F4R15 Posted June 8, 2009 Author Report Posted June 8, 2009 Ajd zajebite te priče o raspadu SFRJa i ostalog. Ovo je muzika i ako vam se ne dopada niko vas ne tera da je slušate i postujete ovde. E Lunar Lunar Mogao si i ti postat Quote
*Nameless* Posted June 9, 2009 Report Posted June 9, 2009 (edited) Nekrist vise ne postoje koliko sam ja cuo, sad su neke druge sheme u planu. Meni su losi bili kad sam ih gledao zadnji put, iskreno... A neki clanovi su nacionalisti tak da sam ih odmah prekrizio u svojoj kolekciji albuma. Cesme. Edited June 9, 2009 by *Nameless* Quote
Lunar Posted June 11, 2009 Report Posted June 11, 2009 Umarte prestani da reportujesh ovu temu! A neki clanovi su nacionalisti tak da sam ih odmah prekrizio u svojoj kolekciji albuma. Cesme. Ovo je samo lichni stav nikog on tu nevredja. Quote
*Nameless* Posted June 21, 2009 Report Posted June 21, 2009 Vredja mene svojim lichnim stavom i necu da ga slusham bre ;-) end of the discussion Quote
Miilos Posted May 4, 2011 Report Posted May 4, 2011 Ne znam kakvi su pre bili, vidim da ih ne hvalite baš puno, ali ovaj novi album je odličan. Quote
Recommended Posts