scissors Posted August 9, 2002 Report Posted August 9, 2002 Paralelno sa Korn-om, Deftones-i su pioniri new wave muzike. Pravili su dosta pauze izmedju albuma (po tri godine), ali su svaki put donijeli visoko i jedinstven kvalitetan zvuk. Licno mi je najomiljeniji drugi album, a najvise pjesme "Head Up", "Bored", "Be quiet and drive (far away)", "Change", "Elite" Quote
kojan Posted August 9, 2002 Report Posted August 9, 2002 Sta ti bida ponovo otvaras temu?Nisu losi.Svidjaju mi se. Quote
exorcist Posted August 14, 2002 Report Posted August 14, 2002 Volim DEFTONES!!! Najvise pesmu PASSANGER!!!!!!!!! Quote
primus Posted August 15, 2002 Report Posted August 15, 2002 be quiet and drive i my own summer i new murder a: Quote
Midnight Madness Posted August 17, 2002 Report Posted August 17, 2002 Deftones...... nisu losi.... imaju dosta dobrih pesmica... ova novija izdanja mi se malo manj dopadaju.... ali sve u svemu. ok........ Quote
Djole[HcHm] Posted August 17, 2002 Report Posted August 17, 2002 Svaki album im je sve dublji i bolji !!! Najjace stvari su mi Change i Digital Bath a: Quote
Zen Posted August 18, 2002 Report Posted August 18, 2002 Prva i za sad jedina stvar koju sam od njih cula je Showe it-my own summer. I svidela mi se. Quote
scissors Posted August 19, 2002 Author Report Posted August 19, 2002 Prva i za sad jedina stvar koju sam od njih cula je Showe it-my own summer. I svidela mi se. to im je jedna od najjacih stvari koju su napravili, nakon nje su postali mega-popularan bend a: Quote
Hamsun Posted August 26, 2002 Report Posted August 26, 2002 Svaki noviji album koji izdaju je sve blazi & blazi,ne znam zasto... :x :? :x Meni se najvise svidjaju "7 Words" & "my own summer(Shove it)" Quote
scum Posted August 27, 2002 Report Posted August 27, 2002 nekada mi se cini da su im pesme pravljenje na isti kalup... ali kalup im je vise nego odlican... BTW koliko oni to albuma imaju... ja imam samo 2 Quote
scissors Posted August 28, 2002 Author Report Posted August 28, 2002 nekada mi se cini da su im pesme pravljenje na isti kalup... ali kalup im je vise nego odlican... BTW koliko oni to albuma imaju... ja imam samo 2 imaju tri albuma... jedini bed im je sto otezu cak tri godine izmedju njih... Quote
Hamsun Posted August 28, 2002 Report Posted August 28, 2002 Imaju jos 1 Cd,sa onom pjesmom "Back to school",sa 1-2 pjesme sa "white pony" i nekim zivim snimcima.... Quote
Hamsun Posted September 7, 2002 Report Posted September 7, 2002 Borise,ima li gdje da se skine koja pjesma sa onog novog albuma koji ce da izadje u novembru? Quote
scissors Posted September 8, 2002 Author Report Posted September 8, 2002 Borise,ima li gdje da se skine koja pjesma sa onog novog albuma koji ce da izadje u novembru? vjeruj mi ni ja jos nisam nasao, mozda ce biti oko oktobra Quote
Hamsun Posted September 8, 2002 Report Posted September 8, 2002 Ok... Nadam se da ce se vratiti na one stare,dobre,dane...Mislim,volio bih da zvuci kao "Adrenaline"... Quote
scissors Posted September 9, 2002 Author Report Posted September 9, 2002 nasao sam jednu pjesmu za download, ali nikako da stignem na red da je ucitam na winmx-u pise kao da lici na adrenailine, nadam se da cu je skinuti uskoro Quote
Hamsun Posted September 9, 2002 Report Posted September 9, 2002 valjda bude nesto kao "7 words".... :roll: :roll: :roll: Quote
scissors Posted September 9, 2002 Author Report Posted September 9, 2002 skinuo sam pola pjesme (jedva) i onako nije bas ko adrenaline, ali vuce na to... ali ne znam nesto sumnjam da im je to pjesma sa novog albuma, mozda je neki debil skinuo neki njihov demo snimak, jel produkcija nije nesto... al nadam se da je sa novog albuma Quote
fiction Posted September 12, 2002 Report Posted September 12, 2002 3 dana niko nije postovao na new-wave sramota Quote
Hamsun Posted September 12, 2002 Report Posted September 12, 2002 Pa sto ti nisi okushao srecu? Quote
Omegahedron Posted September 12, 2002 Report Posted September 12, 2002 Deftones su super ! a: omiljene pesme su mi passenger ,change(sa akusticnom),my own summer,back to school i feiticeira! a: oba albuma su ok,white pony mi je bolji...a bas me zanima kakav im je ovaj novi!? Quote
Guest loco Posted September 14, 2002 Report Posted September 14, 2002 Svaki noviji album koji izdaju je sve blazi & blazi,ne znam zasto... :x :? :x slazem se sa tobom,mada mi ne smeta,naprotiv...najvise mi se svidja White pony,pa Adrenaline,dok mi Around nesto ne lezi...ne znam zasto(be quiet and drive,my own summer,head up i mascara su odlicni ali ostalo ne mogu da svarim) Quote
Lord_of_suffering Posted September 16, 2002 Report Posted September 16, 2002 Deftones su super, na zadnjem albumu su puno paznje posvetili atmosferi pesama, i super su to odradili, u jednom intervju kada su ih pitali kako ce da zvuci njihov novi album rekli su "da ne znaju, i da su sada u poziciji da snime album kakav hoce da mogu da budu blazi, ili zesci ili bilo sta drugo, tako da jedva cekam i njihov novi album Quote
[Nocturno] Posted September 20, 2002 Report Posted September 20, 2002 hehehe ovde svi otprilike znaju za My Own Summer [shove it] ne mogu da gresi dushu pesma je opasna i Say no words je dobra... Quote
Recommended Posts