mR. MiNJa SuBBotta Posted February 27, 2005 Report Posted February 27, 2005 eeeeee ne znas ti.... imabackwarsmanimabackwardsmanimabackwardsman.... Quote
ZmajevaNevesta Posted March 13, 2005 Report Posted March 13, 2005 Iz koje sam ja rupe pobegla... NU metal?? Hahahahahahahahahahah... Ja volim Deftones, White pony mi je omiljeni album, kada sam chula duet sa Mejnordom sam se razdushevila, naravno... Quote
Alita Posted April 18, 2005 Report Posted April 18, 2005 I meni je Passenger jerdna od omiljenih. Sa tog albuma jos i Knife Party ( ) i Change. Inace ubedljivo najvise volim Adrenalin. I na njoj Birth Mark... ! Quote
Ω Posted May 5, 2005 Report Posted May 5, 2005 Deftones-e sam poceo da slusam relativno skoro...najbolji album mi je white pony, mada i na adrenaline ima dosta dobrih stvari, od kojih mi je Root no1.... Quote
mR. MiNJa SuBBotta Posted May 7, 2005 Report Posted May 7, 2005 eh sad, ti bi samo nesto da se rilja!! pa Adrenaline je do jaja ali meni su stvarno svi albumi odlicni, a ako bih morao da izdvojim jedan- White Pony. vrhunac do sada. Quote
Vuk Posted May 8, 2005 Report Posted May 8, 2005 eh sad, ti bi samo nesto da se rilja!! nego shta!!! Quote
bambayay Posted May 22, 2005 Report Posted May 22, 2005 Svi albumi su dobri na svoj nacin, Adrenaline i Deftones (zadnji) su fenomenalni. Imam neke uzivo snimke od 1997 do 2003, KROQ, Pinkpop festival, London Arena itd. Ako neko ima neke raritete od Deftones-a, neka se javi pa mozemo da se menjamo. Pozdrav svima! Quote
dr NIK@ Posted May 25, 2005 Report Posted May 25, 2005 Ima se sta god hoces...bas sam malo pre skinuo neki teamsleep video snimak i tako ima se tu dosta lajvova, ali mislim da si se vec sa nekim dogovorio, pa ne bi da se jos i ja ubacujem.... Quote
Lhabia Posted May 26, 2005 Report Posted May 26, 2005 Malo obavestenje....naziv novog albuma bice "SATURDAY NIGHT WRIST"! Ne znam jos kada izlazi... Quote
Ω Posted May 31, 2005 Report Posted May 31, 2005 Svi albumi su dobri na svoj nacin, Adrenaline i Deftones (zadnji) su fenomenalni. : nego shta... Quote
ajsha69 Posted June 15, 2005 Report Posted June 15, 2005 Nu metaleri, sviramo deftonse (token - deftones tribute) sad u subotu, 18.6. na Demo Mastersu u SKC-u, pochetak 20h... Vidimo se!! Quote
Ω Posted June 16, 2005 Report Posted June 16, 2005 Sto duze slusam deftones-e, sve mi se manje svidjaju... Quote
Guest Self-Taught_gizmo Posted July 29, 2005 Report Posted July 29, 2005 Paralelno sa Korn-om, Deftones-i su pioniri new wave muzike. Pravili su dosta pauze izmedju albuma (po tri godine), ali su svaki put donijeli visoko i jedinstven kvalitetan zvuk. Licno mi je najomiljeniji drugi album, a najvise pjesme "Head Up", "Bored", "Be quiet and drive (far away)", "Change", "Elite" Itina najaci album,a fazon im je mnogo dobar,zasluzuju sve pohvale Quote
dr NIK@ Posted July 30, 2005 Report Posted July 30, 2005 Sto duze slusam deftones-e, sve mi se manje svidjaju... pa kad te ubijaju one splacine sto si poceo da slusas... Quote
GEORGE_SOAD Posted August 8, 2005 Report Posted August 8, 2005 jel zna neko kad ce novi album,ja sam cuo da je vec trebao da izadje Quote
Ω Posted August 8, 2005 Report Posted August 8, 2005 pa kad te ubijaju one splacine sto si poceo da slusas... koje splacine? Quote
Freak Kitchen Posted August 30, 2005 Report Posted August 30, 2005 deftones konacno imaju sajt koji lici na nesto... inace, DVD stize uskoro... Quote
Natasha! Posted September 29, 2005 Report Posted September 29, 2005 Baš sam nešto jurila deftones po netu i ima fin sajtić za one koji ne znaju možda OVAJ OVDE. Dakle ladno među wallpaperima ima i fazona kao Deftones-the biggest band in the world. To im piše na svakoj drugoj fotki. Mislim, preteraše ga vala... Što se samog benda tiče, ja za razliku od Ponija što ga više slušam više mi se sviđa. Kapiram da nije jedan od onih bendova koje odmah zavoliš... Jedan od mojih favorita su Rx queen i Digital bath. Nikad jače... Quote
mR. MiNJa SuBBotta Posted September 29, 2005 Report Posted September 29, 2005 Dakle ladno među wallpaperima ima i fazona kao Deftones-the biggest band in the world. To im piše na svakoj drugoj fotki. Mislim, preteraše ga vala... ma to je sasvim normalno. da ja imam bend kao sto su Deftones i ja bih stalno tako nesto vikao... jebes skromnost, koga je to negde doguralo? Quote
Álvaro Recoba Posted September 29, 2005 Report Posted September 29, 2005 Дефтонс је страшан бенд! Quote
Freak Kitchen Posted September 30, 2005 Report Posted September 30, 2005 Дефтонс је страшан бенд! Quote
Jeremy Posted September 30, 2005 Report Posted September 30, 2005 Дефтонс је страшан бенд! de nije... userem se svaki put kad ih vidim Quote
Ω Posted September 30, 2005 Report Posted September 30, 2005 de nije... userem se svaki put kad ih vidim od smeha? Quote
Recommended Posts