quiet Posted February 19, 2006 Report Posted February 19, 2006 ja bih dusu prodala da iem na koncert... Ozbiljno. Sve bih dala... Al nemam para da dam njih Da nisu oni mozda bili u bg-u pre 5 ili manje godina? Ili se to ja tripujem? Quote
Natasha! Posted February 19, 2006 Report Posted February 19, 2006 Da ali ako ste čitali one stvari sa sajta u podstranici "weard" onda bi znali sve. Ja sam tek malopre provalila. Alita: ko ne bi?... Ma pusti za keš, samo da dođu negde blizu. Ja se iskreno nadam da će doći na Sziget jer planiram da idem zbog njih. Ali možda dođu i na Exit... A primetila sam i da je Chino baš prisan sa publikom Quote
Ω Posted February 20, 2006 Report Posted February 20, 2006 ima li neka najava ko sve dolazi na exit? Quote
Alita Posted February 20, 2006 Report Posted February 20, 2006 eh... kamo srece... ma, ako dodju u budimpestu, bec ili bilo gde vec tako blizu, imala bih. znaci prodala bih bubreg ili nesto ... otisla sam da pogledam. Mislim da nema evropske turneje ove godine ozbiljno zna li ko sta god za exit ili sziget? Quote
Natasha! Posted February 20, 2006 Report Posted February 20, 2006 za exit dolaze bily idol, i jos neki sranje bend poput cranberies ili sl. to je 100% ali jos treba da se dogovara... Quote
Alita Posted February 20, 2006 Report Posted February 20, 2006 sto, cranberies su ja bih isla na njih Quote
niking Posted February 20, 2006 Report Posted February 20, 2006 Na exit dolazi Franz Ferdinand, valjda su oni jedini potvrdjeni... Quote
quiet Posted February 21, 2006 Report Posted February 21, 2006 sto, cranberies su Da chujem Zombie 1000-ti put, ali sad uzivo, i od strane njih samih Quote
niking Posted February 21, 2006 Report Posted February 21, 2006 verujem samo zvanicnom sajtu... a procitao sam i ja to, samo se nadam da nije istina Quote
Natasha! Posted February 21, 2006 Report Posted February 21, 2006 Nadam se da će doći neki veliki bendovi. Pa Slayer je bio , ne bi trebalo da bude ispod In Flamesa. Mada bi htela da dođu neki meni mnogo bolji bendovi... Možda Korn? Limp Bizkit? Pa i Linkin Park.... Rado bi otišla na bilo šta. Quote
niking Posted February 21, 2006 Report Posted February 21, 2006 Slazem se, ali recimo, Soilwork, a ne In Flames... Quote
Natasha! Posted February 21, 2006 Report Posted February 21, 2006 Mislila sam više na činjenicu da ne bi smeo da dođe bend koji je manje popularan nego npr. In Flames. A i ja bi više htela da vidim Soilwork nego In Flames, to stoji. Quote
Alita Posted February 21, 2006 Report Posted February 21, 2006 nema SANSE da nam ikad dovuku LP. Oni su ipak mejnstrim teske klase... mada bilo bi Quote
Natasha! Posted February 21, 2006 Report Posted February 21, 2006 nema SANSE da nam ikad dovuku LP. Oni su ipak mejnstrim teske klase... mada bilo bi Aha Quote
zak Posted February 21, 2006 Report Posted February 21, 2006 Nadam se da će doći neki veliki bendovi. Pa Slayer je bio , ne bi trebalo da bude ispod In Flamesa. Mada bi htela da dođu neki meni mnogo bolji bendovi... Možda Korn? Limp Bizkit? Pa i Linkin Park.... Rado bi otišla na bilo šta. Linkin Park ti je bolji od In Flames-a?! Quote
Natasha! Posted February 21, 2006 Report Posted February 21, 2006 Linkin Park ti je bolji od In Flames-a?! Hm, nije baš tako ali recimo da više znam pesama od LPa nego od In Flamesa. Mada kad bi mogla da biram ne bi dovela ni jedan ni drugi već neke treće bendove Quote
GEORGE_SOAD Posted February 21, 2006 Report Posted February 21, 2006 ova tema je za deftones? zna li se kad izlazi novi album? e da ima li neko njihov dvd B-sides & rare... ako hoce neko da se menja a spreman sam i da platim Quote
Natasha! Posted February 21, 2006 Report Posted February 21, 2006 zna li se kad izlazi novi album? Pa pogledaj malo prethodnu stranu, o tome se pričalo Quote
niking Posted February 21, 2006 Report Posted February 21, 2006 Linkin Park ti je bolji od In Flames-a?! Meni jeste... Quote
Natasha! Posted February 21, 2006 Report Posted February 21, 2006 Pa različiti su ukusi... Treba poštovati svačiji... Nek sluša svako ko šta voli... Quote
zak Posted February 21, 2006 Report Posted February 21, 2006 mogu samo da zakljucim da si povrsan Quote
niking Posted February 21, 2006 Report Posted February 21, 2006 Ma naravno.. zezam se... doduse, stvarno ih volim vise... Pogotovo ja koji slusam sve, znam to... Quote
Natasha! Posted February 21, 2006 Report Posted February 21, 2006 Ok, ne možemo zaključiti kakav je neko samo po bendu koji sluša. Nek sluša dečko LP, slušam i ja, pa ne vidim u čemu je problem... Quote
Recommended Posts