Footog Qpoos Posted October 12, 2011 Report Posted October 12, 2011 skupo je i nije prakticno...trebalo bi onda to da ponese laskavu titulu pederaskog proizvoda...njeh,ko ga jebe... inace,imam super fjuzan brijac,lako se covek obrije onim,jedini problem je sto posle pola godine kada se patrone istrose,u slucaju istupe,mora da se pazare nove...nove kostaju milion evra...nije to puno kada se gleda koliko covek trosi jednokratnih brijaca...ja samo necu odjednom da dam pare...a moram...ili da struzem lice onim tupim brijacem... 1
MissionVao Posted October 12, 2011 Report Posted October 12, 2011 Ili da kupis britvu i kais Mogu misliti kako bi se brijali pospani ljudi jutrom...
jelchica Posted October 12, 2011 Report Posted October 12, 2011 Preporuka za Ismene Olive Body Butter. Kažu, trt-mrt, ovoono, organski dobijeno maslinovo ulje, bez parabena i mineralnih ulja. Dobih teglicu, veoma zadovoljna kvalitetom. Sastojki (između ostalih): B5, shea butter, cocoa butter (daje JESTIV miris ), sweet almond oil, sunflower oil, allantoine. Videh u nekoj apoteci, pa kontam da ih tamo ima. Nisam sigurna za cenu, učini mi se nešto oko 600-700 din. Lepo se razmazuje, nije lepljivo na koži, mirišeeee :omnomnom: I da, rešava problem jesenje/zimski suve kože. Sad bi bio red da mi daju paket proizvoda zbog reklame.
Lou Posted November 3, 2011 Report Posted November 3, 2011 'Ajmo, muški na temi, ako vas ima. Preporuka za kremu za posle brijanja bez alkohola.
Јарослав Posted November 3, 2011 Report Posted November 3, 2011 Орифлејм је најбољи Имају неки гел, који одлично штити од иритације (најбоље то знам, пошто имам много осетљиву кожу), а притом и лепо мирише 1
Lou Posted November 3, 2011 Report Posted November 3, 2011 Meni je zimi frka, jer sveže obrijano lice i hladnoća ne idu zajedno. Pogledaću Oriflame ondak, zahvaljujem.
Јарослав Posted November 3, 2011 Report Posted November 3, 2011 Уф, никако не иду заједно Пробај Орифлејм, нећеш се покајати. Није ни скуп тај гел. Ако се не варам, негде око 250-300 динара је. 1
Grob Bez Dna Posted November 3, 2011 Report Posted November 3, 2011 'Ajmo, muški na temi, ako vas ima. Preporuka za kremu za posle brijanja bez alkohola. alkohol isusuje lice i onda izgledas starije. patrik bejtmen tako kaze.
LoveHateLove Posted November 3, 2011 Report Posted November 3, 2011 ja ne stavljam nista posle brijanja...doduse imam neku Adidas kremu, dobio na poklon, al' je slabo koristim...
Lou Posted November 3, 2011 Report Posted November 3, 2011 alkohol isusuje lice i onda izgledas starije. patrik bejtmen tako kaze. Palo mi je to na pamet dok sam kucao pitanje. Takođe, peče ko vatra.
kuruz Posted November 3, 2011 Report Posted November 3, 2011 'Ajmo, muški na temi, ako vas ima. Preporuka za kremu za posle brijanja bez alkohola. Буразер узео нешто италијанско, кошта 700 динара, али је савршено. Немам појма како се зове, али ћу јавити кад видим.
Fapril ethereal Posted November 3, 2011 Report Posted November 3, 2011 ja posle brijanja(fazoniranja muzevne brade)ne stavljam nista,vec ostavim da mi se vlaga sama osushi,jer sam cuo negde da kozi jako prija kad se vlaga prirodno susi,jer ona tu vlagu delimicno upije..
MissionVao Posted November 3, 2011 Report Posted November 3, 2011 Nije bas tacno. Recimo zenama se uvek prica da ne sme da se ostavi samo voda jer dodatno isusi (zato se i ne lizu usne kad su ispucale). Sto na zalost znam i iz iskustva posto me mrzi da se mazem Posle vode bukvalno zateze.
MissionVao Posted November 15, 2011 Report Posted November 15, 2011 (edited) Zna li neko neku prodavnicu za opremanje kozmetickih salona koja prodaje (kvalitetne) AHA kiseline? Posto znam koji % mi je kozmeticarka stavljala ne vidim sto bih placala 5k po tretmanu... Edited November 15, 2011 by MissionVao
Kokopelli Posted November 15, 2011 Report Posted November 15, 2011 Trebalo je da odeš na sajam kozmetike dok je još trajao. Tamo bi sigurno našla. Btw, preko foruma doktor.rs ovo je bilo preporučeno: http://www.lipocosmetics.co.rs/index.php?option=com_virtuemart&page=shop.browse&category_id=12&Itemid=43&lang=sr, kao i Lipo AHA - krem sa 5% voćnih kiselina.
Footog Qpoos Posted November 15, 2011 Report Posted November 15, 2011 dobio sam denim aftersejv...ima smek 90ih...kada ga stavim na lice osecam se kao rom diler deviza iz 93ce...
MissionVao Posted November 15, 2011 Report Posted November 15, 2011 (edited) @kokopelli: Kao sto rekoh, meni treba bar 10-20% i ne krema vec ono sto se drzi 10ak minuta, cista stvar Drugi problem pored ponude je to sto neki insistiraju da samo salon moze to da kupi Mozes da kupis sonu kiselinu u samoposluzi a ovim ces kao da se 'povredis' pa ne daju Edited November 15, 2011 by MissionVao
Kokopelli Posted November 15, 2011 Report Posted November 15, 2011 Pitaj, onda, kozmetičarku kod koje ideš gdje ona nabavlja i da li bi mogla da ti proda. Ili preko neta...
Zen Posted November 15, 2011 Report Posted November 15, 2011 Ma 'de ce joj reci, pa da joj vise ne dolazi, ili ce da otkine neku nemogucu cifru. Probaj Kariku ili Aleksandar cosmetics, oni snabdevaju salone, al ne znam da li drze to sto trazis.
Kokopelli Posted November 15, 2011 Report Posted November 15, 2011 (edited) Kad sam imala stalnu kozmetičarku kupovala sam neke kremice preko nje. U slučaju MV u pitanju je specifičnost proizvoda... Edited November 15, 2011 by Kokopelli
Stolet Posted November 21, 2011 Report Posted November 21, 2011 Možda nije baš odgovarajuća tema, ali: Cimerka je greškom stavila džemperče da se pere u mašini i džemperče je popilo nešto zelenih mrlja. Džemper je neke skroz svetlo-sive boje sa crnim tufnama, a mrlje su onako lokalne, mislim da su samo dve, jedna na rukavu a jedna na leđima, obe na toj sivkastoj, skoro beloj, površini. Nego, ima li nekakvih tehnika za otklanjanje takvih fleka, a da funkcionišu? Možda bih mogao da vidim da li u hemijskoj čistioni mogu nešto da urade, pa bi me zanimalo i koliko bi koštala takva glupost? Džemper je onako dosta tanak, nije da se baš razumem, uglavnom nije od onih bundavih toplih džempera nego je na prelazu između majice i džempera
B@K@ Posted November 21, 2011 Report Posted November 21, 2011 Moraš da opišeš malo podrobnije. Cimerku. 2
Demon Seed Posted November 22, 2011 Report Posted November 22, 2011 Imam ja beli duks, sa razlicitim nijansama upijene crvene svuda po njemu, hoces da me upoznas sa cimerkom?
Recommended Posts