sunessence Posted May 13, 2012 Report Posted May 13, 2012 Drugarica u svom salonu radi neku nadogradnjutrepavica ultra povoljni, videl asam kako njoj stoje. WOW! Ne treba nikakva sminka, ono je savrseno Izgledaju potpuno prirodno i drze skoro dva meseca. Може неки контакт за тај салон, плиз?
kuruz Posted May 28, 2012 Report Posted May 28, 2012 дајте нешто из домаће радиности за затезање коже појавила ми се она бора међ' обрвама, мора то да се санира
kuruz Posted May 28, 2012 Report Posted May 28, 2012 има истине у томе, док нисам могао да једем к'о човекм, кожа ми се очистила од свега, боре испеглале, баш сам био меден ал онда сам се вратио правој храни дајте неки домаћи препарат ало
kuruz Posted May 28, 2012 Report Posted May 28, 2012 maco šećeru gle, nisam ni video post gospođe koleginice
soul wandering Posted May 28, 2012 Report Posted May 28, 2012 To je namerno ignorisanje koleginice. Manje se ogledaj i bice sve ok manekenu.
kuruz Posted May 28, 2012 Report Posted May 28, 2012 наш како сам био згодан синоћ на окупу поводом 5 година од матуре
soul wandering Posted May 28, 2012 Report Posted May 28, 2012 наш како сам био згодан синоћ на окупу поводом 5 година од матуре Ja sam zgodna i kad nije matura. 1
kuruz Posted May 28, 2012 Report Posted May 28, 2012 да тражим рецепт за пилинг па и ја сам, ал нове панталоне ми стоје да невереуеш
soul wandering Posted May 28, 2012 Report Posted May 28, 2012 Zovi na kafu kad diplomiras i obuci ih pa cu da vidim i veruem.
kuruz Posted May 28, 2012 Report Posted May 28, 2012 направи Фејсбук па да видиш одма позив увек стоји, не мора да се чека дипломирање
temper Posted May 28, 2012 Report Posted May 28, 2012 Neverniče! Pogrešno mesto za traženje saveta, mi smo sve mlađane i nemamo iskustva sa borama Stavljaj više kreme na lice, masna koža će teže dobiti bore, i masku od kivija i kašike meda povremeno. Za konkretne proizvode pojma nemam, ali sigurno ćeš naći negde i mušku liniju (u njih ne stavljaju parfeme, bićeš manje gej) za tvoj problem
Havočka Posted May 28, 2012 Report Posted May 28, 2012 E, kad ste vec ovde, je l' prob'o neko onu s-he kozmetiku, ima u dmu i nesto je jako jeftina? Zanimaju me konkretno senke i lakovi za nokte... Cisto nesto mi to mnogo jeftino da bi bilo dobro, a deluje k'o da se prodaje k'o alva. 1
Zen Posted May 28, 2012 Report Posted May 28, 2012 lakovi su bedni. bar ovo sto sam ja probavala. traju mi jedva tri dana, i lako se gule.
MissionVao Posted May 28, 2012 Report Posted May 28, 2012 Probajte Flormar, radnja je malo iznad Golsvortijeve, u Bulevaru. Evo jednog review-a http://www.beautyaddict.net/flormar-introduction/ Probajte Flormar, radnja je malo iznad Golsvortijeve, u Bulevaru. Evo jednog review-a http://www.beautyadd...r-introduction/ Mislim ima za te pare boljih marki iz Amerike al ovo je vec kod nas. Ja necu probati nista vise dok ne potrosim bar pola onoga sto imam Sve sto je tecno mi stoji u frizideru da bi doslo na red a da se ne pokvari E jebiga sad, zasto ne radi edit
Havočka Posted June 2, 2012 Report Posted June 2, 2012 Apdejt: zaobisla sam lakove iako su boje prelepe, uzela sam neke 4u1 senke, oko 400 kinti, prelepe boje, jake, nije nesto bezveze, lako se stavljaju, ne razmazuju se, ne ispare posle pola sata, bas pristojno izgleda. i onda otvorim neseser jutros pre faksa i vidim da mi se nesto razmazalo zeleno po rukama kad sam dohvatila maskaru, kad vidis, senke ispale iz lezista, izlomile se i ispao prah kroz zatvorenu kutiju. picke materine. bas sam se razocarala. 1
soul wandering Posted June 2, 2012 Report Posted June 2, 2012 Sto se senki tice, meni se super pokazale Deborah, one okrugle, malo su skuplje ali bas dugo traju.
Recommended Posts