scissors Posted August 9, 2002 Report Posted August 9, 2002 Predstavnici drugog talasa new wave bendova. Izdali su svoj debi album "Wisconsin Death Trip" 1999. godine i usjeli su da dodju u sam vrh svog zanra. Muzika je mjesavina nu/cyber/gothic metala. Koriste dosta elektronike i osjeti se uticaj cistog trance-a (bubnjevi, elektronika) sa kojom stvaraju jednu mracnu atmosferu. "Machine" je njihov drugi album iz 2001. kojim su malo promjenili svoju muziku i zakoracili korak blize ka trance/metalu. A imaju i vrlo prepoznatljiv imidz a: Quote
Djole[HcHm] Posted August 19, 2002 Report Posted August 19, 2002 Iako im je W.D.T. prvenac vidi se da je odlicno upakovano, stalozeno, bez nekog svirackog izivljavanja. Gitarista crpi distorziju iz Messa Boogie-a mog omiljenog pojacala Quote
scissors Posted August 20, 2002 Author Report Posted August 20, 2002 "]Iako im je W.D.T. prvenac vidi se da je odlicno upakovano, stalozeno, bez nekog svirackog izivljavanja. Gitarista crpi distorziju iz Messa Boogie-a mog omiljenog pojacala oni su jedan od rijetkih bendova koji sa vrlo sirovim rifovima i gitarskim dionicama prave odlicnu muziku. Statc-X will get U Quote
Fiery Posted September 1, 2002 Report Posted September 1, 2002 previse upliva techno-a za moj ukus Quote
scissors Posted September 1, 2002 Author Report Posted September 1, 2002 previse upliva techno-a za moj ukus grijesis sinko, u pitanju je trance a: trance i techno je razlika ko death i power Quote
Hamsun Posted September 3, 2002 Report Posted September 3, 2002 Ja imam "Machine".Svidja mi se Samo da je jos malo manje trance-a... Quote
Fiery Posted September 4, 2002 Report Posted September 4, 2002 previse upliva techno-a za moj ukus grijesis sinko, u pitanju je trance a: trance i techno je razlika ko death i power ne razumem se u razlike izmedju podpravaca, kada kazem techno ne mislim power, mislim metal, da iskoristim tvoju analogiju Quote
cLoWn Posted September 5, 2002 Report Posted September 5, 2002 odlican band....prvi album je bolji nego drugi Quote
fiction Posted September 27, 2002 Report Posted September 27, 2002 Danas sam uzeo wisconsin death trip.Ima par dobrih pjesama kao sto su: -I'm With Stupid -Bleed For Days -Stem Ostalo je manje vise prosek.Sigurno cu uzeti machine cim ga nadjem nije jos stigao Quote
scissors Posted September 28, 2002 Author Report Posted September 28, 2002 Danas sam uzeo wisconsin death trip.Ima par dobrih pjesama kao sto su: -I'm With Stupid -Bleed For Days -Stem Ostalo je manje vise prosek.Sigurno cu uzeti machine cim ga nadjem nije jos stigao a "I am", "Love Dump", "December" ? :? to su i te kako dobre pjesme a: a: Quote
Lord_of_suffering Posted September 28, 2002 Report Posted September 28, 2002 Love dumplin Your shit's like chocolate cake and your ass smells like a rose Love dumplin Quote
scissors Posted September 29, 2002 Author Report Posted September 29, 2002 Love dumplinYour shit's like chocolate cake and your ass smells like a rose Love dumplin samo ti seri anyway evo jednog zanimljivog texta iz clanka o njima (dok je jos bio stari gitarista) --- Quote
fiction Posted September 29, 2002 Report Posted September 29, 2002 Love dumplinYour shit's like chocolate cake and your ass smells like a rose Love dumplin samo ti seri anyway evo jednog zanimljivog texta iz clanka o njima (dok je jos bio stari gitarista) --- Quote
Lord_of_suffering Posted September 29, 2002 Report Posted September 29, 2002 Nemoj me pogresno shvatiti scissorse ja volim static-x Jedino nevolim, novog gitaristu. 8) Quote
countessdracula85 Posted October 28, 2002 Report Posted October 28, 2002 Uuu,odlican band! best songs from Wisconsin: Pushi t ,I am, Love dumpling, a sa Machine-a najjaca BLACK & WHITE, zatim Cold, This is not...Wayne Static is sooo secksie Quote
azal Posted October 28, 2002 Report Posted October 28, 2002 previse upliva techno-a za moj ukus grijesis sinko, u pitanju je trance a: trance i techno je razlika ko death i power ne razumem se u razlike izmedju podpravaca, kada kazem techno ne mislim power, mislim metal, da iskoristim tvoju analogiju ne....Scissors je u pravu. evo analogije... power is to metal as techno is to electronic music. Quote
Lord_of_suffering Posted October 28, 2002 Report Posted October 28, 2002 Ma ludilo su ljudi. Jel neko zna kad izlazi njihov novi album. Quote
scissors Posted October 28, 2002 Author Report Posted October 28, 2002 Ma ludilo su ljudi.Jel neko zna kad izlazi njihov novi album. ima do toga jos... tek se spremaju da pisu neke nove pjesme :roll: Quote
dr NIK@ Posted November 26, 2002 Report Posted November 26, 2002 OK grupa. Po albumima mi je kompletniji i ukupno bolji 2., ali 1. ima nekoliko pesama koje zasluzuju vecu paznju od ovih sa drugog ka npr. "Push it". Quote
Duke Of Borca Posted January 18, 2003 Report Posted January 18, 2003 Ma i prvi i drugi su do jaja, ja ne vidim razlog zasto prvi izgleda amaterski, meni ono od njih sve valja, avatar govori za sebe... Quote
Cypher Posted January 18, 2003 Report Posted January 18, 2003 Nisam cula mnogo toga,ali moram priznati da mi se svidjaju a: Totalno su ok Quote
dr NIK@ Posted January 19, 2003 Report Posted January 19, 2003 Ma oba su gotivna...mozda mi je boli i prvi...nemam pojma 8O Quote
fiction Posted January 19, 2003 Report Posted January 19, 2003 Static-x je jedini band koji mjesa tehno i metal a da se moze slusat napravili su odlicnu kombinaciju Quote
Recommended Posts