Antikristina Posted March 21, 2016 Report Posted March 21, 2016 Imala sam L'oreal telescopic false lash jedino od tih skupljih I to sam dobila od brata Stvarno nisam u fazonu da dam pare za maskaru jer su mi sve iste otprilike
Zen Posted March 21, 2016 Report Posted March 21, 2016 Meni svaka smeta, otkad se drndam sa ovim alergijama na ambroziju, oci ne trpe vise nista, ni kreon i lajner ni maskaru :/
jelchica Posted March 22, 2016 Report Posted March 22, 2016 (edited) Ovu sam imala, stvarno ništa posebno, žali bože hiljadu dinara: http://www.jasmin.rs...UTY FULL VOLUME Međutim, kad sam nju izgubila (jee!) kupim za sto dinara više koja mi ispadne odlična (što me iznenadilo jer su i meni sve maskare iste, meeeđutim): http://www.jasmin.rs...WIST THE VOLUME (sad vidim cene na sajtu mada sam ih ja platila po 200 din manje, valjda bila neka sniženja) Edited March 22, 2016 by jelchica
Antikristina Posted March 22, 2016 Report Posted March 22, 2016 ^njihov Air mat puder je odličan (za masnu kožu), kažu da su super i ostali Za nijansu bolji čak i od Max factora i L'oreala
soul wandering Posted March 22, 2016 Report Posted March 22, 2016 ja sam obozavala kameni max faxtor puder, najbolji mi bio sad ne koristim puder, zapravo godinama unazad samo ove bb i cc tonirane kreme ponekad merkala sam juce u liliju onu mixu sto je gojko preporucivao, super je cena tonika i tih stvari za ciscenje lica, troduplo manja od avene koju koristim. probao neko? cula sam od drugarice da im je tecnost za skidanje sminke odlicna.
Machka Naopachka Posted March 22, 2016 Author Report Posted March 22, 2016 Ja sam probala Mixu bebeću i dobra je.
oʞɾoƃ Posted March 22, 2016 Report Posted March 22, 2016 Mixa je vrh vrhova u odnosu na cenu tipa sad je izašla Cold Cream kolekcija koja radi bukvalno isto što i Avene za 3-4 puta manje para ko ima special little snowflake kožu (posebno ako zapravo pati od atopije) ima da propeva
truliandedzombileš! Posted March 23, 2016 Report Posted March 23, 2016 tačno bi mi otpao da ga slučajno dotakne
Zen Posted April 4, 2016 Report Posted April 4, 2016 meni su ovakve pre i posle slike uzasne ono, evo ovako si gadna svaki dan ali pet kila sminke kasniej, izgledas ko photoshop same sebe treba zenama pomoci da svaki dan izgledaju prirodno bolje a ne da nose ekvivalnt kese na glavi ... Proces transformacije nekada traje i po nekoliko sati i nije nimalo lak.... Ne mogu da opišem osećaj kada nekoga transformišete i učinite ga srećnim i sigurnim u sebe. Na ovaj način ja pomažem ljudima da sebe vole još više da, jos vise da placu kad ustanu ujutru i nemaju vremena za fasadu ono kao, jeste gadne, i evo dokaz da ako ne licite na sebe licicete na nesto bolje bolje da im da vaucer za plasticnog hirurga i dermatologa http://zena.blic.rs/Lepota/40122/Od-neuglednih-domacica-do-glamuroznih-diva-Sminka-stvarno-cini-cuda
Machka Naopachka Posted April 4, 2016 Author Report Posted April 4, 2016 (edited) Ima i ovo: skori sam naletela na drcije knjige: prirucnik za decake i prirucnik za devojcice Edited April 4, 2016 by Machka Naopachka
soul wandering Posted April 9, 2016 Report Posted April 9, 2016 najbolja maska za lice, preporuka http://www.nivea.com.my/products/face-care/essentials/combination-skin/refining-peel-off-mask sto se tice nacina na koji se skida, 2:00
Zen Posted May 10, 2016 Report Posted May 10, 2016 Alverde kozmetika valja li cemu? super mirise i navodno nema parabena i ostalih budalastina a i cene su vrlo povoljne
Antikristina Posted May 10, 2016 Report Posted May 10, 2016 Kažu da valjaju senke Nikad nisam uzela ništa jer su boje nekako blede, basic bitch fazon E kad sam već ovde, ako ima neki home made recept za beljenje zuba, dajte 1
Zen Posted May 10, 2016 Report Posted May 10, 2016 soda bikarbona i limun ali i ostecuje, pa treba paziti stavis pastu za zube na catkicu i dodas sode bikarbone i udri
Antikristina Posted May 10, 2016 Report Posted May 10, 2016 Je l šljaka baš baš? Treba mi blještavo zubalo lvl oni plastikaneri Džona Bondžovija
soul wandering Posted May 10, 2016 Report Posted May 10, 2016 za to moras da platis zubaru jbg ja par puta isla na lasersko beljenje, sranje u sustini.
B@K@ Posted May 10, 2016 Report Posted May 10, 2016 Ne znam za lasersko, ali drugar stomatolog mi je preporučivao ono beljenje gelovima, izlije kao neku protezu i to se nosi noću, ne znam koliko... i kaže da efekat traje 6-12 meseci, barem... zavisi i koliko kafe i čajeva piješ, da li pušiš i sl.
Antikristina Posted May 10, 2016 Report Posted May 10, 2016 Ma pijem kafe, čaja i vina koliko oćeš, zato me i smaraju te fensi (i skupe) varijante A izgledaju dosta belo, samo taj neki crveno-narandžasti karmin mi se userava u život
Zen Posted May 10, 2016 Report Posted May 10, 2016 pa zajebi taj karmin onda, lakse ti je tako ovo sa sodom je ok,ali ne sme cesto ad se radi jer sjebava zubnu gledj sta da ti kazem, crno vino na slamku da pijes a kafu sa mlekom a caj jebiga a cigare samno organic
Antikristina Posted May 10, 2016 Report Posted May 10, 2016 Ma jok, ni vina ni karmina ne želim da se odričem Neću često, opušteno 1
Recommended Posts