ElektroHexe Posted June 2, 2012 Report Posted June 2, 2012 Debora me razočarala. Kupila sam njihov puder i ispalila se. Boja u kutiji nije ista kao boja na testeru, već dosta tamnija. Taman kad sam se ponadala da sam našla dovoljno svetlu nijansu za mene
soul wandering Posted June 3, 2012 Report Posted June 3, 2012 Debora me razočarala. Kupila sam njihov puder i ispalila se. Boja u kutiji nije ista kao boja na testeru, već dosta tamnija. Taman kad sam se ponadala da sam našla dovoljno svetlu nijansu za mene Za puder ne znam, koristim max factor godinama, ali senke su im ok.
Zen Posted August 4, 2012 Report Posted August 4, 2012 Uz crveni ruz ipak treba nekakav puder ili podloga.... dajte predlog za neki dobar tecni puder ili toniranu kremu. Mineralno ili sto "prirodnije" :gledamumackuikokosaiscekivanjem:
Machka Naopachka Posted August 4, 2012 Author Report Posted August 4, 2012 jebote. "gledam mučki kokice... " gubim se lagano ne znam dobar tečni mineralni, ja to samo na podočnjake turim leti mac, zimi deboru, take boje imam igrom slučaja. u prahu ima vichy ok mineralni kod nas...
Havočka Posted August 4, 2012 Report Posted August 4, 2012 nikad puderi korektori picke materine samo podocnjaci do kolena i crnilo 1 2
MissionVao Posted August 5, 2012 Report Posted August 5, 2012 (edited) A sto ne porucis lepo tester iz Everyday Minerals (imaju pakete od 4-5 slicnih nijansi u tester velicini, da budes sigurna koja ti lezi), meni su bukvalno promenili zivot sto se sminke tice Ne salju jos uvek kod nas al tu je forwardit.us... edit: tek sad vidim da si trazila tecni puder Edited August 5, 2012 by MissionVao
Zen Posted August 5, 2012 Report Posted August 5, 2012 Gledala sam tamo prvo Treba mi nesto samo minimalno za podlogu, a nikad nisam koristila puder, pa su me savetovali duzmem neki tecan... nemam ja pojma s tim Ako imas kakav koristan savet, slobodno. Srecom nemam porcelanski ten, vec blago ciganjski pa lakse nalazim nijanse. To za podocnjake, otkad ih mazem shea puterom, ne treba mi korektor
Генеральный Posted August 5, 2012 Report Posted August 5, 2012 Srecom nemam porcelanski ten, vec blago ciganjski секс са администратором = 7 година среће
Zen Posted August 5, 2012 Report Posted August 5, 2012 Neko se onda bas usrecio i za naredne inkarnacije
Fapril ethereal Posted August 5, 2012 Report Posted August 5, 2012 [media=] [/media] sve sami srbi komentarisali..kejos 1
Јарослав Posted September 1, 2012 Report Posted September 1, 2012 Ај овде да питам. Да ли неко зна где може да се нађе клиндамицин течност? Да ли има тога у обичним апотекама?
ElektroHexe Posted September 1, 2012 Report Posted September 1, 2012 apoteke same prave klindamicin. ako nemaju u tom trenutku, napraviće ti
tier_mfkr Posted September 3, 2012 Report Posted September 3, 2012 @Zenske Koje su do jaja maskare i lakovi za nokte? Sta biste recimo volele da vama neko pokloni? Help...?
Zen Posted September 3, 2012 Report Posted September 3, 2012 Kevi ti rodjendan ili trazis nesto da ti ide uz novi stajling? Za kvalitetnu sminku pitaj Mission, koko ili macku. Standard
tier_mfkr Posted September 3, 2012 Report Posted September 3, 2012 Uz novi stajling mi idu kajla i makserice
MissionVao Posted September 3, 2012 Report Posted September 3, 2012 (edited) Inace zene su verovatno cule za marku lakova China Glaze. Kao i OPI, vani kosta svega par dolara ali za razliku od OPI na lokalnom trzistu kosta 360din. Tako da dobijate istu kolicinu i isti kvalitet al ne za 1200din vec 3x manje Prodavac je Aleksandar Cosmetics iz NS-a, imaju sajt. Posaljete im email s porudzbinom a oni vam posalju kurirskom dostavom. Na sajtu ima i cenovnik ali mora da se uclani da bi se video. Ono sto je takodje gotivno je sto imaju kvalitetne vestacke trepavice isto za cca 300din a u BGu su sve oko 1000. Edited September 3, 2012 by MissionVao
temper Posted September 3, 2012 Report Posted September 3, 2012 Aman, recite tieru da ne kupuje ženama šminku! Vrlo je nezahvalno, ne postoji univerzalna maskara koja će svakoj odgovarati, izbor laka zavisi od imidža, izbor kreme od tipa kože itd. Isto važi za parfeme. Osim ako ti ona sestra ili dobra drugarica, onda pitaj njoj blisku žensku osobu. Ako je za devojku, onda večera i sex, ili koncert i sex, ili bombonjera, cveće i sex, nareži joj diskove i sex... kapiraš... Za drugaricu uzmi nakit - neka dobra bižuterija i ćao.
tier_mfkr Posted September 3, 2012 Report Posted September 3, 2012 Ako je za devojku, onda večera i sex, ili koncert i sex, ili bombonjera, cveće i sex, nareži joj diskove i sex... kapiraš... Sex? Mislis polni odnos? Pisha i futrolica za pishu?
Recommended Posts