Natasha! Posted March 26, 2006 Report Posted March 26, 2006 što? ne mora da znači? i rammstein ima takvu pesmu pa nije loša.... Quote
niking Posted March 26, 2006 Report Posted March 26, 2006 nije losa, ocajna je mislim stvarno, totalno je losa pesma... jedino je lozana sto svi mrzimo amere, pa smo se naprzili (pricam i u svoje ime) Quote
Natasha! Posted March 26, 2006 Report Posted March 26, 2006 hm, ja u principu ne volim rammstein uopšte al ta pesma je kao hit valjda pa zato kažem ali deftones je ipak deftones, ne verujem da će ta američka pesma biti loša.... ko da je ime bitno... ima XXX glupih naziva za pesme pa su pesme jebanje keve Quote
quiet Posted March 26, 2006 Report Posted March 26, 2006 nemam ja nishta protiv amera, ali zashto da tako nazovesh pesmu mada, loshe je da donosim sud o nechemu shto nisam ni chuo, mozhda tje da govore o loshoj strani drushtva, ili shta vetj, nebitno. a mozhda netje ni da ima nikakve veze sa amerikom, nego onako, radi fore... offtopic: ne volim rammstein Quote
Natasha! Posted March 26, 2006 Report Posted March 26, 2006 hej, ali ima i ona pesma od miroslava ilića "amerika, amerika zemlja velika..." pa je kult Quote
JD Seven Posted March 26, 2006 Report Posted March 26, 2006 (edited) hej, ali ima i ona pesma od miroslava ilića "amerika, amerika zemlja velika..." pa je kult Ali metar mog sela Amerika cela Amour pesma od rammsteina najjaca. Sorry for offtopic. Edited March 26, 2006 by JD Seven Quote
OCTOJA Posted March 26, 2006 Report Posted March 26, 2006 uffff nisam znao da ovde ima trve Miroslav fanova Mrcajevci 4ever Quote
Natasha! Posted March 26, 2006 Report Posted March 26, 2006 Mrcajevci 4ever Ime: Miroslav Ilic Nadimak: Miki Datum rodjenja: 10.12.1950. Mesto rodjenja: Mrcajevci Visina: 182 cm Horoskopski znak: strelac Boja kose: smedja Boja ociju: sucmuraste Omiljeni film: Put oko sveta Omiljena pevacica: Nepoznata Omiljeno jelo: pecenje Omiljeno pice: kafa, mineralna voda Hobi: ribolov Ljubimac: Nepoznat Quote
PsychoGroupieCocaineCrazy Posted March 26, 2006 Report Posted March 26, 2006 Boja ociju: sucmuraste ja sam kontala da je on matoriji.. Quote
Natasha! Posted March 26, 2006 Report Posted March 26, 2006 ja sam kontala da je on matoriji.. ma ne, miroslav je mladić u duši to je najbitnije... Quote
Alita Posted March 26, 2006 Report Posted March 26, 2006 al braaate sto je odvratno kako se oblizuje dok peva Quote
[4] Posted March 27, 2006 Report Posted March 27, 2006 nesto najgotivnije je kad pustis Dillinger Escape Plan da slusas a na TVu simultano gledas mute-ovan spot M.Iilica and i mean M. ILL(ica) Quote
OCTOJA Posted March 27, 2006 Report Posted March 27, 2006 Omiljeno jelo: pecenje to je taj fazon. Sumadijooooooooooo! @4 samo ako je spot za "dan osvice a ja odlazim" a pritom ide neki Mullet Burden ili tako nesto haha mullet, get it Quote
[4] Posted March 27, 2006 Report Posted March 27, 2006 hahah ja sam vise u nekom fazonu Devojka iz grada + Sugar Coated Sour Quote
Msungo Posted March 27, 2006 Report Posted March 27, 2006 ja sam gotivio Ilitja kad sam klinac bio, nemam pojma zashto, bio mi je kul... Quote
Alita Posted March 27, 2006 Report Posted March 27, 2006 al bre oblizuje se onako pervy kao pedofilcina Quote
Natasha! Posted March 27, 2006 Report Posted March 27, 2006 (edited) ja sam gotivio Ilitja kad sam klinac bio, nemam pojma zashto, bio mi je kul... ja ga i sad gotivim. alita: u tome je i njegova čar Edited March 27, 2006 by Natasha! Quote
Troglavi Posted March 28, 2006 Report Posted March 28, 2006 america, zashto, zashto izgleda da ta pesma netje da mi se svidi primer ironije pri nazivanju bendova ili pJesama je American Head Charge.. chovek bi svashta pretpostavio, je li... ali zato imaju isto tako pesmu na prvome albumu koje se viche Americunt Evolving Into Useless Psychic Garbage... Quote
quiet Posted March 28, 2006 Report Posted March 28, 2006 nikad nisam nashao vremena da preslusham ceo taj album ahc-a, samo just so u know anyway, deftones me nikada nisu razocharali (ok, malo poslednjim albumom ), ali od njih ochekujem samo najbolje Quote
OCTOJA Posted March 29, 2006 Report Posted March 29, 2006 ' date='27. 3. 2006, 01:50'] hahah ja sam vise u nekom fazonu Devojka iz grada + Sugar Coated Sour realno "dan osvice..." je mnogo bolji spot a evo i zasto: 1. u pozadini je neki mural koji je u fazonu "galaksija!", sto u skladu sa Miroslavljevim sirenjem ruku postavlja njega na mesto gospodara univerzuma 2. bend mu je vise nego genijalan, pogotovo onaj brkati gitarista sa Les Paulom i onaj mali 'armonikas sto izgleda kao muva. pritom- odela su im u fazonu kao da su kelneri u nekoj najshugavijoj Sumadijskoj kavani, dok Miroslavljevo odelo+leptir masna aludiraju na ulogu shefa sale. Quote
bambayay Posted March 29, 2006 Report Posted March 29, 2006 Deftones aka Miroslav Ilic:) Pa da li je moguce....? Nego, zna li neko da li je izasao promo novog albuma negde na netu, suvise sam nestrpljiv, kao i vecina nas, ili barem neka pesma...da cujem kako zvuci, bilo je neka pesma na 202, ajde ako neko zna link neka ga postavi.... Uzdravlje svima!!! Quote
Freak Kitchen Posted April 8, 2006 Report Posted April 8, 2006 Launch Radio Networks reports: DEFTONES has set September 12 as the release date for its fifth album, the band's management has told Launch. No title has been revealed yet for the disc, which the band has been working on for the better part of two years. Drummer Abe Cunningham recently told Billboard.com that internal strife nearly broke DEFTONES apart during the making of the record, saying, "I don't want to sit here and complain because these things happen to everyone, but if there was a VH1 'Behind The Music' special on us, it would be the perfect episode." The group originally began working on the project with legendary ALICE COOPER and PINK FLOYD producer Bob Ezrin, but replaced him with its regular producer, Terry Date. The recording process was also halted while singer Chino Moreno toured with his side band, TEAM SLEEP. DEFTONES are currently on the Taste Of Chaos tour with THRICE, ATREYU, STORY OF THE YEAR and others. The trek is in its final week and stops tomorrow night (Saturday, April 8) in Saskatoon, Canada. Quote
Recommended Posts