Troglavi Posted December 23, 2004 Report Posted December 23, 2004 pa ajde deftonerru prosvetli nas shta s' koj' kurac desilo ono bre na sajtu?.... Quote
deftonerrrr Posted December 24, 2004 Report Posted December 24, 2004 pa ajde deftonerru prosvetli nas shta s' koj' kurac desilo ono bre na sajtu?.... vec sam ti napisao sta...je na snimku... Quote
eXplorer Posted January 10, 2005 Report Posted January 10, 2005 uh kako me leci iz bedaka 'Be quiet and drive far away' ....dodje mi da odem negde....far away... Quote
clytie Posted January 13, 2005 Report Posted January 13, 2005 ne znam,meni se svidja njihov zadnji album.izbacili su "munervu" kao single ali mislim da nisu pogresili,po meni to je najbolja stvar na albumu,ali ipak ne mogu ponoviti ono sta su uradili na white pony-ju,taj album je klasika. Quote
Habit Posted January 22, 2005 Report Posted January 22, 2005 To break down musical walls, the Deftones have joined forces with the man who helped build the most famous one of all. And Deftones drummer Abe Cunningham says working with legendary producer Bob Ezrin -- whose credit list includes the Pink Floyd opus The Wall -- has been exactly the spark the veteran Sacramento hard-rock band needed. "At this point, we just needed to change things up," says Cunningham from his California home during a holiday break in recording. "And this is definitely a different style. Working with him is just putting us fucking upside down. He's cracking the whip." As for what the new material sounds like, fans have seized on a description vocalist Chino Moreno gave last fall, calling the band's current approach "more Rush than Tool." Especially considering Ezrin's skills as a musician and arranger, some took that to mean the new album will have more in common with the Deftones' 2000 breakthrough White Pony, with its ambitious art-rock tendencies, than the more back-to-basics, self-titled 2003 follow-up. "I hadn't heard that Chino said that . . . but yeah, I think it could be more like White Pony," says Cunningham. "It's hard to answer that when you're up inside of it. It's kind of an amoeba right now . . . [but] there's some fairly complicated stuff. There's this one song that has, like, five different tempo changes." NOVI WHITE PONY, ZANIMLJIVO Quote
Freak Kitchen Posted January 22, 2005 Report Posted January 22, 2005 da, jako zanimljivo zvuci... thanks for sharing... Quote
mR. MiNJa SuBBotta Posted January 24, 2005 Report Posted January 24, 2005 sjajno jedva cekam da izadje, jeste da cu se nacekati ali Deftonsi su jedan od retkih bendova od kojih i dalje mogu da ocekujem dobar album..... oni su pravi muzicari klanjam im se.. Quote
BOGOVI_ZAO Posted January 24, 2005 Report Posted January 24, 2005 deftonsi su nista spec. bend,ali bi bili mnogo dobri kada bi imali pevaca koji peva malo normalnije(malo manje iritantno) Quote
Troglavi Posted January 25, 2005 Report Posted January 25, 2005 jedini bend za koji mogu da pretpostavim da ce za deset godina praviti prikladnu muziku koja se nece svakome svideti, a ja cu biti jedan od srecnika koji ce u njima da uziva... pozdravljam sto su promenili producenta, tj. terry date-a, koji jeste veliki producent, ali su sa njim upali u krizu, posle white pony, odnosno sa self-titled albumom... jedva cekam da cujem kakav je zaokret... Quote
mR. MiNJa SuBBotta Posted January 25, 2005 Report Posted January 25, 2005 deftonsi su nista spec. bend,ali bi bili mnogo dobri kada bi imali pevaca koji peva malo normalnije(malo manje iritantno) to je stvar tvog (ne)ukusa... Chino tzar Quote
BOGOVI_ZAO Posted January 25, 2005 Report Posted January 25, 2005 to sam napisao samo da bi video tvoju reakciju minja .ali i dalje ih ne gotivim nesto najvise.imaju par ok pesama Quote
Troglavi Posted January 26, 2005 Report Posted January 26, 2005 eee... da ne verujes kakve su shutke i sl. cak i pri njihovim mid-tempo pesmama na divX-u na Bizzare koncertu... rula h... Quote
mR. MiNJa SuBBotta Posted January 27, 2005 Report Posted January 27, 2005 imaju par ok pesama prestani da pises ovakve gluposti!!!!! btw. Bizzare hehe kad nestane struja na My own summer.. Quote
Troglavi Posted January 27, 2005 Report Posted January 27, 2005 najjace je kada chino krene da sere kao "svirali smo mi ovde pre par godina, samo je padala kisa, el se secate toga???" cela masa usplahirena AAHHHHHHHHHHAAAAAAAAA a chino kaze "daj ne serite, nemate vi pojma..." otprilike kisa nije ni padala... chino baja... Quote
Habit Posted January 27, 2005 Report Posted January 27, 2005 najjace je kada chino krene da sere kao "svirali smo mi ovde pre par godina, samo je padala kisa, el se secate toga???" cela masa usplahirena AAHHHHHHHHHHAAAAAAAAA a chino kaze "daj ne serite, nemate vi pojma..." otprilike kisa nije ni padala... chino baja... Gresis,jeste padala kisa,imam Bored i jos jednu stvar sa tog koncerta i svirali su pod jakim pljuskom. Do jaja svirka Takodje imam neke koncerte od nijh na dvd-u(Pinkop 2003,Mineapolis 97....), pa kad budem nabavio dvd rezac vrlo radu cu narezati zaintresovanima. Quote
mR. MiNJa SuBBotta Posted January 27, 2005 Report Posted January 27, 2005 Gresis,jeste padala kisa,imam Bored i jos jednu stvar sa tog koncerta i svirali su pod jakim pljuskom. Do jaja svirka jeste padala je, imam to i ja nego to je on onako iz zajebancije... Quote
Habit Posted January 28, 2005 Report Posted January 28, 2005 | Chino goes wicked in Mexico City 13/12/2004 • Chino Moreno joined Korn on stage last night and sang Korn's "Wicked" with Jon Davis. "For the first time in 7 years, we played 'Wicked' with Chino from the Deftones in Mexico City. It fuckin' ruled to play a show with them after all these years. Hopefully we’ll do a tour someday." - Jon Davis Palo pomirenje Quote
dr NIK@ Posted February 17, 2005 Report Posted February 17, 2005 sjajno jedva cekam da izadje, jeste da cu se nacekati ali Deftonsi su jedan od retkih bendova od kojih i dalje mogu da ocekujem dobar album..... oni su pravi muzicari klanjam im se.. A Shadows Fall... (KoRn ).....? Quote
dr NIK@ Posted February 17, 2005 Report Posted February 17, 2005 Gresis,jeste padala kisa,imam Bored i jos jednu stvar sa tog koncerta i svirali su pod jakim pljuskom. Do jaja svirka Takodje imam neke koncerte od nijh na dvd-u(Pinkop 2003,Mineapolis 97....), pa kad budem nabavio dvd rezac vrlo radu cu narezati zaintresovanima. E imam ja DVD rezac ...ajde da iskombinujemo nesto Quote
dr NIK@ Posted February 17, 2005 Report Posted February 17, 2005 | Chino goes wicked in Mexico City 13/12/2004 • Chino Moreno joined Korn on stage last night and sang Korn's "Wicked" with Jon Davis. "For the first time in 7 years, we played 'Wicked' with Chino from the Deftones in Mexico City. It fuckin' ruled to play a show with them after all these years. Hopefully we’ll do a tour someday." - Jon Davis Palo pomirenje E bas bi voleo da vidim taj snimak...njih dvojca onako zadrigli i do nedavno posva-djani.... Pitam se sta je to sto ih je navuklo na pomirenje... Quote
mR. MiNJa SuBBotta Posted February 19, 2005 Report Posted February 19, 2005 A Shadows Fall... (KoRn ).....? ma ja nikome ne verujem vise nego deftoncima to su moji chovetzi! a ovo za pomirenje je... srce mi zatreperi od srece kad cujem nesto tako lepo.... Quote
Alita Posted February 25, 2005 Report Posted February 25, 2005 O pa to je divno!!! Bas mi je bilo bezveze sto 2 benda koja toliko volim stalno kenjaju za onaj drugi. Aj to da kazes i sta me je bre briga, nego i "fanovi" onda kenjaju... A da su se nagojili, jewsu... ko prasici. Mogu da idu ruku pod ruku sa Kittie ! Quote
Troglavi Posted February 26, 2005 Report Posted February 26, 2005 da samo sto kittie mogu da se izvlace i pricaju da su ipak ribe. malo shovinizma... Quote
mR. MiNJa SuBBotta Posted February 26, 2005 Report Posted February 26, 2005 debeli ljudi rulaju. sta bih ja dao da sam bar malo debeo Quote
Troglavi Posted February 27, 2005 Report Posted February 27, 2005 brate lakse nabaciti nego zbacit. trudi se, radi na tome. Quote
Recommended Posts