Jump to content

Recommended Posts

• 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
Posted

Odavno nisam cula album kao sto je "Start A War". Nista ne skripi, sve je na svom mestu... Pesme su super, pevljive (to bas volim kod Static X-a) nema izroda.... U svakom slucaju 5 bambija za Start a War od mene!

Posted

Jbt, ne mogu da prestanem da ga slusam (uz povremene prekide od strane obrada Linkin Park-a by wub.gif). Smorila sam ljude okolo pevajucji The Enemy............fenomenalno!

Posted

Shto me podseti, mali bzuva mi obetjo taj novi album, jedva chekam da gi chujem... (btw static-x rula, second best muzika za slushanje u kolima, posle rob zombia)...

peace out

Posted

Ja sam verovatno kreten jer mi ovaj album stoji vec dugo u kompu a tek sam sad uzela da ga preslusam... wallbash.gif

Elem, pesma MY DAMNATION je strava! Dakle, stavila sam je na repeat i samo nju slusam. musik20.gif Koliko sam uspela da cujem, album je prilicno dobar ali ova pesma me oborila na prvo slčusanje orangelistening.gif

• 2 weeks later...
Posted

Po meni najbolji posle Winskonsina, ali definitivno se vracaju svom starom zvuku. Inace meni je jedino u NFS UG bila ukljucena ova pesma, tj. Static-X!! Bolje je da to slusam nego rejvere ili crnje. Iako nemam nista protiv nekog dobrog hip hopa

Posted
Inace meni je jedino u NFS UG bila ukljucena ova pesma, tj. Static-X!! Bolje je da to slusam nego rejvere ili crnje. Iako nemam nista protiv nekog dobrog hip hopa

A-HA, I JA DOK SAM IGRALA NEED FOR SPEED BILA MI JE UKLJUCENA SAMO THE ONLY. STO JE NEKO REKAO-BAS JE ZA BRZU VOZNJU icon_rockdevil.gif

Posted
a sta fali rejverima,vidis po meni je bolje da slusas trance nego odvratne crnje

Kapiram da je off topic ali zašto ne bi slušali i psihodeliju i hip hop? Oba pravca su po meni kvalitetna icon_da.gif

Posted
A-HA, I JA DOK SAM IGRALA NEED FOR SPEED BILA MI JE UKLJUCENA SAMO THE ONLY. STO JE NEKO REKAO-BAS JE ZA BRZU VOZNJU icon_rockdevil.gif

u tom nfs su gotivni i rob zombie i rancid... icon_cool.gif