote
Bata Trokrilni Posted February 9, 2013 Report Posted February 9, 2013 Glam je modni stil, a ne muzički pravac. Quote
Lord Iffy Boatrace Posted February 9, 2013 Report Posted February 9, 2013 Glam je modni stil, a ne muzički pravac. KOSOVO JE SRBIJA. 1 Quote
lemmy sixx Posted February 9, 2013 Report Posted February 9, 2013 Lemi jes to ti ili neki metroseksualac seo za tvoje racunalo? Ja sam.I oseti se,hteo ti to priznati ili ne. Motley Crue konza! Quote
Lord Iffy Boatrace Posted February 9, 2013 Report Posted February 9, 2013 Ja sam.I oseti se,hteo ti to priznati ili ne. Motley Crue konza! Shift-delete odmah album. Quote
Recommended Posts