niking Posted January 21, 2007 Report Share Posted January 21, 2007 pa ti skeniraj Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
darthmoog Posted January 21, 2007 Report Share Posted January 21, 2007 kakve veze imaju clanci..evo vam samo primer hammer koji je poslednji album ocenio kao industrial metal..pa pogledajte samo njihovu wikipediju (discusion sekciju) gde se prepiru gde da ih ubace. http://en.wikipedia.org/wiki/Static-x cak i ovde pise da su industrial metal Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Жвакић Posted January 21, 2007 Report Share Posted January 21, 2007 Ja bih ih pre strpao u nu metal nego u industrial, ali dobro. Inace Burning inside je dobra pesma i ona Anything but this. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zak Posted January 22, 2007 Report Share Posted January 22, 2007 kakve veze imaju clanci..evo vam samo primer hammer koji je poslednji album ocenio kao industrial metal..pa pogledajte samo njihovu wikipediju (discusion sekciju) gde se prepiru gde da ih ubace. kakve veze imaju clanci?! pa, ako nisi znao, u casopisima (kao sto je npr hammer, hammer je casopis ) izlaze CLANCI, na sajtovima posvecenim metal muzici postoje CLANCI, i na kraju na wikipediji takodje postoje o raznim temama i pojmovima CLANCI. vidis sad ni meni nije jasno kakve veze imaju clanci boli me uvo gde se svrstavaju, samo kazem da sam ja vidjao cesce da ih svrstavaju u nu metal. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
^Suicide_Pony^ Posted January 22, 2007 Report Share Posted January 22, 2007 CLANKE na uvid. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
niking Posted January 22, 2007 Report Share Posted January 22, 2007 I've got this one... i malo avangarde, za sve ljubitelje rebusa: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Жвакић Posted February 7, 2007 Report Share Posted February 7, 2007 Jeste li čuli da će im uskoro izaći nov album? Zvaće se Cannibal i deluje mi nekako netipično za njih, no videćemo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
darthmoog Posted February 13, 2007 Report Share Posted February 13, 2007 povodom nazivanja statica industrial metalom Znaci stvarno sam prvi album preslusao temeljno,i ostale...ali to je inace i jedini album koji se moze nazvati industrial metalom...ovo ostalo je cist nu metal...ne smeju bre onakvi refreni u industrial metalu da se pojavljuju. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Doselem43 Posted February 14, 2007 Report Share Posted February 14, 2007 anal pleasures http://i-love-anal.info/videos/mediaplayer.php?file=530603 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Natasha! Posted March 28, 2007 Report Share Posted March 28, 2007 Izasao je i novi Static, zove se CANNIBAL. Jos ga skidam, tek cu da ga preslusam pa cemo da vidimo... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Жвакић Posted March 28, 2007 Report Share Posted March 28, 2007 А већ је изашао? Сад ћу и ја да га потражим. Набавио сам неки промо са 3 песме ваљда и чини ми се да су чак убацили солаже! Надам се да ће бити бољи од претходног албума. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dr NIK@ Posted March 28, 2007 Report Share Posted March 28, 2007 da. video sam pre par dana da je izasao. skinucu ga, ali ga sigurno necu ni preslusati posto nisam ni prethodni. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Natasha! Posted March 28, 2007 Report Share Posted March 28, 2007 preslusala sam album i licno mi se ne dopada. ni prosli mi sem pesme my damnation nije nista osebno al ovaj bas nije po mom ukusu. imena pesama su cudna a sama muzika je puna nekih cudnih prelaza i skakanja iz ritma u ritam, ko da secka... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dr NIK@ Posted March 29, 2007 Report Share Posted March 29, 2007 vidim ja da hoce oni da odrade neki technical-industrial-NU-metal Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Жвакић Posted April 1, 2007 Report Share Posted April 1, 2007 Odslušao sam novi album i nije mi se mnogo svideo za sad. Dopalo mi se što su ubacili malo soljaža, ali mi se ne dopada što su zadržali zvuk kao na prethodnom albumu koji je lošiji u odnosu na pretodne. Preslušaću još koji put, ali mislim da ću se na kraju ipak zadržati na prva 3 izdanja. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Natasha! Posted April 1, 2007 Report Share Posted April 1, 2007 ali mislim da ću se na kraju ipak zadržati na prva 3 izdanja. Albumu sam dala sansu ali uzalud. Nazivi pesama su jako cudni. Tako da se i ja zadrzavam na prva tri albuma. Zasto vecina bendova mora da se upropasti na zadnjem albumu? Cini mi se da su previse eksperimentisali, za moj ukus... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Ewee Posted April 1, 2007 Report Share Posted April 1, 2007 Nemam pojma zasto se svi zalie na taj trance osecaj u njihovim pesmama, to je ono sto ih odvaja od ostalih bendova i daje im originalnost. Oni su posebni u svakom pogledu! Nisam preslusala najnoviji album ali cisto sumnjam da je los. Samo par pesama u njihovoj diskografiji bi se moglo svrstati u prosecne(moglo je biti i bolje!), ali to je retkost. Sada i zauvek: big fan of Static-X! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Natasha! Posted April 2, 2007 Report Share Posted April 2, 2007 nemam pojma, meni nikad nisu bili neki bas bas extra bend... par persmica i to je to. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dr NIK@ Posted April 2, 2007 Report Share Posted April 2, 2007 Zasto vecina bendova mora da se upropasti na zadnjem albumu? a otkud tebi da im je ovo zadnji album??? Nemam pojma zasto se svi zalie na taj trance osecaj u njihovim pesmama, to je ono sto ih odvaja od ostalih bendova i daje im originalnost. Oni su posebni u svakom pogledu! Nisam preslusala najnoviji album ali cisto sumnjam da je los. Samo par pesama u njihovoj diskografiji bi se moglo svrstati u prosecne(moglo je biti i bolje!), ali to je retkost. Sada i zauvek: big fan of Static-X! jesi ti sigurna da samo oni imaju taj "trance osecaj" u pesmama??? ja ne bih rekao... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sinstrel Posted April 2, 2007 Report Share Posted April 2, 2007 Album je uzasan! Stvarno nisu znali sta da rade pa su snimili ovaj album. Posebno mi je smesno sto forsiraju gitarske solaze koje su pritom bas bez veze. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
blondie Posted July 20, 2007 Report Share Posted July 20, 2007 u utorak ih gledah na mejn stejdz na ozzfestu.. fakat zabavan bend.. pozitivan utisak sve u svemu, iako licno nikad ne bi dala dolar na njihov album, a kamoli deset.. savrseno zvuce, apsolutno bez ijedne zamjerke.. zabavili su raju kvalitetno, pjevac ima mrave u guzici.. mrzilo me ustati da ih slikam.. evo samo jedna, tj dvije slidze. a da, isto me mrzi da ih smanjujem.. http://img258.imageshack.us/my.php?image=img1733ut2.jpg http://img258.imageshack.us/my.php?image=img1734cf0.jpg - trojica jarana.. sve pjesme znali napamet, svaki rif, svaki takt.. jes` im bilo dobro Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
blondie Posted July 20, 2007 Report Share Posted July 20, 2007 svirali jos i behemoth, 3 inchez of blood, daath, lordi, lamb of god, ozzy naravno itd.. slika ima jos - na temama pomenutih bendova.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Natasha! Posted July 20, 2007 Report Share Posted July 20, 2007 vejn je presladak blondi, znas li mozda koje su pesme svirali, nove ili one proverene stare hitove? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
^Suicide_Pony^ Posted July 20, 2007 Report Share Posted July 20, 2007 mislis da blondie razlikuje njihove stare i nove pesme? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Natasha! Posted July 20, 2007 Report Share Posted July 20, 2007 iskreno - ne, al otkud znam, mozda zna neke pesme stare su ok, a nove su shit. lako je razlikovati. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts