Alita Posted May 7, 2006 Report Posted May 7, 2006 jebes ga, ja to imam godinama jeste, i moj je krsina neopevana... mada, i nije im neki nastup, pa mi i nije zao Quote
Natasha! Posted May 7, 2006 Report Posted May 7, 2006 Ja nabavila ceo Live in Hawai. Ono je bruka Quote
Alita Posted May 8, 2006 Report Posted May 8, 2006 Odlicno je. Pogotovo akusticne verzije. Znaci balica mi je krenula Quote
Natasha! Posted May 8, 2006 Report Posted May 8, 2006 Pricaj mi o tome. Lika sam cimala bukvalno jedno 2 dana dok nisam skinula ceo. Akusticne su keva! Ja ga bacam najvise na Digital Bath posto je tako savrseno uklopljen i akusticni deo a na refrenu cepa s koncerta. Mada i Knife Party odvaljuje.... Quote
Alita Posted May 8, 2006 Report Posted May 8, 2006 Knife party... drool... Zeno, trebalo je mene da pitas. Ja to imam vec kusur godina... Imam i sa Bizzare festa ako te interesuva Zna se ko je istinski fan (nedostaje nam jd ) Quote
Natasha! Posted May 8, 2006 Report Posted May 8, 2006 JD-a su banovali pa je sad pod nikom SelfHandOfGod. Povuko s ecovek iz muzickih voda, sad samo pise pesme.... Vidi na Snazi Reci Ajde dogovoricemo se preko pp-a za Deftones pa da mi das na Rokanju sad u sredu Quote
Natasha! Posted May 8, 2006 Report Posted May 8, 2006 E jebiga A toliko smo cekali Rokanje...... Nadam se da ces da odvalis taj kolkvijum pa bar da ne bude za dzabe.... Quote
quiet Posted May 12, 2006 Report Posted May 12, 2006 danas sam skinuo the cure - only tonight... thu cure cover (live), za mtv icon znachi, to mi je definitivno naj nastup deftones-a koji sam imao prilike da odgledam. posebno me je odushevila scenografija, narochito grane ogromnog drveta, koje se pruzhaju iznad njih, odlichno pozadinsko osvetljenje, pesma koja fantastichno odgovara takvoj atmosferi... ma savrsheno Quote
Troglavi Posted May 16, 2006 Report Posted May 16, 2006 to je sasvim moguce najbolja njihova obrada neke pesme (uz chauffer)... shto se shvata tek nakon shto se chuje originalna verzija, sa the cure - kiss me kiss me kiss me... tamo je pesma nekako vazdushasta, atmosfera je takva da treba da alegorizuje spushtanje u san... a deftones su pesmu, menjajuci u osnovi veoma malo stvari, izmenili u osnovi... ono shto je bilo leprshavo i vazdushasto, u deftones verziji zvuchidrugachije - kao da su deftones uzeli betonske blokove i privezali pesmu za jesen... znamznamznam... al doshlo mi tako da napishem... ko me zna shvatice... Quote
Lhabia Posted May 16, 2006 Report Posted May 16, 2006 The Chauffeur je po meni neprejebiva obrada!!! Ima jos ultra dobrih,ali ova je extra...Inace,jel iko cuo obradu Jelous Guy?Meni deluje bas dobro... Quote
DevouredSoul Posted June 8, 2006 Report Posted June 8, 2006 to je sasvim moguce najbolja njihova obrada neke pesme (uz chauffer)... Uz Hover If Only Tonight We Could Sleep je izashla na albumu 2005 "B-Sides And Rarities" sa josh 13 do jaja stvari.... Inache, je l' ima neko text "Hover"? Ja sam pretrazhila ceo net i nisam nashla. Nashla sam samo originalan text, ali oni su obradili demo verziju te pesme, a texta nema nigde.... Quote
Thulе Posted June 12, 2006 Report Posted June 12, 2006 nisam neki fan, ali ova beware the water (nova pesma) je stvarno super. Quote
Álvaro Recoba Posted June 26, 2006 Report Posted June 26, 2006 Ево, има овде неки снимак из Луксембурга . Deftones with Max Cavalera - Headup линк. Не знам какав је снимак, због dial up-a, али можете да погледате и кажете ми Quote
DevouredSoul Posted June 26, 2006 Report Posted June 26, 2006 (edited) Imam ja jedan. Sasvim je pristojan. Ako je to to, onda skini slobodno. Hover... anyone? edit: Lhabia... avatar... Mike, my only true love Edited June 26, 2006 by DevouredSoul Quote
:Andrey: Posted June 26, 2006 Report Posted June 26, 2006 des' DS. cjao ja sam novi chlan da, i ja muke muchim s tim Deftones, Tool & Glassjaw pesmama, nema nigde liriks za njih a svi ih trazhe. kako se neko nije napravio pametan pa provalio jebeni liriks. ja sam se toga setio al ne mogu em slabo znam engleski em sam nagluv pa nishta ne razumem.:| btw. Lonely (original Drop To Zero) mi je jacha pesma od Hovera Quote
Msungo Posted June 26, 2006 Report Posted June 26, 2006 haha stsh shto tebe vole ovi sluchajevi... Quote
:Andrey: Posted June 26, 2006 Report Posted June 26, 2006 nisam ja sluchaj ja sam novi chlan morash lepo da se ponashash prema meni. Quote
Msungo Posted June 26, 2006 Report Posted June 26, 2006 pa svaki novi chlan je sluchaj, to tako ide, nis ti kriv, niti je to ishta lichno... Quote
Álvaro Recoba Posted June 26, 2006 Report Posted June 26, 2006 Imam ja jedan. Sasvim je pristojan. Ako je to to, onda skini slobodno. Имам тај стари снимак , али је ово са концерта од пре две недеље ... Quote
Recommended Posts