MissionVao Posted August 3, 2011 Report Posted August 3, 2011 (edited) Nista lakse, ako ti je budzet neogranicen Nego u Nevesinjskoj su otvorili salon sapuna i ulja http://belgradegroup.com/ , kao valjaju neku britansku firmu. Disk sapuna debljine 1cm je 350-600din Mirisna ulja 300, esencijalna 300-10000. Prijatna prodavnica, mirisi deluju prirodnije od Lush-ovih. Edited August 3, 2011 by MissionVao
Zen Posted August 5, 2011 Report Posted August 5, 2011 Slučajno sam u nekoj apoteci našla neke londessa lakove za nokte. Imali su fenomenalan izbor plavih lakova pa sam kupila par. Ispostavilo se da su neverovatno postojani i kvalitetni, a ono što me je najviše iznenadilo - u pitanju je domaći proizvodjač. Preporučujem londessa color line lakove za nokte. Sajt im je malo buđav, i ne vide se lepo lakovi al to je to.. Još jedan plus im je za pakovanje, preferiram te male lakove, njih cele potrošim,a kod večih pakovanja uglavnom pola bacim jer se stvrdne, ma koja marka da je u pitanju.
Amphitritê Posted August 10, 2011 Report Posted August 10, 2011 Pomenuta firma / prodavnica je generalni zastupnik kozmeticke kuće Razzmatazz. Preparati su vrhunski. Na sajtu je saaaaamo delic ponude.
Havočka Posted August 11, 2011 Report Posted August 11, 2011 E, sto se tice tih Londesinih lakova, stvarno su mnogo dobri, ja imam zeleni, zlatni, crni i neka 2 bordo, i svi su em lepi, em traju dugo... A nesto sitno kostase, ako se dobro secam... 1
Lunar Posted August 12, 2011 Report Posted August 12, 2011 Ima li neki dobar kondicioner za kosu(nije važna cena) koji čini kosu težom? Ili generalno preporučite neki dobar kondicioner za kosu.
Zen Posted August 12, 2011 Report Posted August 12, 2011 To sa težinom, stavi neki balzam koji se ne ispira, imas na primer Gliss kur od ovih sto se ispiraju kosa ce ti samo biti lakša. Najbolje kombinuj neki običan i neki koj se ne ispira.
Lunar Posted August 12, 2011 Report Posted August 12, 2011 Probaću, a i vidim da je Lily dosta dobro snabdeven sa tim Gliss proizvodima pa valjda nije problem ni kupiti.
Havočka Posted August 12, 2011 Report Posted August 12, 2011 (edited) Al' pazi, to znaci da ces prati kosu skoro svaki dan, ako neces da izgledas kao... Nesto mnogo gadno xD Btw, kad smo kod tih sto se ne ispiraju Ne moz' ga isprati. Edited August 12, 2011 by ~HaVoC~ 1
Zen Posted August 12, 2011 Report Posted August 12, 2011 Al' pazi, to znaci da ces prati kosu skoro svaki dan, ako neces da izgledas kao... Nesto mnogo gadno xD Što? Koji moj uopšte stavljati bilo šta na kosu ako to znači da treba svaki dan da je pere onda? Postoji razlika izmedju balzama koji se ne ispiraju, dakle nanose na suvu ili vlažnu kosu, i onih koje ne možeš isprati. Ja sam ovaj Gliss koristila svaki dan umesto gela ili pene ili bilo čega drugog, da kosa liči na nešto kad ustanem. Prala kosu svaka 3 ili 4 dana, u medjuvremenu, uveče se temljno očešljam i kosa je svilenkasta. btw Gliss je jeftiniji u DMu nego u Liliju. U stvari sve je jeftinije bilo gde nego u Liliju, čak i u Merkatoru bar ove stvari koje sam ja tražila.
Havočka Posted August 12, 2011 Report Posted August 12, 2011 (edited) A pa zato sto pricamo o 2 razlicite stvari :S Ovo na sta sam ja mislila je regenerator... Uglavnom, uzasno masti ispucalu i iskrzanu kosu, pomaze, i posle nekog vremena se koliko toliko oporavi, ali masti kosu u picku materinu... A jedino sto sam koristila od tih balzama je bio sunsilkov za ispravljanje krajeva, elem, nista od toga mi nije otezavalo kosu, osim ovoga sto je mastilo mnogo... Edited August 12, 2011 by ~HaVoC~ 1
Zen Posted August 12, 2011 Report Posted August 12, 2011 Stavljala regenerator samo na krajeve ili bliže glavi? Koristila sam sve moguće sunsilkove, za "prirodne lokne", za ispravljenje, za volumen za ovo i ono, i svi su na mojoj kosi radili samo jednu stvar - lakše se raščešljavala, ništa od nekih drugih side efekata, na žalost.
Havočka Posted August 12, 2011 Report Posted August 12, 2011 Sto se sunsilka tice, isti efekat. A ovaj Garnierov avocado regenerator, samo na krajeve, al izmasti opet... Ni jedan drugi mi to nije radio... 1
Night's Blood Posted August 12, 2011 Report Posted August 12, 2011 Ja kupila neku Still masku za kosu od maline. Ne msti kosu, lako se ceslja i dibno mirisi. A da ne pricam koliko se kosa sija, pogotovo ako je nefarbana kao moja.
Night's Blood Posted August 12, 2011 Report Posted August 12, 2011 Da, spamujes umesto da sluzis za primer.
MissionVao Posted October 3, 2011 Report Posted October 3, 2011 (edited) Jel ima kod nas da se kupi Epsom salt? Googlanje epsom so beograd apsolutno nista pametno ne daje Ah, kao magnezijum sulfat dobijam reklame za laksativ Sto i jeste jedna od primena... Ne znam da li je uopste dobro za sve vrste rana tj zarastanja. Morska so bi isto trebala da bude dobra. Edited October 3, 2011 by MissionVao
Machka Naopachka Posted October 4, 2011 Author Report Posted October 4, 2011 Gorka so, svaka apoteka...
MissionVao Posted October 5, 2011 Report Posted October 5, 2011 Prvi put cujem Hvala ti Nemam vise nokat na nozi pa je veselo.
MissionVao Posted October 11, 2011 Report Posted October 11, 2011 (edited) Prvo, lol Drugo, fascinantno je koliko moze da se lupa malic a da mu ama bas nista ne bude (meni je otisao palac). Trece, gorke soli nema nigde na stanju (a pitala sam na ovoj temi jer videh da je neki koriste za probleme s kozom lica). Cetvrto, nije mi ni trebala na kraju Preporuka za Say Yes labelo od sumskog voca Edited October 11, 2011 by MissionVao
Footog Qpoos Posted October 11, 2011 Report Posted October 11, 2011 taj labelo u potpunosti zamenio grozdjanu mast...labelo je gej,mast je onako pederasta,al nije toliko gej...
Zen Posted October 11, 2011 Report Posted October 11, 2011 danas je to samo starinski naziv za labelo secam se, ko klinci mogli smo u apoteci da kupimo grozdjanu mast u onim kutijicama bile su okruglaste i one na srce ali je pakovanje bilo jako neprakticno jer se mast brzo uprlja ili se kutijica otvori u dzepu. mada meni je mama uvek kupovala labello, i to onaj zeleni od kamilice Labello is a century-old brand of lip balm stick. It is produced by Beiersdorf AG in Germany and Austria. The labello lip care sticks are also sold under the name Labello Nivea, Liposan and Nivea Lip Care. Labello makes lip care products that are used for medical treatments, moisturizing, protection from sun or solely for cosmetic purposes.The word "labello" comes from the Latin words "labium" ("lip") and "bellus" ("beautiful"). In German, in French and in former Yugoslav languages, the name is often used as a genericized trademark, just like ChapStick is in English. @DF kakvo je,"masnije" ili "vodenije"?
MissionVao Posted October 11, 2011 Report Posted October 11, 2011 (edited) Pa nikako nije od onih sto na >25 stepeni pocnu da cure a nije ni tvrdo, previse jestivo mirise Samo mu je zapremina maltene duplo manja od originalnog Labello a kosta 250din ako se ne varam. Edited October 11, 2011 by MissionVao
Recommended Posts