Buddha Posted March 30, 2007 Report Posted March 30, 2007 ova pesma Hole In The Earth je najbolja pesma koju su Deftones ikada napravili Quote
Natasha! Posted March 30, 2007 Report Posted March 30, 2007 (edited) Novi spot Mein!!! DEFTONES - MEIN kako se skida ovaj spot? edit: preko cega se gleda ovaj RAR fajl? Edited March 30, 2007 by Natasha! Quote
necko Posted March 30, 2007 Report Posted March 30, 2007 ides na ono "skachat s sendspace.com" i onda sa sendspace-a skidas a .rar fajl otvaras sa winrar-om, iz njega izvuces spot i onda gledas, ako treba password sigurno je www.mediaportal.ru Quote
Natasha! Posted March 30, 2007 Report Posted March 30, 2007 hvala punooooooo ja retard nisam ni instalirala winrar kad sam sad dizala sistem pa zato i nije htelo da mi se otvori sad cu da vidim spot... Quote
Natasha! Posted March 30, 2007 Report Posted March 30, 2007 spot je odlican a Chino je ko neko prase mada mi se kao pesma vise svidja Hole in the earth... Quote
quiet Posted March 31, 2007 Report Posted March 31, 2007 mada mi se kao pesma vise svidja Hole in the earth... i meni je mnooogo bolja od mein, mada mi je spot za mein nekako bolji od za hole in the earth. bar chino nije predebeo hole in the earth je odlichna pesma, ali ipak sam najvishe puta slushao cherry waves Quote
dr NIK@ Posted April 2, 2007 Report Posted April 2, 2007 deftones je totalno prso, a chino-a jebo team sleep u ono njegovo debelo dupe. Quote
Natasha! Posted April 3, 2007 Report Posted April 3, 2007 sto su prsli? novi album je totalno ok. nije kao white pony al je dobar. ko sto rece decko gore, hole in the earth je stvarno jedna od njihovih boljih pesama... Quote
dr NIK@ Posted April 3, 2007 Report Posted April 3, 2007 mozda kad bi racunao samo zadnji album. (evo mene, opet kontriram) Quote
Natasha! Posted April 3, 2007 Report Posted April 3, 2007 nemam sad snage. ali imam odgovor na ovo kontriranje, ne boj se moram da legnem, mrtva sam. laku noc. Quote
dr NIK@ Posted April 3, 2007 Report Posted April 3, 2007 e sad si mi procitala misli. odo i ja da spavam, mada nisam mrtav.... laku noc. Quote
Natasha! Posted April 3, 2007 Report Posted April 3, 2007 album je ok, pristojan. meni je u rangu sa "deftones". ima par ok pesmica i to mu je. nije bas kao "adrenaline", "around the fur" i "pony"... imas pravo, ali nije bas toiko los. zapravo je dobar, samo ga verovatno nisam dovoljno odslusala... u poredjenju s novim albumima drugih NU bendova ovo je remek-delo. nabavila sam juce koncert DEFTONES - Pinkpop (2006) zao mi je sto nisam isla u HR prosle godine Quote
quiet Posted April 3, 2007 Report Posted April 3, 2007 white pony tje najverovatnije ostati deftones #1 koji su ikada snimili, ako ni zbog chega drugog, onda zbog change, koju svi znamo i volimo poslednji, saturday night wrist, je meni odmah iza pony-ja. stvarno su otishli daleko u istrazhivanju nekog novog zvuka, i mislim da su ga pronashli. deftones je bio jedan, pa, mlak album, koji je ipak imao svoje momente... moana verovatno je tako loshem utisku o tom albumu doprinela i krsh produkcija. chini mi se da su sve (ili skoro sve) greshke sa deftones albuma na poslednjem otklonjene, ili svedene na minimum. mozhda je bash zato snw toliko dobar ali to je jedno potpuno subjektivno mishljenje Quote
SAMSA Posted April 3, 2007 Report Posted April 3, 2007 U pravu si, iako nisam slušao zadnji album Quote
Natasha! Posted April 3, 2007 Report Posted April 3, 2007 ako ni zbog chega drugog, onda zbog change, koju svi znamo i volimo i zbog digital bath , i zbog feiticeira, i zbog knife party, i zbog passinger, i zbog rq queen, i zbog back to school, i zbog elite... deftones je bio jedan, pa, mlak album, koji je ipak imao svoje momente... moana verovatno je tako loshem utisku o tom albumu doprinela i krsh produkcija. chini mi se da su sve (ili skoro sve) greshke sa deftones albuma na poslednjem otklonjene, ili svedene na minimum. mozhda je bash zato snw toliko dobar ali to je jedno potpuno subjektivno mishljenje veljo, potpuno si u pravu. mada je meni favorit bloody cape. ostale su mi mlake sto bi ti rekao... a ja nesto nisam izvalila da je deftones (kao album) u krs produkciji Quote
necko Posted April 3, 2007 Report Posted April 3, 2007 meni se svidja produkcija na deftones albumu i on mi je najbolji posle white pony-ja ovaj novi jos nisam slusao, nikako da ga skinem... Quote
Natasha! Posted April 3, 2007 Report Posted April 3, 2007 da si ti ziv i zdrav, oni uradili i 2 spota za novi... Quote
dr NIK@ Posted April 3, 2007 Report Posted April 3, 2007 meni su od pony-ja poceli da se krecu nizbrdo.... (ne racunajuci ponija, naravno) Quote
necko Posted April 3, 2007 Report Posted April 3, 2007 da si ti ziv i zdrav, oni uradili i 2 spota za novi... ma znam da jesu... Quote
quiet Posted April 4, 2007 Report Posted April 4, 2007 meni se svidja produkcija na deftones albumu i on mi je najbolji posle white pony-ja ovaj novi jos nisam slusao, nikako da ga skinem... bitje da ja onda imam neki mnooogo losh rip fakin' daunloudin' Quote
necko Posted April 4, 2007 Report Posted April 4, 2007 hehe a ja sam album kupio, piratski disk, ali skroz skinut sa originala, dakle i multimedijalni deo Quote
dr NIK@ Posted April 5, 2007 Report Posted April 5, 2007 ma ja imam original koji sam dobio... kao da nesto vredi sto je original... Quote
Natasha! Posted April 5, 2007 Report Posted April 5, 2007 e to mi nikad nije bilo janso sto se neko hvali kako ima originale nije nikakvo merilo a i isto je sranje ko i mp3 format ili pirat... Quote
Recommended Posts