Jump to content

Recommended Posts

• 1 month later...
Posted

Definitivno su kraljevi Sacramenta smile.gif Jedan od retkih new age metal bendova koje izuzetno cenim. Chino peva veoma originalno i gotivno, pesme jeste da su dosta slicne, ali stil je samo njihov, nisu plagijatori a to je stvar koju izuzetno cenim!

Omiljene stvari su mi Change, Be quiet and drive i 7 Words!

Posted

Meni jedna od naj grupa biggrin.gifa: biggrin.gifa: biggrin.gifa: . Po fazonu mi je 1. najbolji, a 2. mi je nekako najkompletniji, naravno i poslednji je dobar.Najvise gotivim Nosebleed,Root,7 words,Shove it,Be quiet and drive,Change... ma sve pesme su im dobre 8) :roll: tongue.gif .Jedva cekam novi album (mnogo veliku vremensku razliku prave izmedju albuma sad.gif:cry:sad.gif ).

Posted

Meni jedna od naj grupa biggrin.gifa: biggrin.gifa: biggrin.gifa: . Po fazonu mi je 1. najbolji, a 2. mi je nekako najkompletniji, naravno i poslednji je dobar.Najvise gotivim Nosebleed,Root,7 words,Shove it,Be quiet and drive,Change... ma sve pesme su im dobre 8) :roll: tongue.gif .Jedva cekam novi album (mnogo veliku vremensku razliku prave izmedju albuma sad.gif:cry:sad.gif ).

Sve dobre grupe prave velike pauze izmedju albuma.

Posted

Sve dobre grupe prave velike pauze izmedju albuma.

Jeste ali oni prave po 3 godine razlike sto je po mom misljenju ipak mnogo. Postoji jos dosta dobrih grupa(npr.KORN biggrin.gifa: :wink:biggrin.gifa: ), pa neprave toliku razliku, 2 godine su mnogo prihvatljivije(kao sto vecina bendova i radi).Da su tako radili sad bi izdavali vec 5. a ne 4. album(mnogo su se gusili obradjivanjem pesama). :| sad.gifbiggrin.gifa: .
  • 2 months later...
Posted

Kalifornijci The Deftones proveli su proteklih nekoliko tjedana u Seattleu završavajući svoj četvrti album. Bend je završio 14 pjesama od kojih ćemo jednu čuti ovog proljeća na soundtracku `Matrix: Reloaded`. Nove pjesme nalik su navodno na ono što smo naučili čuti kod Deftones.

• 2 weeks later...
Posted

Kako je mocan uvod od Root
Ma pesma jebe kevu biggrin.gifa: :twisted:

Ortak mi je juce bas taj uvodni deo Root-a skinuo za mob i do jaja zvuci...

Ako hoces mogu na PP da ti posaljem kako idu tonovi, posto mislim da imas Nokiu i to 3310 bas kao ja 8) :mrgreen:

Posted

Ako hoces mogu na PP da ti posaljem kako idu tonovi, posto mislim da imas Nokiu i to 3310 bas kao ja 8) :mrgreen:

Vjerovao ti meni ili ne i meni zvoni root smile.gifsmile.gifsmile.gifsmile.gif

Posted

Vjerovao ti meni ili ne i meni zvoni root smile.gifsmile.gifsmile.gifsmile.gif

Pa meni ne zvoni za sada...mozda ga stavim kasnije biggrin.gifa:

Sad mi je trenutno "Davidian"-Machine Head, koji sam licno skidao :mrgreen:biggrin.gifbiggrin.gifa:

• 2 weeks later...
Posted

Deftones su super!!!!!!!

Puno su napredovali, ali ipak su mi favoriti neke starije pesme kao: Bored, Root, 7 words..............Od novijih stvari Passenger je fantasticna.

NOSTRADAMUS WAS HERE NEXT WEEK

Posted

Deftones su super!!!!!!!

Puno su napredovali, ali ipak su mi favoriti neke starije pesme kao: Bored, Root, 7 words..............Od novijih stvari Passenger je fantasticna.

NOSTRADAMUS WAS HERE NEXT WEEK

passanger mi je najbolja sa zadnjeg biggrin.gifa: pogotovo što vokal tool-a gostuje, a on i chino su se perfektno uklopili biggrin.gifa:

Posted

Koliko ja znam tako trba da bude, ali kao sto znas tu ce nalaze dve pesme, jedne ne pocetku, jedna na kraju, sa velikom prazninom u sredini uz jedno kratko cavrljanj u sredini...

• 2 months later...
Posted

a sto se novi album zove deftones? :? :? ja sam jos pre mnogo mnogo meseci cuo da treba da se zove lovers, a vidim spot za pesmu minerva i pise album deftones 8O a pesma i nije nesto posebno... isto ko za staind, valjda je ostatak albuma bolji...

Posted

Ma pitaj boga sta im se desava u glavama...

Bas sam sinoc video spot za tu pesmu (ne ceo) i stekao sam prilicno los utisak...

Pa zar im White Pony nije bio dovoljno mek, pa moraju jos vise da udaraju po onakvim tonovima :x :x :x :x :x :x

Stvarno neznam sta se desava sa velikom vecinom bendova?!?!?!?!?!?!?!?!

Svi posle 2,3 albuma pocnu da sviraju sve tise i tise,,,,sve idu nesto mlako..............ma smucili su mi se vise sa tim sranjima :x :x :x :evil::evil::evil::evil: Ili od pocetka svirajte balade ili svirajte kako treba....SAMO JE JEDAN FAITH NO MORE....

Zato CHIMAIRA svima polako jebe kevu :twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted: