Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

jebite se oboje :)

ja ne znam, al` moja bolja polovina zna :wub:

dakle:

cannibal, destroy all, push it, shit a bag, dirt house.. tako nesto..uglavnom, ja dzuskala uz par, bilo dobro.

ruku na srce, rek`oh - zvucali su savrseno.. totalno dobro uigran bend. nije moja muzika, ali nastup za 10-ku. :da:

ona tri druga su se upisala od srece. :) pogotovo na ovu shit a bag.. (ja htjela da se druzim s njima, ovaj moj mi nije dao :( )

edit:

evo ga cijela set lista, guglah..

cannibal

destroyer

destroy all

push it

im with stupid

shit i a bag

dirt house

this is not

Edited by blondie
  • 1 month later...
Posted (edited)

Ja sam cula samo Shadow Zone, Beneath Between Beyond i ovaj novi... Shadow Zone jebe mater, BBB je vec slabiji a novi je katastrofa! Moracu da nabavim te starije. Krenuli su nizvodno, ne valja im to...

Edited by Killjoy666
  • 2 months later...
Posted

Uzeo sam nesto da ih preslusavam,i za sada mi se winsconsin najvise dopada,secam se ranije kada mi je ortak uvalio start a war,to me je jos vise odbilo da ih slusam detaljno ali sada sam promenio misljenje :bigblue:

Posted
off: ne mogu, a da ne primetim da imas isti avatar kao ja prosle godine. :)
Heh,sto jel si se napalio? :redface::bigblue:

To die for ;)

Elem da ne zalazim vise u off,jel neko ima taj prvi bend u kome je Wayne imao spustenu kosu i gde su svirali thrash? :mhihi:

• 4 weeks later...
Posted
Elem da ne zalazim vise u off,jel neko ima taj prvi bend u kome je Wayne imao spustenu kosu i gde su svirali thrash? :mhihi:

Шта је то??

Иначе, 4. албум је најфуш. 5. би био исто да нема оних сољажица које мало ваде ствари. Ето неке иновације. Прва 3 су права ствар.

Posted

Ma neka thresherica sada je Wayne sramota zbog toga,idi na wiki pa vidi pod wayne-ov biografiju tu se valjda spominje.

Prva 3 albuma odlicna,ostatak slabo veoma slabo,poslednji je skrndelj...

• 10 months later...
Posted

jes da vadim temu iz naftalina, al ne mogu da se nacudim sto ljudi napljuvase zadnji album ovoliko

tim pre sto static x radi pesme po istom sablonu od kad postoje, jedine razlike su u samoj produkciji tj zvuku instrumenata, vokala i semplova

muzicki gledano, svi albumi su im prilicno ujednacenog kvaliteta - ko voli prvi - volece i zadnji

a i ja sam se zaneo, zaboravljam da je yum krcat vrsnim poznavaocima muzike, muzicke teorije i produciranja...

oni ce da kazu kako to ne valja i kako su zasrali motku

aj gubite se :)

Posted
Ma neka thresherica sada je Wayne sramota zbog toga,idi na wiki pa vidi pod wayne-ov biografiju tu se valjda spominje.

Prva 3 albuma odlicna,ostatak slabo veoma slabo,poslednji je skrndelj...

Deep Blue Dream, ima na onom njihovom dividiju pokoji fragmenat, ali je sasvim dovoljno :mhihi: