fiction Posted May 7, 2003 Report Share Posted May 7, 2003 Deftonesi su sa svakim albumom sve melodicniji mada se mora priznati da im to prilicno odgovara.Minerva im je najgori single koji su ikad izbacili, Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dr NIK@ Posted May 8, 2003 Report Share Posted May 8, 2003 Minerva je ocajna!!!!!!!!!!!!!!! Nemozei da se pored ni sa jednom pesmom sa ranijih albuma, a kamoli sa nekim od izdatih singlova (ovim ne mislim da su im singlovi ujedno i najbolje pesme). Ako misle da nastave sa ovim sranjem, bolje da ni ne izdaju album!i Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fiction Posted May 8, 2003 Report Share Posted May 8, 2003 Pretjera ga sad :roll: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dr NIK@ Posted May 9, 2003 Report Share Posted May 9, 2003 Pa znam da sam ga preterao, ali ne bi zeleo da se posle tako dobrog misljenja o ovom bend, odjendnom razocaram samo zato sto su oni poceli da se lose tripuju i poceli da sviraju onakva govna :x :x :x Mozda bi ipak trebalo da prodje malo vremena da mi pesma udje u usi, ali cisto sumnjam da je u tome problem... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
scissors Posted May 10, 2003 Author Report Share Posted May 10, 2003 da, novi album se zove "Deftones" a: radni naziv mu jeste bio "Lovers", ali je promjenjen u ovaj novi, self-titled... a ne mogu da vjerujem da je loša pjesma 8O sad ću baš da je skinem pa da čujem na šta liči... ako me i oni razočaraju onda jebiga Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fiction Posted May 10, 2003 Report Share Posted May 10, 2003 http://www.rollingstone.com/reviews/cd/rev...asp?aid=2046508 Sudeci po rollingstoneu ovaj album ce biti album godine,no cucemo... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
scissors Posted May 10, 2003 Author Report Share Posted May 10, 2003 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fiction Posted May 11, 2003 Report Share Posted May 11, 2003 :? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dr NIK@ Posted May 13, 2003 Report Share Posted May 13, 2003 scissors, potpuno te razumem :| Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
scissors Posted May 14, 2003 Author Report Share Posted May 14, 2003 ma crossover je otišao u kurac, jebem ti ameriku i muzičku industriju :x Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dr NIK@ Posted May 14, 2003 Report Share Posted May 14, 2003 Evo upravo sam malo pre slusao Teething i nemogu da verujem u sta su se pretvorili ovom pesmom :x Mada sacekacu dok ne poslusam ceo album...(kad ga nabavim) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ivan_Creed Posted June 4, 2003 Report Share Posted June 4, 2003 Ocekivao sam vise od njih.. 'Minerva' nije nista posebno! Smara!! :x Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dr NIK@ Posted June 4, 2003 Report Share Posted June 4, 2003 Ja sam jos par puta preslusao Minervu i sad vise ne mislim toliko lose o pesmi, ali i dalje mi nije to to... Mnogo mi zvuci nekako mlako....ko da su se upisali u gace. :roll: Why A Laugh?! (Homer Simpson 8) )... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dr NIK@ Posted June 4, 2003 Report Share Posted June 4, 2003 Ja sam jos par puta preslusao Minervu i sad vise ne mislim toliko lose o pesmi, ali i dalje mi nije to to... Mnogo mi zvuci nekako mlako....ko da su se upisali u gace. :roll: Why A Laugh?! (Homer Simpson 8) )... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ivan_Creed Posted June 4, 2003 Report Share Posted June 4, 2003 Pa nekako je bezveze... kao da je pobegao u sred pustinje, sa insturmentima i poceo da peva pijan! Ne, ovo nema veze sa spotom! :roll: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fiction Posted June 5, 2003 Report Share Posted June 5, 2003 Sa novog sam slusao samo Minervu i po 30 sekundi sa ostalih pjesama.Album i nije nesto losiji od White Pony ali je mnogo losiji od njihova prva dva pogotovo od Adrenaline-a Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sentinel Posted June 19, 2003 Report Share Posted June 19, 2003 Minerva je super, bas zbog toga sto je opushtena varijanta... super stvari sa albuma su i Good Morning Beautiful i Lucky You (M2 Ost) A Needles and pins je neka mutirano cudna verzija Shove It ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hamsun Posted June 23, 2003 Report Share Posted June 23, 2003 album je...slab,brate :| ocekivao sam malo vise...jedino minerva moze da prodje.... around the fur still rules! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fiction Posted June 30, 2003 Report Share Posted June 30, 2003 Nabavio sam i novi album.Posle par slusanja bih rekao da je solidan tj. ima par odlicnih momenata a opet ima i dosadnih dijelova a najveca zamjerka je sto sve pjesme lice jedna na drugu sem mozda Minerva.U rasponu ocjena od 1 do 10 ja bih albumu dao 7 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vuk Posted June 30, 2003 Report Share Posted June 30, 2003 Obrati paznju na Hexagram, When girls telephone boys, Moana... To su jake pesme Samo slusaj dovoljno puta i svidece ti se Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fiction Posted June 30, 2003 Report Share Posted June 30, 2003 Whe girls telephone boys je najbolja,tu se slazem.Ovaj novi Deftones album ima malo thrash elemenata zar ne? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
scissors Posted August 13, 2003 Author Report Share Posted August 13, 2003 mnogo više sam očekivao od albuma, da budem iskren... mislio sam da će im ona melodija konačno doći do kur*a i da će ponovo se baciti na kreiranje snažnije, ritmički jače muzike... "Deftones" je kao ospadak sa "White Pony"-ja... "Hexagram", "Minerva", "Anniversary Of An Uninteresting Event" i još par pjesama koje mogu proći... ostatak je i ispod prosjeka... pare su od njih odradile svoje... "White Pony" je bio dokaz za to, ali ipak je sadržavao veliku dozu kvaliteta, iako su bili mainstream... a ovo je sad već loše :roll: mislim da su Deftones-i mrtvi... ispravite me ako griješim :| Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fadelow Posted August 13, 2003 Report Share Posted August 13, 2003 ...samo Hexagram, When girls telephone boys, Moana i to je to...nishta vishe...a shto se zvuka i tih sranja...naravno da sa godinama svaki bend gubi svoju zestinu...makar u nekom pogledu...dok fazon ostaje otprilike isti...to je osnovno pravilo... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
scissors Posted August 14, 2003 Author Report Share Posted August 14, 2003 ne gubi svaki bend na žestini, nego samo oni koji se pokušavaju prodati (pre)širokoj publici... pogledaj 80% death metal bendova... na primjer Morbid Angel, preko 15 godina na sceni a nisu uopšte otišli u melodiju, a kreiraju i te kako dobru muziku... ili novi Biohazard - kako je samo jak i agresivan, to je neopisivo, bez bespotrebnih komercijalnih melodija i tih sranja... treba napraviti razliku između prirodne melodije u nečijoj muzici, i isforsirane, vještačke melodičnosti sa kojima se dobijaju osmjesi napaljenih tinejdžerki Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Poor Old Lu Posted August 15, 2003 Report Share Posted August 15, 2003 HeHe, u Top 5 na moji omiljeni bendovi sigurno je tu i Deftones, ali kako izdavaju albume tako prave losiji zvuk od predhodnijeg albuma, najbolja pesna spored mene e Back to School i My own Summer... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts