Duke Of Borca Posted June 30, 2003 Report Posted June 30, 2003 Pa sad ja imam operu, svi su ti smajlovi isti skoro Quote
Lord_of_suffering Posted June 30, 2003 Report Posted June 30, 2003 kako isti kad su u predzadnjem postu tacno naveo koji sam smajli koristio, sto znaci da ih fizicki raspoznajes ali ne znas sta znace. Ako ti jos nije jasno zasto sam poslao onaj post i zasto sam upotrebio onaj smajli (tri puta) da te prosvjetlim Smatrao sam da vi to vec svi znate i da ja jedini nisam znao za to, jer kad sam procitao to na netu vidio sam da je te vijest vec duze vreme tu, sto u prevodu znaci zastarila, pa eto rekoh sebi postovacu tu vijest pa da vidim sta ce drugi da kazu. P.S ne zelim da ovo ispadne svadja peace Quote
Duke Of Borca Posted June 30, 2003 Report Posted June 30, 2003 , nema nikakvih znakova, smao oznacavaju kao neku tugu Nema svadje, nisam ni ja hteo, nego ozbiljno ti kazem, dodji da mi pogledas komp, ako oces ovi smajliji su meni isti: :ne: :? , izgledaju ko da oznacavaju neku tugu, ali ozbiljno Quote
Baal Posted June 30, 2003 Report Posted June 30, 2003 Static-x su mi smeshna grupa!!!Nemaju pojma! Quote
kasapin Posted July 1, 2003 Report Posted July 1, 2003 video sam ih jednom na tv-u... sranje... Quote
fiction Posted July 1, 2003 Report Posted July 1, 2003 Static-x su mi smeshna grupa!!!Nemaju pojma! Daj neki razlog? Quote
Duke Of Borca Posted July 1, 2003 Report Posted July 1, 2003 E stvarno vise, i posle je neko nesto rekao za AdamChinu, eto lepota... Quote
Ivan_Creed Posted July 1, 2003 Report Posted July 1, 2003 Nemojte tako ljudi, Static-X su bas dobri.... Quote
Duke Of Borca Posted July 1, 2003 Report Posted July 1, 2003 Ma ne Static-X nije dobar hahahahaha, avatar sve govori Quote
Duke Of Borca Posted July 1, 2003 Report Posted July 1, 2003 Nick Oshiro(Seether) je novi bubnjar Static-X, a trebaju da izdaju album koji nosi naziv: 'Shadow Zone' Quote
Duke Of Borca Posted July 7, 2003 Report Posted July 7, 2003 Valjda negde na jesen, ali nisam siguran Quote
fiction Posted July 7, 2003 Report Posted July 7, 2003 Do kraja godien sigurno a na jesen ako bude sve perfektno a: Quote
fiction Posted August 30, 2003 Report Posted August 30, 2003 Album izlazi u oktobru.Slusao sam dvije pjesme sa njega.The Only me mnogo podsjeca na Korn a druga Destroy All je odlicna i predstavlja povratak WDT-u Quote
Duke Of Borca Posted October 4, 2003 Report Posted October 4, 2003 Track list za Shadow Zone: 1 Destroy All 2 Control It 3 New Pain 4 Shadow Zone 5 Dead World 6 Monster 7 Only 8 Kill Your Idols 9 All in Wait 10 Otsegolectric 11 So 12 Transmission 13 Invincible Quote
The_Vampire_Slayer Posted October 5, 2003 Report Posted October 5, 2003 ok su mi pjesme "Love dump" i ona iz filma QUEEN OF THE DAMNED "Cold" (a sto se tice filma -------> katastrofa!) 8) Quote
fiction Posted October 31, 2003 Report Posted October 31, 2003 Nedavno je izasao Shadow Zone.Prica se da je dobar a ja ga jos nemam :x Quote
solicitor Posted October 31, 2003 Report Posted October 31, 2003 Videcu da ti posaljem u ponedeonik ako hoces samo mi daj link za omot . Platices drugi put Quote
dr NIK@ Posted December 5, 2003 Report Posted December 5, 2003 Za sad sam preslusao samo jednom album i po mom misljenju je dobar. Na trenutke melodican uz melodicno pevanje, dok se u nekim trenucima vrati onaj njihov dobro poznati fazon.... Kill Your Idol je odlicna pesma... Quote
Beren Posted December 6, 2003 Report Posted December 6, 2003 hmm a ja bih jako zheleo da znam shta znachi ono "otsego"....mislim otsego undead, otsegolation a sada otsegolectric ... :? :? Quote
fiction Posted December 30, 2003 Report Posted December 30, 2003 nabavio i preslusao Shadow Zone gomilu puta.Mnogo dobar album.I dalje se drze provjerene formule uz par modfikacija.Bolji od machine a losiji od WDT.mada mislim da ako hoce da se zadrze na vrhu moraju mjenjati malo stil Quote
Wes [KoRn] Posted January 4, 2004 Report Posted January 4, 2004 Album je sjajan, cini mi se da su menjali stim, da su sada malo dublji i vokalno malo visi i tako, cool kombinacija.Brzo i ludo, energicno, razbijacki, ma Static-X kick ass!! Quote
Beren Posted January 6, 2004 Report Posted January 6, 2004 poslushao sam ja ali i dalje ne kontam rech otsego ;-0 Quote
eretron Posted January 6, 2004 Report Posted January 6, 2004 Sjajan album ... najbolja pesma : invictible Quote
Wes [KoRn] Posted January 7, 2004 Report Posted January 7, 2004 Monster je sjajna pesma... brzo i ludo Quote
Recommended Posts