Machka Naopachka Posted November 22, 2011 Author Report Posted November 22, 2011 Nadji neki anti-flek. Nego, žene, čuh jutros na jutarnjem programu ( ), zgranuh se... PPD zajebana stvar..
MissionVao Posted November 22, 2011 Report Posted November 22, 2011 (edited) Desavalo se i pre, mada s manjim posledicama (par nedelja naduvenosti glave do neprepoznatljivosti, opadanjem kose i svim sto cini kosmare). Ovde ima dosta informacija o hemikaliji. Inace taj PPD stavljaju u laznu kanu koju furaju leti po ulicama oni sto 'tetoviraju'. Zbog svega toga mi Loreal Casting sedi godinu dana u ormanu jer mi se ne rizikuje Edited November 22, 2011 by MissionVao
Machka Naopachka Posted November 22, 2011 Author Report Posted November 22, 2011 Kako ne, dešavalo se, ali ova će da mre kako izgleda.. totalni najež za mene. Inače jednom senzitizovan na PPD može da ima probleme čak i sa crnom garderobom npr... pa s' ti farbaj... PPD još info...
Zen Posted November 22, 2011 Report Posted November 22, 2011 Možda nije baš odgovarajuća tema, ali: Cimerka je greškom stavila džemperče da se pere u mašini i džemperče je popilo nešto zelenih mrlja. Džemper je neke skroz svetlo-sive boje sa crnim tufnama, a mrlje su onako lokalne, mislim da su samo dve, jedna na rukavu a jedna na leđima, obe na toj sivkastoj, skoro beloj, površini. Nego, ima li nekakvih tehnika za otklanjanje takvih fleka, a da funkcionišu? Možda bih mogao da vidim da li u hemijskoj čistioni mogu nešto da urade, pa bi me zanimalo i koliko bi koštala takva glupost? Džemper je onako dosta tanak, nije da se baš razumem, uglavnom nije od onih bundavih toplih džempera nego je na prelazu između majice i džempera Sta znam, ja natrljam fleku sa onim Vanish sapunom i stavim da se pere u ves masini opet, uglavnom pomaze. Pri cemu jedan isti Vanish sapun koristim vec godinama, sta tu ima da istekne iz roka trajanja? Ontopic Eucerin kreme rulaju
MissionVao Posted November 22, 2011 Report Posted November 22, 2011 Inače jednom senzitizovan na PPD može da ima probleme čak i sa crnom garderobom npr... pa s' ti farbaj... Cudno, na onom sajtu pise da potpuno oksidovan PPD ne izaziva reakcije... Pogledas ovo i stavis farbu u djubre
Machka Naopachka Posted November 22, 2011 Author Report Posted November 22, 2011 Iskreno, nisam čitala šta piše za PPD na henna for hair, niti sam informisana o tome da li kada je oksidovao izaziva reakciju... znam da kada jednom dodješ u kontakt da imaš rizik pri ponovnom kontaktu i da postoje kros reakcije, i da je odložena reakcija. Dugo se ne farbam pa mi nije interesna sfera... Ali samom sajtu verujem jer ima veliki buljuk korisnih i tačnih informacija o kani, plus knjižice koje su dzaba sa paternima, istorijske, o običajima itd itd... Ima i booklet o PPD-u mada fokusiran na (nazovi) kana-tetovaže. Ali pazi kako to uzimamo svi zdravo za gotovo, mislim farbaš se, nisi imala operaciju slepog creva... ofarbaš se i završiš u komi... prelaziš ulicu i padne na tebe klavir.
Machka Naopachka Posted November 23, 2011 Author Report Posted November 23, 2011 Ja i onako ne volim farbu. Ma, da, samo da ne preživi...
Zen Posted December 4, 2011 Report Posted December 4, 2011 uzivo photoshop http://www.youtube.com/watch?v=ex33wtqnNz8&feature=player_embedded
Lou Posted December 4, 2011 Report Posted December 4, 2011 Pretpostavljam da sve to što stavlja na lice samo odmaže rešavanje problema.
soul wandering Posted December 4, 2011 Report Posted December 4, 2011 Mogla je posetiti dermatologa za promenu.
temper Posted December 4, 2011 Report Posted December 4, 2011 (edited) Ma kakav dermatolog! Devojke sa takvom kožom imaju problem sa hormonima, tako da treba do ginekologa po terapiju. Edited December 4, 2011 by temper
Kokopelli Posted December 4, 2011 Report Posted December 4, 2011 Imam drugaricu koja ima iste probleme. Baš je teško otarasiti se takvih akni, a da ne pričam o tome kako se takve osobe osjećaju nesigurno i ružno što uzorkuje dodatne probleme... Takve akne su uglavnom genetski naslijeđene, a ukoliko nisu, u pitanju je (svakako) hormonski disbalans koji se riješava ozbiljnim terapijama (roaccutan i sl). A djevojci sa tjuba svaka čast, it takes a lot of guts to do that.
Havočka Posted December 4, 2011 Report Posted December 4, 2011 Koliko bi mene mrzelo da radim ovo svaki dan :S 1
Machka Naopachka Posted December 4, 2011 Author Report Posted December 4, 2011 Devojka je prelepa... a kako svi brzo krenu da osudjuju i da mudruju... šta uopšte znate šta radi na temu akni?? ma i nije to sad odeš kod doktora da ti tabletu i ono prodje... bljahh ala ste... Na temu tog videoa ne mi jasno kako se ništa ne vidi reljefno??? Mislim lako je pokriti boju ali... il je toliko slojeva nanela da je sve izravnala...
soul wandering Posted December 4, 2011 Report Posted December 4, 2011 ne mudruje niko, nego nema poentu prikrivanje ako ne zaleci uzrok. 1
Machka Naopachka Posted December 4, 2011 Author Report Posted December 4, 2011 Ne bih nikako rekla da nema poentu Ovaj video je na temu kako sakriti bubuljice, ne na temu kako ih izlečiti, i to je sasvim OK. Da li ona leči svoje lice i kako, ne vidim zašto vas interesuje. 1
MissionVao Posted December 5, 2011 Report Posted December 5, 2011 Vidi se 'reljefno' gledaj na 720p Plus u sobi joj je difuzno svetlo, ne pravi jake senke.
Machka Naopachka Posted December 7, 2011 Author Report Posted December 7, 2011 A jest... e kad bi mogo neko da ide ispred svake žene sa onim kišobranom što raspršuje svetlo, kak' bi lepe bileeeee
Zen Posted December 8, 2011 Report Posted December 8, 2011 Zato su velike holivudske zvezde kao Ava Gardner ili Marlen Ditrih imale svoje posebne "majstore za svetlo" koji su im raznim tehnikama peglali bore i pravili onaj zanosni sjaj u ocima. Jedna od varijanti je i stavljanje najlon carape preko objektiva, uz odredjeno svetlo umeksavalo im je lice u krupnim kadrovima bolje nego photoshop. A ontopic, kad smo vec kod medija, sminka koja se koristila na pocetku televizije je bila - plava, davala je najbolji kontrast na crno beloj slici. E sad zamislite koliko je bilo umiranja od smeha u sminkernicama odakle su sve voditeljke izlazile plavih usana sa plavim rumenilom. (Doba televizije pre snimaca, dakle doba direktnog prenosa ).
Killing Floor Posted December 8, 2011 Report Posted December 8, 2011 uzivo photoshop http://www.youtube.com/watch?v=ex33wtqnNz8&feature=player_embedded hahaah sad sam video prvi konemtar i umro sam od smeha
Recommended Posts