DevouredSoul Posted June 25, 2004 Report Posted June 25, 2004 Oh, divno! Ceca kao pratecji vokal deftonsima. To da chujem i mogu mirno da umrem!! Quote
Vuk Posted June 26, 2004 Report Posted June 26, 2004 39 sa 2 !!! chino peva pratetji vokal, dok stef przhi snizheno D na sedmozichanoj djitri Quote
dr NIK@ Posted July 26, 2004 Report Posted July 26, 2004 Bice to hit koga ni MTV nece biti dostojan Quote
Ivan_Creed Posted August 26, 2004 Report Posted August 26, 2004 Cuo sam da snimaju nov album koji ce biti dosta pod uticajem "novog Cecinog album jer su Chino i Divac bili komsije u Sacramentu pa su cesto zajedno varili,gledali na Bk satelitu-Tabloid i jeli srpski pasulj" Sta je bre ovo?? Quote
DDT Posted August 26, 2004 Report Posted August 26, 2004 "Pazi s kime spavas ... " ... i deftonsi? Ma jok, Ceca je majka Quote
[Nocturno] Posted September 5, 2004 Report Posted September 5, 2004 "Pazi s kime spavas ... " ... i deftonsi? Ma jok, Ceca je majka ma kakva Ceca bre loodaci!!! Mira Shkoric konza! Reci im Dejane molim te! Vidish da ne znaju.... deftonsi, deftonsi... zvuchi mi poznato... Quote
deftonerrrr Posted September 5, 2004 Report Posted September 5, 2004 e ... moram da pohvalimo mog cimera..da je poceo da slusa deftones go boba go ! Quote
Ivan_Creed Posted September 8, 2004 Report Posted September 8, 2004 A ko ti je cimer? Nisam upucen u tvoj zivot van mog kreveta... Quote
thumb Posted September 8, 2004 Report Posted September 8, 2004 Zavrsili su snimanje novog albuma,za koji se mislim jos ne zna kad ce izaci ali su zato najavili neke koncerte u jesen.Procitao sam da je Chino izjavio da ce ovaj album biti mnogo brutalniji od par prethodnih. Quote
deftonerrrr Posted September 8, 2004 Report Posted September 8, 2004 Zavrsili su snimanje novog albuma,za koji se mislim jos ne zna kad ce izaci ali su zato najavili neke koncerte u jesen.Procitao sam da je Chino izjavio da ce ovaj album biti mnogo brutalniji od par prethodnih. jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej Quote
Lhabia Posted September 13, 2004 Report Posted September 13, 2004 Out on the tar plains the glides are moving,all looking for a new place to drive...you sit beside me so newly charming the sweating dewdrops glisten freshing your side... Siiiiing blue silver..... Quote
ajsha69 Posted September 13, 2004 Report Posted September 13, 2004 Da chujem nove Deftonse i novi Tool pa da umrem...... imam gadan predosecaj po pitanju oba..... najebace se keve 300%... evo i sad mi kulja u stomaku, od pomisli..... Quote
Lhabia Posted September 13, 2004 Report Posted September 13, 2004 Ajsha,kad ce svirka?Bas mi nedostaje!!! Quote
ajsha69 Posted September 13, 2004 Report Posted September 13, 2004 Heh, drago mi je da to chujem... ne mogu ti nishta precizno reci, jer se sad vishe bavimo autorskim stvarima, hocemo tu da uokvirimo neshto konkretno, tako da ce sledeca svirka biti autorska + deftones..... a kada?.... bice! Poz! Quote
dr NIK@ Posted September 15, 2004 Report Posted September 15, 2004 Zavrsili su snimanje novog albuma,za koji se mislim jos ne zna kad ce izaci ali su zato najavili neke koncerte u jesen.Procitao sam da je Chino izjavio da ce ovaj album biti mnogo brutalniji od par prethodnih. E bas i to da vidim....tj da cujem... Quote
Ivan_Creed Posted September 15, 2004 Report Posted September 15, 2004 Neko od vas ovde skida Deftones i Tool????? Quote
deftonerrrr Posted September 17, 2004 Report Posted September 17, 2004 Neko od vas ovde skida Deftones i Tool????? mp3 ili ? Quote
dr NIK@ Posted September 17, 2004 Report Posted September 17, 2004 Ma sta se pravis lud....kao da ne znas sta covek pita.... Quote
Ivan_Creed Posted September 17, 2004 Report Posted September 17, 2004 (edited) Pitam za uzivo svirku.. posto se indirektno ili mozda to direktno spominje da, ajsha, svira, zakljucujem, sa nekim bendom?? Jeli?? A?? Edited September 17, 2004 by Ivan_Creed Quote
deftonerrrr Posted September 18, 2004 Report Posted September 18, 2004 Pitam za uzivo svirku.. posto se indirektno ili mozda to direktno spominje da, ajsha, svira, zakljucujem, sa nekim bendom?? Jeli?? A?? da...svira samnom u tribute deftonesima... medjutim vise n radimo to poceli smo da sviramo autorske stvari... Quote
Ivan_Creed Posted September 18, 2004 Report Posted September 18, 2004 Ko vam je sve u bendu? Ko sta svira?????? Daj daj daj!!!!!!!!!!!! Quote
mR. MiNJa SuBBotta Posted September 18, 2004 Report Posted September 18, 2004 e izvinjavam se sto prekidam ovako ali moram samo za trenutak da skrenem sa teme tj. na temu: ja nemam pojma sta se pisalo na prethodnim stranama ali samo ocu da kazem jednu stvar ja sam deftonse poceo da slusam pre oko 4 i 1/2 godine i otad su mi stalno bili medju 3-4 omiljena benda, a u zadnje vreme sam vishe slusao neke znatno drugacije stvari tako da njih nisam cuo dobrih godinu dana posteno i pre neki dan ih se slucajno dosetim i poslusam njihova zadnja dva albuma i jos neke pesme i bilo mi je kao da ih prvi put slusam.... i totalno sam se odusevio njima vise nego ikada pre i ponovo shvatio koliko je to kvalitetan bend....... toliko btw.. to sto vi radite je dojaja -- respect za vas Quote
deftonerrrr Posted September 19, 2004 Report Posted September 19, 2004 Ko vam je sve u bendu? Ko sta svira?????? Daj daj daj!!!!!!!!!!!! ajsha peva ja sviram gitaru ortak bas i ortak bubnjeve... nisu na forumu njih dvojica.. .nazaolst ...i to ti je to .. .sta bi ti jos... Quote
Ivan_Creed Posted September 19, 2004 Report Posted September 19, 2004 Kako vam se zove bend? Iz kog ste grada? I tako to... Love, Ivanche... Quote
Recommended Posts