Jump to content

Recommended Posts

Posted

Gojko, kaže neka bjuti blogerka da loreal micelarna voda ima maltene isti sastav kao garnier a baš brda je skuplja

Šteta, svi je hvale, a ja sam imala tu garnier i sranje mi je, voda obična :haha:

A bioten mi je efikasnija, ali je baš rakiještina, oči mi ispadnu dok skinem šminku

Ne znam šta mi preostaje, mixa verovatno

Evo ulete sw sa mixom, dakle to se uzima

Stvarno? Sad sam kod drugarice u Zagrebu gledala kako skida maskaru garnier micelarnim vodom i izgledalo je kao da radi??

Posted
A bioten mi je efikasnija, ali je baš rakiještina, oči mi ispadnu dok skinem šminku

Ne znam šta mi preostaje, mixa verovatno

Uzmi crvenu Mixu ako ti je Bioten rakiještina.

Mada možeš da probaš i novu dvofaznu Garnier micelarnu, kažu žene da je do jaja baš za one kojima se ne sviđa obična Garnier micelarna. Imaš je svuda već. 400ml pakovanje, dosta se isplati.

12747635_155111934875916_926346682_n.jpg

Posted

Jbg ja se zabetoniram jače verouatno :haha:

Onda ti bas i treba ulje.

Koreanci imaju sisten dvofaznog ciscenja. Prvo uljani preparat koji sminku rastvori a onda posle njega ide penusavi preparat koji to sve skine s lica. Oko ociju ide namenski preparat.

Meni to odlicno radi posao kada se kako kazes, zabetoniram. :da:

Posted

I ti se zabetoniras? :haha:

Sta je dobro za kombinovanu, ali koja vise vuce na suvu stranu, kožu? Ja do sada nisam koristila nista od tih mazalica, samo Niveu za lice, posle umivanja i tusiranja.

Ali lagano sam usla u tridesete.

• 2 weeks later...
Posted

Sreco, smanjicemo to na neki normalan nivo, sta ce ti ta sminka, pa ja sam zdrav, lep i zgodan, samo ne znam sta mi je u poslednje vreme...

Posted

U nekim situacijama je skroz opravdano, npr. ova devojka:

Ima jako lepe crte lica, ali ne može uopšte da dođe do izražaja zbog opekotina, stvarno je greota da se ne šminka

Posted (edited)

Posle ovog tvoj posta ostaje mi samo da pustim

Emerson, Lake & Palmer

Sram te bre bilo.

edit ne sreca moja nego Kiki americki fudbal.

Edited by Sreta
Posted

opet si zla :(

meni stalno dolaze neke ženske da ih šminkam i iskreno se najviše obradujem kad je neka ružnija, to mi je onako baš izazov, najviše te transformacije volim i da gledam :D

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...