markomrki Posted August 17, 2010 Report Posted August 17, 2010 (edited) Sinoc sam cuo za ovu tragediju. Primite saucesce celog benda Rain Delay. Jak udarac za sve nas. RIP Edited August 17, 2010 by markomrki Quote
oNe Posted August 17, 2010 Report Posted August 17, 2010 uzas Saucesce od celog benda dreDDup. Svirali smo na Samhainu zajedno. uzas. sta se tacno dogodilo? Quote
Шарки Posted August 18, 2010 Report Posted August 18, 2010 Ужас један. Шокиран сам. Примите и моје саучешће. Почивај у миру. Quote
sedativ Posted August 18, 2010 Report Posted August 18, 2010 Strašan gubitak. Iskreno saučešće. Quote
Guest Administrator Posted October 27, 2010 Report Posted October 27, 2010 (edited) Juce sam skinuo vas album i mogu vam reci da mi je album odlican. Produkcija je solidna ( ako je radjena u nasoj zemlji ) Unikatan album. Svaka cast Okean Srece <3 P.S. Steta sto ste prekinuli sa radom. Mislim da ova tragedija ne treba da vas sprecava i da bi basista zeleo da nastavite da svirate i da napredujete. R.I.P. Edited October 27, 2010 by Administrator Quote
Lou Posted October 27, 2010 Report Posted October 27, 2010 "Okean sreće" je upravo pesma kojom su me osvojili prošle godine u Akademiji. Mislim da su taman došli na dobar produkcijski nivo i trenutak u kome su svoje mnoge uticaje najuspešnije uklopili u celinu - bilo bi zanimljivo pratiti dalji razvoj muzičkog pravca. Nažalost, dogodilo se što se dogodilo. Quote
Recommended Posts