Jump to content

Recommended Posts

Guest TakeTheRedPill
Posted

showe it sa matrix soundtracka mi je njihova najbolja pjesma, ali ne volim ih, mnogo skidaju tool u nekim pjesmama

Guest TakeTheRedPill
Posted

ja ni ne slusam deftones(uopste...iako su mi jedini nu metal bend koji ne bi iskasapio smile.gif )...prilicno slucajno sam zalutao na ovu stranicu...

• 2 weeks later...
Posted

moram reci da se ne slazem sa tobom u vezi ovog drugog dela recenice tongue.gif zamisli kako bi bilo sranje da svako pocne da komplikuje svoj deo posla dosta su zakomplikovali svoj deo bubnjar i pevac ...zamisli jos kada bi i basista zakomplikovao sve...nekada i 2 tona mogu da 10x bolji efekat da prioizvedu od bilo koje petrucijeve solaze.... ali jedini bend koji i dalje radi ono sto je radio od prvog albuma svira svoj fazon i dalje razbijaju ... malo je takvih bendova...mnogo malo...

• 3 months later...
  • 2 weeks later...
  • 4 weeks later...
Posted

Defonsi imaju par gotivnih stvari, ali kada bi po ukusima gledali - mnogi bendovi imaju par dobrih stvari u brdu djubreta tako da ...Deftonsi ...solida...

Los je ceo taj nu metal fazon ..al ajde..neka vam je icon_smile.gificon_rockdevil.gificon_rockdevil.gificon_rockdevil.gif

wallbash.gif

wallbash.gif

wallbash.gif

wallbash.gif

wallbash.gif

wallbash.gif

wallbash.gif

• 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
Posted

Root biggreens.gif

I da, mnogo mi se dopada kako su uradili "No ordinary love"... Onda, Change, Back To School, Knife Party, RX Queen, Headup (reda radi icon_da.gif )... bla bla bla...

Volim tako psihodelichne stvarchice icon_da.gif

Posted
Root biggreens.gif

I da, mnogo mi se dopada kako su uradili "No ordinary love"... Onda, Change, Back To School, Knife Party, RX Queen, Headup (reda radi icon_da.gif )... bla bla bla...

Volim tako psihodelichne stvarchice icon_da.gif

bla bla bla pukeface.gif

• 2 weeks later...
Posted

Cuo sam da snimaju nov album koji ce biti dosta pod uticajem "novog Cecinog album jer su Chino i Divac bili komsije u Sacramentu pa su cesto zajedno varili,gledali na Bk satelitu-Tabloid i jeli srpski pasulj"