kuruz Posted January 20, 2009 Report Posted January 20, 2009 Добро је што је отворена тема, оне жене упропастише Утиске о производима.
voodoo_ Posted January 20, 2009 Report Posted January 20, 2009 (edited) Nemam suvu, rošavu ili masnu kožu pa mi kozmetika nije potrebna, osim rolon dezedoranasa u predelu gornjeg torzoa radi fore. Mislim čisto da se pohvalim. Edited January 20, 2009 by voodoo_
Machka Naopachka Posted January 20, 2009 Author Report Posted January 20, 2009 Hocu i ja nerefinisani shea vec neko vreme Ima ga ovde, ali ne znam koliko bi izasla postarina: http://www.coastalscents.com/cfwebstore/in...shea-butter.cfm A pored L'occitane i Sante ima shea butter, naravno, rafinisani: http://prirodnakozmetika.com/santeFace&Body.html Ja imam od L'Occitane regenerator za suvu kosu sa shea butterom, dobar je. Doduse dobila sam ga na poklon, kao firma mislim da su debelo overrated.. Vidiš, nisam znala za Sante. L'occitane mi je bio jedini lead, inače, slažem se da su precenjeni. Ma meni je jako jako glupo da naručujem iz Amerike. Pritom, ne razumem kako nemaju francuzi, pola afrike njihova kolonija! Mora da samo ja ne umem da nadjem. Ali, čekaj, ti si već naručivala sa tog sajta (coastalscents), i zadovoljna si senkama, je li tako beše? Hajde da se podelimo za pound, nas dve, možda će hteti još jedna moja drugarica, pa da vidimo na šta izgleda? Koilki ti je bio shipping za šminku?
Machka Naopachka Posted January 20, 2009 Author Report Posted January 20, 2009 O tek sad videh, a već sam postovala na utiscima o proizvodima. Ah, well. Da dodam, sapun s kozjim mlekom u onim radnjama sa zdravom hranom je fin, ako voilte taj miris, ja volim. A ono bez čega ne mgou su ulje jojobe, ricinusovo ulje (za kosu i lice) i aloe gel. I taj kozji sapun. Shea mi je super legao isto. Sve ostalo mož a ne mora.
Ni! Posted January 20, 2009 Report Posted January 20, 2009 Ja nishta ne smijem da stavim na kozhu bez preporuke kozmetichara, jer imam jako osjetljivu kozhu... Na pranje lica sapunom ne smijem ni da pomislim. xD Trenutno koristim Estebel profesionalnu kozmetiku (gel za chishchenje lica, dnevnu i nocjnu kremu) i prija mi.
Nisko_Se_Mazim Posted January 20, 2009 Report Posted January 20, 2009 Ja slabo koristim te stvari Jedino aftershave balsam i Niveu/Soleu kada mi se iritira koza na licu a i....drugde Inace ne koristim ni rolove ni dezodoranse vec antiperspirant Ego kremu-ima vrlo prijatan miris koji deluje 24h i sprecava bilo koji neprijatan miris
Ајлин Posted January 21, 2009 Report Posted January 21, 2009 Ja imam od L'Occitane regenerator za suvu kosu sa shea butterom, dobar je. Doduse dobila sam ga na poklon, kao firma mislim da su debelo overrated.. jesu. tj, bili su. sad su okej sa cenama - manje-više machka - ne pričaj da je i beli rafinisani?? e sad sam se razočarala ako nađeš nerafinisani u nekom lancu, javi, pošto ću verovatno uskoro putovati pa mogu da nam kupim i donesem... svim muškarcima koji posećuju ovu temu - dobrodošli, onim muškima koji misle da je kozmetika gej i koji pričaju kako to ne koriste itd - vozdra momci idite na blek metal
זאבים Posted January 21, 2009 Report Posted January 21, 2009 Kozmetika, utisci o proizvodima, saveti i slicno, -corpse paint
Machka Naopachka Posted January 22, 2009 Author Report Posted January 22, 2009 mi smo tako gej. dodjavola. E, da li neko zna da li su se pojavili (pod drugim imenom npr) Natura Bel? Imali su divne neke maske za lice, mnogo sam ih volela. U glavnom kojekakve biljke su trpali u njih. Domaća kozmetika, nešto su bili i dzaba, 100-200 kinti za masku.
Shamandalie Posted January 22, 2009 Report Posted January 22, 2009 Imali su oni i dobre kreme, ulja za masazu, sapune sa laticama cvetova i slicne stvari...Pojavilo se ponesto u apotekama, mislim da je slicno pakovanje ali je moguce da je pod drugim nazivom- ali sam videla samo ulja za masazu nista drugo...kad se samo setim kako su im bile dobre one soli za kupanje od kleke...
Machka Naopachka Posted January 23, 2009 Author Report Posted January 23, 2009 Da li znaš pod kojim imenom su se pojavili i da li su to zaista oni?
Dragon_lady Posted January 23, 2009 Report Posted January 23, 2009 Ja sam pocela redovno pazariti u DMu i bas me je odusevila Alverde kozmetika koja je prirodna a cene su joj i vise nego pristupacne, i Balea je isto mnogo kul, ima super butere za telo a cena...
MissionVao Posted January 23, 2009 Report Posted January 23, 2009 Avene Trixera, zakon za ispucalu kozhu na licu bila sam u L'Occitane-u pre par dana, kad sam pitala za proizvode sa shea buterom kao da sam pitala za krokodilske zube. Nemaju pojma da li ce ikad opet dobijati
Sugar Overdose Posted January 24, 2009 Report Posted January 24, 2009 kupila sam sad max factorov korektor prezadovoljna sam
Vic Rattlehead Posted January 24, 2009 Report Posted January 24, 2009 Dove kreme za lice su smece, sto je netipicno za njih buduci da su im ostali proizvodi uglavnom odlicni, mada sampon nesam probao.
Ni! Posted January 24, 2009 Report Posted January 24, 2009 kupila sam sad max factorov korektor prezadovoljna sam Shta cje tebi korektor, realno, kao da imash shta da pokrijesh? :S
Routasydän Posted January 24, 2009 Report Posted January 24, 2009 A jel moze ovde da se spika o "auto kozmetici"?
Sugar Overdose Posted January 25, 2009 Report Posted January 25, 2009 Shta cje tebi korektor, realno, kao da imash shta da pokrijesh? :S realno,imam uklesane podochnjake xD a ono,prirodno sam lepa xDDDDD
Routasydän Posted January 25, 2009 Report Posted January 25, 2009 realno,imam uklesane podochnjake xD a ono,prirodno sam lepa xDDDDD Kao Ceda Jovanovic?
Ајлин Posted January 25, 2009 Report Posted January 25, 2009 (edited) dm je kul, danas sam bila na pauzi tamo, imaju odličan asortiman da li spada u kozmetiku ili ne, tek prošle godine usejah u hotelskoj sauni u cg onu rukavicu za tuširanje i ne kupih drugu. u dm-u imaju izbor takav da ne poveruješ! od super mekane pamučne, do one što ima četku na delu za masiranje sad ću da je probam aj' zdra'o Edited January 25, 2009 by eileen
Zen Posted January 25, 2009 Report Posted January 25, 2009 A jel ide i neka dodatna ruka uz to ili moras sam?
Ајлин Posted January 25, 2009 Report Posted January 25, 2009 zavisi šalim te. nema ručku ako to pitaš. then again, nikad nije bilo problem oprati leđa. sranje opet me svrbi desni dlan
Routasydän Posted January 25, 2009 Report Posted January 25, 2009 kad smo vec kod rucki ja bih hteo da kupim ribu na naduvavanje, ali da ima rucke sa strane, jel zna neko jel postoji kod nas tako nesto?
Recommended Posts