dr NIK@ Posted August 14, 2004 Report Share Posted August 14, 2004 novi static jebe keve ....10x je bolji od shadow zone-a obavezno ga nabavite... Kakav bre sad novi Static-X odakle...kad pre...kako...gde...zasto...daj ovamo!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
eXplorer Posted August 15, 2004 Report Share Posted August 15, 2004 http://www.static-x.com/ Beneath betwen beyond... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
scissors Posted August 22, 2004 Author Report Share Posted August 22, 2004 kompilacija... kakav novi album pola stvari su već bile dostupne na internetu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Azog-Gauroth Posted August 22, 2004 Report Share Posted August 22, 2004 1. i 2. valjaju novi je sranje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
deftonerrrr Posted August 23, 2004 Report Share Posted August 23, 2004 (edited) kompilacija... kakav novi album pola stvari su već bile dostupne na internetu prvo preslusaj album pa onda daj komentar da ne bi ispao glup u drustvu nije kompilacija nego zvanican album... oko 19 pesama ... od toga desetak novih...ja to ne bi zvao kompilacijom... malo si se zajebao a ? auuuch btw...sve stvari svih bendova su dostupne na netu...sooooooooooooo? your point is ? Edited August 23, 2004 by deftonerrrr Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dr NIK@ Posted August 27, 2004 Report Share Posted August 27, 2004 Pa ako ima 10-ak novih svari, koja je onda poenta izdavati album sa jos nekolicinom starih pesama kad i sa ovih desetak moze da se napravi potpuno NOVI album?!?!?! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
deftonerrrr Posted September 5, 2004 Report Share Posted September 5, 2004 Pa ako ima 10-ak novih svari, koja je onda poenta izdavati album sa jos nekolicinom starih pesama kad i sa ovih desetak moze da se napravi potpuno NOVI album?!?!?! nisam ti ja vejn znas ... pitaj njega... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dr NIK@ Posted September 15, 2004 Report Share Posted September 15, 2004 Uuuuu....a ja kad sam te video sa onom izvezanom bradicom pomislih, au jebote eno ga vejn, daj da ga priupitam nesto... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
deftonerrrr Posted September 17, 2004 Report Share Posted September 17, 2004 Uuuuu....a ja kad sam te video sa onom izvezanom bradicom pomislih, au jebote eno ga vejn, daj da ga priupitam nesto... ok ok ...ajde licim na vejna...pitaj sta te interesuje... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dr NIK@ Posted September 17, 2004 Report Share Posted September 17, 2004 (edited) Zasto svaki put nosis tange i brus kad imas svirku? Edited September 17, 2004 by NIK@NYT Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
deftonerrrr Posted September 18, 2004 Report Share Posted September 18, 2004 Zasto svaki put nosis tange i brus kad imas svirku? zato sto mi je tako najudobnije.... tange se uvuku u dupe pa ih i ne osecas i lakse skaces... a brus... me chinim zenstveniji btw...nabavio sam neki snimak gde te bas ima kako se gubis ?!?! interested ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dr NIK@ Posted October 10, 2004 Report Share Posted October 10, 2004 Koji je to snimak...odakle...sta god sto ce mi pomoci da se setim... ...takodje bi me interesovalo da ga pogledim... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hamsun Posted October 10, 2004 Report Share Posted October 10, 2004 kakvi su ovo spamovi, bre? Nemoj da pushtam pingvine na vas... * Anyway, mora da su stavili 19 pjesama da bi malo povecali tiraz...Sto znaci da im je sa "Shadow zone" tiraz malo opao, zar ne? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
deftonerrrr Posted October 11, 2004 Report Share Posted October 11, 2004 Koji je to snimak...odakle...sta god sto ce mi pomoci da se setim... ...takodje bi me interesovalo da ga pogledim... moj konc ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dr NIK@ Posted October 14, 2004 Report Share Posted October 14, 2004 Nije konc nego svirka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
deftonerrrr Posted October 15, 2004 Report Share Posted October 15, 2004 Nije konc nego svirka ma sranje enivej... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lhabia Posted October 24, 2004 Report Share Posted October 24, 2004 zato sto mi je tako najudobnije.... tange se uvuku u dupe pa ih i ne osecas i lakse skaces... a brus... me chinim zenstveniji btw...nabavio sam neki snimak gde te bas ima kako se gubis ?!?! interested ? Evo jos jednog lepog priznavanja! Jeli,kad nosis tange...osecas li se ko da ti ga je neko strpo?Pa,da...zato imas onu blazenu facu na cert-u!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
deftonerrrr Posted October 25, 2004 Report Share Posted October 25, 2004 Evo jos jednog lepog priznavanja! Jeli,kad nosis tange...osecas li se ko da ti ga je neko strpo?Pa,da...zato imas onu blazenu facu na cert-u!!! Ladno si bio na mom koncertu... ja sam izricito mislio da sam napisao na ulazu "ZABRANJEN ULAZ GLUPIMA" ? LADNO si podmitio obozebedjenje... tz tz tz sta si im opet pusio kurac ?! pa jebem mu zeca...mozes li ti jednom da platis kartu kao sav normalan svet...ajde sledeci put te stavljam na spisak... naravno spisak za glupe... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lhabia Posted October 26, 2004 Report Share Posted October 26, 2004 Ladno si bio na mom koncertu... ja sam izricito mislio da sam napisao na ulazu "ZABRANJEN ULAZ GLUPIMA" ? LADNO si podmitio obozebedjenje... tz tz tz sta si im opet pusio kurac ?! pa jebem mu zeca...mozes li ti jednom da platis kartu kao sav normalan svet...ajde sledeci put te stavljam na spisak... naravno spisak za glupe... Joj,joj...Mici,tipicno za tebe!Kako se samo lozis!Vidi li ovo Ajsa? By the way,pre bi se reklo da je to bila Ajsina svirka,a ne tvoja!Ti si samo jedan mali beznacajni element u celoj strukturi,bolje receno,element koji kvari strukturu.Devojka ima fenomenalan glas i obradjuje fenomenalnu grupu,a ti kvaris sve!Ali dobro,svemu dodje kraj - ili ce Tacit da propadne,ili ce da te izbace!Trece ne postoji!Ne moze se saradjivati sa maloumnikom Inace,ajde,nastavljamo kasnije.Imam vaznija posla od zajebavanja sa tobom!Kasnije cemo da se zabavljamo...AGAIN! Caos... i da Gronk,gronk ako nisi razumeo ovo "cao"! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
deftonerrrr Posted October 26, 2004 Report Share Posted October 26, 2004 (edited) Joj,joj...Mici,tipicno za tebe!Kako se samo lozis!Vidi li ovo Ajsa? By the way,pre bi se reklo da je to bila Ajsina svirka,a ne tvoja!Ti si samo jedan mali beznacajni element u celoj strukturi,bolje receno,element koji kvari strukturu.Devojka ima fenomenalan glas i obradjuje fenomenalnu grupu,a ti kvaris sve!Ali dobro,svemu dodje kraj - ili ce Tacit da propadne,ili ce da te izbace!Trece ne postoji!Ne moze se saradjivati sa maloumnikom Inace,ajde,nastavljamo kasnije.Imam vaznija posla od zajebavanja sa tobom!Kasnije cemo da se zabavljamo...AGAIN! Caos... i da Gronk,gronk ako nisi razumeo ovo "cao"! ne naravno da ne razumem svinjski jezik ...to je tvoje govorno podrucje... a sto se tice benda tacit vise ne postoji ... a obavestenje... i da si malo pametniji...a nisi naravno a to je samo zato sto si glup... raspitao bi se malo pa bi shvatio kako stoje stvari u nasem bendu i ne bi lupio ovaku glupost...ali opet tebi to pristaje jer si glup... i da btw... ja sam osnovao bend... jbg... sorry niko ne moze da me izbaci....kakva steta zar ne ? Edited October 26, 2004 by deftonerrrr Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lhabia Posted October 26, 2004 Report Share Posted October 26, 2004 (edited) ne naravno da ne razumem svinjski jezik ...to je tvoje govorno podrucje... a sto se tice benda tacit vise ne postoji ... a obavestenje... i da si malo pametniji...a nisi naravno a to je samo zato sto si glup... raspitao bi se malo pa bi shvatio kako stoje stvari u nasem bendu i ne bi lupio ovaku glupost...ali opet tebi to pristaje jer si glup... i da btw... ja sam osnovao bend... jbg... sorry niko ne moze da me izbaci....kakva steta zar ne ? Radis li ti nesto u zivotu,svince,....sem sto se spremas za klanje? Get the life...!!!! A,sto se tice stanja u bendu,itekako znam sta se desava...pored toga sto imam oci,imam i pouzdan izvor,tj.najpouzdaniji moguci,tako da nemoj srati...za promenu!Pitaj se koja je svrha tvog bitisanja...a,pa da...spremanje za klanje! P.S.Gronk Defi,znas ti sta to znaci P.P.S.Steta je sto si se rodio Edited October 26, 2004 by Lhabia Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
deftonerrrr Posted October 27, 2004 Report Share Posted October 27, 2004 Radis li ti nesto u zivotu,svince,....sem sto se spremas za klanje? Get the life...!!!! A,sto se tice stanja u bendu,itekako znam sta se desava...pored toga sto imam oci,imam i pouzdan izvor,tj.najpouzdaniji moguci,tako da nemoj srati...za promenu!Pitaj se koja je svrha tvog bitisanja...a,pa da...spremanje za klanje! P.S.Gronk Defi,znas ti sta to znaci P.P.S.Steta je sto si se rodio znas svaki put kada dodjem ujutru na posao i pomislim koji sam kreten sto sam ustao ovako rano ....vidim tvoj neku glupi post... i dan mi odma postane lepsi jer znam da sam jednoj budali opsesija... buahahahahahahahha... a sto se tice stanja u bendu... zalim te ali ne mozes da imas pouzdanije informacije o bendu osim ako nisu od mene ili od bubnjara... jbg...kako god da uzmes ...glup si Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dr NIK@ Posted November 7, 2004 Report Share Posted November 7, 2004 ja sam osnovao bend... jbg... sorry niko ne moze da me izbaci....kakva steta zar ne ? Pa i KRAFT koji je nekad sadrzao tri od sadasnjih pet clanova nork-a, su osnovala dva lika koji su na kraju ostali bez benda... Pa ako su mogla njih dvojca mozes i ti jedan ili bilo ko drugi... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted November 7, 2004 Report Share Posted November 7, 2004 Odvratno,pogotovu ona pesma iz NFS UG Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ivan_Creed Posted July 10, 2005 Report Share Posted July 10, 2005 Cudnovato. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts