Antikristina Posted June 11, 2016 Report Posted June 11, 2016 Ne znam, meni su plastične sise bezveze, ne bih ja to radila Šminkanje mi nije toliko veštački jer ja sebe i ne šminkam jako, to konturisanje npr sebi ne radim nikad Evo da se pohvalim i ovde, ovo sam juče radila Šteta što nisam slikala kad je bilo sve gotovo, žurila sam http://oi67.tinypic.com/a3h30j.jpg http://oi64.tinypic.com/4gtbm1.jpg
Zen Posted June 11, 2016 Report Posted June 11, 2016 live photoshop mada mene zabrinjava kolicina likova koje vidjam po prevozu i u gradu za koje sa sasvim sigurna da koriste puder i za neke bih se zaklela da imaju malo nekog lajnera ili krejona ali nisu neke klasicne pederishke, vec neki naizgleda sasvim normalni ljudi nemam nista ni za ni protiv, samo mi je cela pojava zanimljiva
Antikristina Posted June 11, 2016 Report Posted June 11, 2016 Nije valjda Ja nisam primetila Al kad im vidim one izbrijane noge, polomila bih im
oʞɾoƃ Posted June 14, 2016 Report Posted June 14, 2016 Sad Gojko... zabrinjavajuć je broj mojih muških fanova na ovoj temi
Face Of Melinda Posted June 19, 2016 Report Posted June 19, 2016 Zar te ne zaboli pomisao da ti ovakva ruka bude na odredjenim delovima tela... osim ceskanja ovakvi nokti nemaju niakakvu svrhu.. ovo pricam iz prakticnog aspekta Btw ovakvi nokti su sranje, mogla je lepo da ostavi obli vrh ove siljke ne razumem. Secam se kad je Gotze siljio svoje nokte i grebao ljude po KST-u istim pre deceniju cini mi se, cak je i on odustao od istih
Hail Metal Posted June 19, 2016 Report Posted June 19, 2016 Na lošu temu sam postavio, nakit mi se sviđa, nokti su svakako nepraktični ali što da ne,nisu loši, malo grebanja ne smeta Goce je grebao ljude jer je mahao drvenim mačem u KSTu, i koliko se ja sećam samo je na malom prstu puštao. Nije to za muškarce.
Zen Posted June 19, 2016 Report Posted June 19, 2016 Jok, imao ih je pustene na bar jednoj saci, mozda i obe. A kad je bio cuveni fajt izmedju njega i alldestroyera, kad su poceli ko cke da se grebu umesto da se biju :haha: Old times lol
Face Of Melinda Posted June 19, 2016 Report Posted June 19, 2016 hahhaha obe ruke bre... uzasno... traume jaoj fajt izmedju njih dvojice... ol' times
soul wandering Posted June 19, 2016 Report Posted June 19, 2016 samo da kazem da ovakvi nokti ne grebu
Sreta Posted June 20, 2016 Report Posted June 20, 2016 Poenta je da su odvratni. Nemam nista protiv da mi neka podere kozu, boli samo sekundu, a uziva se duze. Goce je sekao kolac noktom, aj ti pojedi to.
Machka Naopachka Posted June 21, 2016 Author Report Posted June 21, 2016 1. Sta ste rekle koju micelarnu vodu da uzmem? 2. Jel neko narucivao iz Srbotrade apoteke, kazu koleginice sve je znacajno jeftinije?
soul wandering Posted June 21, 2016 Report Posted June 21, 2016 1. Znas vec. Bices duplo lepsa videces 2. Ne.
Machka Naopachka Posted June 21, 2016 Author Report Posted June 21, 2016 1. Mixa? 2. Zen to je bre apoteka ispred koje se ceka red non stop. E sad ja nemam osecaj za cene kozmetike pa zato pitam. Ove u firmi se popalile. Fora je sto mozes da narucis s neta da ne cekas red
Face Of Melinda Posted June 21, 2016 Report Posted June 21, 2016 Ali Srbo trade Machko budi moderna isprobaj pa salji utiske...
Antikristina Posted June 21, 2016 Report Posted June 21, 2016 Prejeftin srbotrejd, cimerka uzima neke avene kremice, tipa neke su i 400kinti jeftinije nego inače Al onaj red me deprimira @sw Ja uzela Mixu i nisam ništa lepša Mada jbg, leti se više mastim, a i ispitni je rok, nit spavam nit se zdravo hranim
Machka Naopachka Posted June 22, 2016 Author Report Posted June 22, 2016 (edited) Prejeftin srbotrejd, cimerka uzima neke avene kremice, tipa neke su i 400kinti jeftinije nego inače Al onaj red me deprimira @sw Ja uzela Mixu i nisam ništa lepša Mada jbg, leti se više mastim, a i ispitni je rok, nit spavam nit se zdravo hranim E pa da i ja ne bih cekala u redu. Zato pitam dal je neko narucivao. Da li se i dalje isplati kada platis postarinu. Kakva je uriage mic voda? Edited June 22, 2016 by Machka Naopachka
soul wandering Posted June 22, 2016 Report Posted June 22, 2016 Kako to Kris? Mene svi pitaju sto sijam i jesam se zaljubila. Ja kazem ma jok, to je Mixa.
Recommended Posts