Jump to content

Recommended Posts

• 4 weeks later...
  • 5 weeks later...
Posted
Cuo sam da snimaju nov album koji ce biti dosta pod uticajem "novog Cecinog album jer su Chino i Divac bili komsije u Sacramentu pa su cesto zajedno varili,gledali na Bk satelitu-Tabloid i jeli srpski pasulj"

Sta je bre ovo?? icon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gifph34r.gif

• 2 weeks later...
Posted
"Pazi s kime spavas ... " ... i deftonsi? Ma jok, Ceca je majka icon_cool.gif

ma kakva Ceca bre loodaci!!! Mira Shkoric konza! Reci im Dejane molim te! Vidish da ne znaju....

deftonsi, deftonsi... zvuchi mi poznato...

Posted

Zavrsili su snimanje novog albuma,za koji se mislim jos ne zna kad ce izaci ali su zato najavili neke koncerte u jesen.Procitao sam da je Chino izjavio da ce ovaj album biti mnogo brutalniji od par prethodnih.

Posted
Zavrsili su snimanje novog albuma,za koji se mislim jos ne zna kad ce izaci ali su zato najavili neke koncerte u jesen.Procitao sam da je Chino izjavio da ce ovaj album biti mnogo brutalniji od par prethodnih.

jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej laugh.gif

Posted

Out on the tar plains the glides are moving,all looking for a new place to drive...you sit beside me so newly charming the sweating dewdrops glisten freshing your side...

Siiiiing blue silver..... musik20.gifmusik20.gifmusik20.gif

user posted image

Posted

Heh, drago mi je da to chujem... ne mogu ti nishta precizno reci, jer se sad vishe bavimo autorskim stvarima, hocemo tu da uokvirimo neshto konkretno, tako da ce sledeca svirka biti autorska + deftones..... a kada?.... bice! 233.gif

Poz!

Posted

E bas i to da vidim....tj da cujem...

Posted (edited)

Pitam za uzivo svirku.. posto se indirektno ili mozda to direktno spominje da, ajsha, svira, zakljucujem, sa nekim bendom??

Jeli?? A?? 233.gif

233.gif

Edited by Ivan_Creed
Posted
Pitam za uzivo svirku.. posto se indirektno ili mozda to direktno spominje da, ajsha, svira, zakljucujem, sa nekim bendom??

Jeli?? A?? 233.gif

233.gif

da...svira samnom u tribute deftonesima... medjutim vise n radimo to poceli smo da sviramo autorske stvari... icon_da.gif

Posted

e izvinjavam se sto prekidam ovako ali moram samo za trenutak da skrenem sa teme tj. na temu:

ja nemam pojma sta se pisalo na prethodnim stranama ali samo ocu da kazem jednu stvar

ja sam deftonse poceo da slusam pre oko 4 i 1/2 godine i otad su mi stalno bili medju 3-4 omiljena benda, a u zadnje vreme sam vishe slusao neke znatno drugacije stvari tako da njih nisam cuo dobrih godinu dana posteno

i pre neki dan ih se slucajno dosetim i poslusam njihova zadnja dva albuma i jos neke pesme i bilo mi je kao da ih prvi put slusam....

i totalno sam se odusevio njima vise nego ikada pre i ponovo shvatio koliko je to kvalitetan bend....... toliko

btw.. to sto vi radite je dojaja -- respect za vas icon_mrgreen.gif