MissionVao Posted March 8, 2013 Report Posted March 8, 2013 Ako neku bude zanimalo - bela koza koja sporo tamni + solarijum 3min = how 'bout no. Znaci minut, dva max. za prvi put -.- A na netu pise opusteno idi 5
Antikristina Posted March 9, 2013 Report Posted March 9, 2013 Мени је соларијум нешто најбесмисленије. Ем је нездраво, ем није лепо, ем је скупо. Бледе девојке (природно бледе, не готичарке које се мажу оним кречом) су најлепше
Antikristina Posted March 9, 2013 Report Posted March 9, 2013 Цуре бледе су предивне. Али џабе кад су и тамне и бледе проклете, па никад нису задовољне. Ја бих волела да имам мало светлији тен, лакше бих изабрала у коју боју да фарбам косу.
Zen Posted March 9, 2013 Report Posted March 9, 2013 Ja za 3 min u solarijumu pocrnim ko neki za dva dana na moru pigmenta na izvoz inace smatram da je solarijim jako bitan zimi, valjda samo tamo ugrejem kosti kako treba, plus utice na smanjenje depresije, al ga treba i tretirati kao lek, jednom u dve-tri nedelje na par minuta i to iskljucivo zimi Ako neku bude zanimalo - bela koza koja sporo tamni + solarijum 3min = how 'bout no. Znaci minut, dva max. za prvi put -.- A na netu pise opusteno idi 5 Zavisi koliko su jake lampe, a to sto pise, macku o rep. Цуре бледе су предивне. Ma i mi ciganke smo lepe
Antikristina Posted March 9, 2013 Report Posted March 9, 2013 Грејање костију само домаћом ракијом. Евентуално црвена коњска маст, кад ми циркулација баш успори. Соларијум лек? Још нисам чула за то. Ma i mi ciganke smo lepe Наравно да јесмо. Ал' шта ћу кад патим за црвеном косом
Zen Posted March 9, 2013 Report Posted March 9, 2013 Guglaj, ima par fora sa solarijumom. svaki lek je otrov ako se ne koristi kako treba. A to protiv depre je zbog pomoci oko vitamina D kad nema sunca
Antikristina Posted March 9, 2013 Report Posted March 9, 2013 Могуће, мада ја не бих покушавала. Боље је кад дуго чекам сунце, више му се обрадујем.
Zen Posted March 9, 2013 Report Posted March 9, 2013 A ja bez sunca ne mogu nikako, pa daj bar veshtaka Al za tih par puta sto odem na par minutaod novebra do marta, ne kajem se
Antikristina Posted March 9, 2013 Report Posted March 9, 2013 Ја могу, волим и ветар и снег... Све што није киша, она ме нервира, копају ми очи кишобранима А јуче што је било сунчано и топло Пет дана нисам спавала 10 сати укупно, али имам енергије, шетала бих по цео дан. Е, да је овако стално...
Lou Posted March 9, 2013 Report Posted March 9, 2013 Ciganke na raskrsnicama sve odreda plave i crvene, odlično im ide.
Zen Posted March 9, 2013 Report Posted March 9, 2013 http://x.vukajlija.com/var/products/posters/201109/278409/plava-ciganko-plava-c.jpg
Генеральный Posted March 9, 2013 Report Posted March 9, 2013 A ja bez kunca ne mogu nikako, pa daj bar veshtaka https://www.youtube.com/watch?v=ZnP3HK1hCac
Zen Posted March 9, 2013 Report Posted March 9, 2013 ajde bre generalni, pa nisam toliko vegetarijanac ontopic flormar lakovi za nokte imju stand u merkatoru odlicni su i traju do nedelju dana http://www.flormar.r...&bolumadi=NAILS
MissionVao Posted March 9, 2013 Report Posted March 9, 2013 Essence Color&Go je isto epic, uzasno sjajan i pigmentovan (ima u DMu) 1
Kokopelli Posted March 10, 2013 Report Posted March 10, 2013 Meni Essence nisu postojani. Odmah krenu da se krzaju. Mada su odlicno pigmentovani, da. Rimmel prilicno dugo traje, ali samo ona serija sa sirom cetkicom. Deborah su isto odlicni. Brzo se suse, postojani i intezivni. L'oreal je isto ok, ali dok se osusi 3 sata, pa sam prestala da ih kupujem jer se obcno sjetim u 5 do 12 da treba da nalakiram nokte. Drugarica kupuje lakove u apoteci, zaboravih kako se zovu. Kaze da su to najpostojaniji lakovi ikad. Traju i do 10 dana. Mada ona nista ne radi po kuci, tako da ne znam.. Mozda bi ovi koje imam trajali 10 dana bez ribanja kupatila i sl.
Kokopelli Posted March 10, 2013 Report Posted March 10, 2013 (edited) Stavim ih ali kad god ih skinem nekako lak vise nije isti. Ne umijem da objasnim. Ako sam ga taj dan nalakirala, posle rukavica, valjda od vlage, sta li, gornje ivice nokta gube boju. Mislim, nebitno, u poslednje vrijeme ionako koristim samo providni. Edited March 10, 2013 by Kokopelli
MissionVao Posted March 11, 2013 Report Posted March 11, 2013 @Kokopelli: Stavljaj uvek par h posle nanosenja laka providni preko jer ce se onda prvo on guliti i mozes svakih par dana da dodas jos jedan sloj (naravno do nekih razumnih granica ), tako mu produzis trajanje. Sad prosli x sam stavila Colour&Go crveni i preko isto Essence valjda gel-like providan i trajalo je par dana uz maltretiranje. 1
Теша Тешановић Posted April 3, 2013 Report Posted April 3, 2013 Antonio banderas mediterano je mnogo dobar. A takodje mi se svidja i diabolo od antonio banderasa, ali je mediterano bolji miris
kuruz Posted April 5, 2013 Report Posted April 5, 2013 дајте нешто за маснице, руке и ноге су ми изубијане
sunessence Posted April 5, 2013 Report Posted April 5, 2013 Уље коштица грожђа, да брже прођу. А како је ипак тема о козметици - пудер, коректор...? Кремасти, стик или течни. Избећи камене.
Antikristina Posted April 5, 2013 Report Posted April 5, 2013 Hepatrombin, mada bolje kad mažeš pre nego što se pojave. Svejedno, brže će proći.
Recommended Posts