Lord Iffy Boatrace Posted February 9, 2013 Report Posted February 9, 2013 Salu na stranu,ne znam,ja nisam primetio da taj feeling ima album al ok ako vi kazete onda mora da je tako,ja glam bendove nisam ni slusao puno tako da nisam merodavan da procenim.... Quote
lemmy sixx Posted February 9, 2013 Report Posted February 9, 2013 Ma nije to onaj klasicni glam,naravno da nema takve ljigavstine.Ali neke americke heavy skole tipa stariji Motley ima. Quote
Bata Trokrilni Posted February 9, 2013 Report Posted February 9, 2013 Stariji Motley možda malo. Meni neke pesme, posebno Running in Menace više vuku na neki melodični heavy iz nekog kasnijeg perioda, tipa Loudness, Kuni, Impellitteri, Axel Rudi Pell sa prvog albuma... Quote
lemmy sixx Posted February 9, 2013 Report Posted February 9, 2013 E vidis,prvi Axel Rudi Pell i Loudness su dobra poredjenja. Quote
Angelystor Posted February 10, 2013 Report Posted February 10, 2013 и ја сам мало слушао оно што метална браћа каче није лоше Ja sam iznenadjen da si ti izdrzao da odslusas ijednu pesmu sa ovakvom produkcijom Ili si smeksao zbog ljubaci ka KEA-u, koga ima dosta ovde... Meni "Take Me Out Of This Nightmare" udje vec u nekih top 3-4 pesama benda. I jos ne dosadjuje album. BTW, sad po evropi ovako pikaju Quote
Hail Metal Posted February 10, 2013 Report Posted February 10, 2013 Posvetio sam se malo vise albumu , zaista je fantastican , ima tu mesavine svega , ali sve lepo uklopljeno , svaka cast kumu sto je popularizovao bend , ne pamtim da me je neki novi album ovako oduvao . Elem u nekim pesmama se oseti uticaj Helloween-a , jedino su mi zadnje dve numere onako nista posebno , pogotovo Satan , podseca me na Kill em All ... u svakom slucaju album cista desetka !!! Quote
dAdAiSt Posted February 10, 2013 Report Posted February 10, 2013 Verujem, ja nemam vremena, možda se Franquelli posveti i napiše recenziju...to bih voleo da čitam. Quote
lemmy sixx Posted February 10, 2013 Report Posted February 10, 2013 Posvetio sam se malo vise albumu , zaista je fantastican , ima tu mesavine svega , ali sve lepo uklopljeno , svaka cast kumu sto je popularizovao bend , ne pamtim da me je neki novi album ovako oduvao . Elem u nekim pesmama se oseti uticaj Helloween-a , jedino su mi zadnje dve numere onako nista posebno , pogotovo Satan , podseca me na Kill em All ... u svakom slucaju album cista desetka !!! Meni je Satan bas do jaja,old skulersko prangijanje! Poslusaj i prethodne albume kume,pogotovo prvi.Secam se da si jednom rekao da ti se svidja Speed Queen.Jebe mame album. Quote
Grobodan Posted February 10, 2013 Author Report Posted February 10, 2013 Vreme je da Enforcer ekipa ponovo zauzme ovaj jebeni forum. Quote
kuruz Posted February 10, 2013 Report Posted February 10, 2013 Ili si smeksao zbog ljubaci ka KEA-u, koga ima dosta ovde... немам појма шта значи КЕА :haha: Quote
Grobodan Posted February 10, 2013 Author Report Posted February 10, 2013 Kill em all jebem te u usta škrbava. Quote
kuruz Posted February 10, 2013 Report Posted February 10, 2013 Де могу да се сетим. Нисам толико детаљно слушао ово, не интересује ме жанр, пустио сам због масовног дркања. К'о што рекох, солидно звучи, с тим да је мени ово музика за В-рок радио у ГТА, не нешто чему могу да се посветим. Quote
lemmy sixx Posted February 10, 2013 Report Posted February 10, 2013 Vreme je da Enforcer ekipa ponovo zauzme ovaj jebeni forum. Vreme je da se enforsuje. Quote
Hail Metal Posted February 11, 2013 Report Posted February 11, 2013 Meni je Satan bas do jaja,old skulersko prangijanje! Poslusaj i prethodne albume kume,pogotovo prvi.Secam se da si jednom rekao da ti se svidja Speed Queen.Jebe mame album. Poslusacu , vreme je da se posvetim novim izdanjima nisam jos od srednje skole Quote
Anno Mundi ! Posted February 13, 2013 Report Posted February 13, 2013 (edited) Album preslusah par puta, zanimljiv je, mada previse vokalno i muzicki podseca na Tokyo Blade (koji su ovo sve odsvirali 1984) ima tu i tamo Mercyful fate riffova... Slusajte Grand Magus - Hunt , odlican album, Edited February 13, 2013 by Anno Mundi ! 1 2 Quote
Runner Posted February 18, 2013 Report Posted February 18, 2013 Album je u sustini ok, mada sam slusao i nekoliko meni boljih izdanja u retro-heavy stilu, mislim prvenstveno na Steelwing i njihov proslogodisnji album "Zone of Alienation". No dobro, stvar ukusa. 1 Quote
Lord Iffy Boatrace Posted February 18, 2013 Report Posted February 18, 2013 Album je u sustini ok, mada sam slusao i nekoliko meni boljih izdanja u retro-heavy stilu, mislim prvenstveno na Steelwing i njihov proslogodisnji album "Zone of Alienation". No dobro, stvar ukusa. Steelwing - Zone Of Alienation jeste bolje izdanje od ovogodisnjeg Enforcer-a.Dosta zanimljivije. Quote
Divlji Tigar Posted February 18, 2013 Report Posted February 18, 2013 Kako kome, meni je "Death by Fire" 100 puta bolji od "Zone of Alienation", a Enforcer je mnogo bolji bend od Steelwing-a. Quote
Lord Iffy Boatrace Posted February 18, 2013 Report Posted February 18, 2013 Kako kome, meni je "Death by Fire" 100 puta bolji od "Zone of Alienation", a Enforcer je mnogo bolji bend od Steelwing-a. kvalitetniji i originalniji bend jeste.Al se ne bih slozio da je ovo sada bolji album od ZOA,prosli jeste. 1 Quote
Divlji Tigar Posted February 18, 2013 Report Posted February 18, 2013 (edited) Mene je novi Enforcer oduševio kao retko koji novi album, svih 8 pesama su fenomenalne i zaslužuju čistu 10. "Zone of Alienation" jeste jako dobar album, ali ima neke malo slabije pesme, od 9 pesma samo su mi 3 ili 4 odlične. Edited February 18, 2013 by Divlji Tigar Quote
Lord Iffy Boatrace Posted February 18, 2013 Report Posted February 18, 2013 Meni novom Enforcer-u fali jedna EPIC pesma kao sto je bila KATANA na pedhodniku i fali jedna mid-tempo kao Running in Menace.Malo jos melodicnosti da je bilo onda bi uboli pravu meru za mene licno. Quote
Grobodan Posted February 18, 2013 Author Report Posted February 18, 2013 kakav bre steelwing uozbiljite se Quote
Bata Trokrilni Posted February 19, 2013 Report Posted February 19, 2013 Steelwing je imao solidan prvi album, drugi nije ni upola tako dobar. Uz to sam ih gledao uživo i razočarali su me nastupom, imidžom, svime... Definitivno je Enforcer bolji bend. Quote
Recommended Posts