Zen Posted June 30, 2016 Report Posted June 30, 2016 Pitanje oko Mixe Ima neka sa zelenim cepom, kaze za mesovitu kozu A ove ostale su za suvu i osetljivu Jel to koristi neko? Ili moze slobodno i ova "obicna" za osetljivu kozu, nece smetati mesovitoj?
Antikristina Posted June 30, 2016 Report Posted June 30, 2016 Ja koristim tu za mešovitu kožu, ne primećujem da me nešto matira Kapiram da je isto kao i obična
Zen Posted June 30, 2016 Report Posted June 30, 2016 Ma pocela sam manijakalno da se mazem kremom za suncanje po licu i vratu jer sam non stop negde napolju. I onda mi treba da uvece sastruzem necim to sve xD pa rekoh, kad sve hvalite mixu, ako skida sminku skinuce i ovo...
Machka Naopachka Posted June 30, 2016 Author Report Posted June 30, 2016 Sunscreen ftw. Ja ga skidam penushavim sredstvom da ne kazem nekim shamponcicem za lice.
Zen Posted June 30, 2016 Report Posted June 30, 2016 Ne mogu toliko cesto da perem lice, ostacu bez njega A u cemu je fora, mixa sa onim dozerom/pumpicom je 419 a pakovanje sa cepom je duplo vece i kosta 459?
soul wandering Posted June 30, 2016 Report Posted June 30, 2016 s pumpicom je gel. bez pumpice micelarna valjda. ali necu vise da reklamiram, gde je bre gojko?
Antikristina Posted June 30, 2016 Report Posted June 30, 2016 Moram malo da prekinem ovaj mixa worship Ovaj karmin kida moram pod hitno da ga uzmem Premda na meni nije ovako siv, ali nema veze
Machka Naopachka Posted June 30, 2016 Author Report Posted June 30, 2016 Ne mogu toliko cesto da perem lice, ostacu bez njega A u cemu je fora, mixa sa onim dozerom/pumpicom je 419 a pakovanje sa cepom je duplo vece i kosta 459? Mm nisam primetila da se sushim, naprotiv - ali mora posle pranja i da se hidrira Kris, joj, ne
soul wandering Posted June 30, 2016 Report Posted June 30, 2016 ovakav je i onaj nyx sto je temperka preporucivala, ja kupila. ODLICAN!
oʞɾoƃ Posted June 30, 2016 Report Posted June 30, 2016 aj preporučite neki lagani, osvežavajući dezodorans za leto Garnier Action Control Thermic 500din je 200ml Osim kad gojko poklanja, tad je dz. 400ml je oko 550 din, 200ml je oko 450 din, s tim da 200ml ima pumpicu Pitanje oko Mixe Ima neka sa zelenim cepom, kaze za mesovitu kozu A ove ostale su za suvu i osetljivu Jel to koristi neko? Ili moze slobodno i ova "obicna" za osetljivu kozu, nece smetati mesovitoj? plavi čep = normalna koža (sa pantenolom) crveni čep = suva koža (sa glicerinom) zeleni čep = mešovita/problematična koža (sa cinkom) A u cemu je fora, mixa sa onim dozerom/pumpicom je 419 a pakovanje sa cepom je duplo vece i kosta 459? pumpica je jako skupa za proizvodnju s pumpicom je gel. bez pumpice micelarna valjda. mala micelarna ima pumpicu, velika nema gel isto ima pumpicu, tonik nema Ja cekam goika da znam da li da kupujem. Nadam se da necu. Pa jesi mi poslala PM sa adresom? Moram malo da prekinem ovaj mixa worship Ovaj karmin kida moram pod hitno da ga uzmem Premda na meni nije ovako siv, ali nema veze Golden Rose srsly brt nema ciganskije šminke na tržištu ovakav je i onaj nyx sto je temperka preporucivala, ja kupila. ODLICAN! NYX je isto naš Ajmo jedno nagradno pitanje - da li ima iko od vas da ima izrazito suvu kožu ili da pati od crvenila?
Antikristina Posted June 30, 2016 Report Posted June 30, 2016 Gojko brt nemoj srati, kidaju im karmini
oʞɾoƃ Posted June 30, 2016 Report Posted June 30, 2016 Golden Rose srsly brt nema ciganskije šminke na tržištu u stvari ovo je laž Flormar je ciganskiji
Antikristina Posted June 30, 2016 Report Posted June 30, 2016 e flormar je govno, ništa pigment i skida se za pet minuta
soul wandering Posted June 30, 2016 Report Posted June 30, 2016 ja imam njihovu bordo senku, bas je lepa
kuruz Posted June 30, 2016 Report Posted June 30, 2016 Gojko car, poslao mojoj koleginici paket, ubacio i nešto čega još nema u prodaji
Zen Posted June 30, 2016 Report Posted June 30, 2016 @gojko Ne bi mi palo na pamet da je zbog toga samo tolika razlika. Pa oni, kupis jednom sa pumpicom pa dopunjavas posle?
Zen Posted June 30, 2016 Report Posted June 30, 2016 eo prvi utisak posle mixe skinula sve ostatke dnevnog nanosa kreme za suncanje ne zateze koza nigde deluje ok svakako bolje nego posle bilo kod sredstva za pranje 'fala ljudi za preporuku, videcu ovih dana da kako bude dalje islo.
Јарослав Posted July 1, 2016 Report Posted July 1, 2016 Garnier Action Control Thermic 'de ima da se pazari?
Antikristina Posted July 1, 2016 Report Posted July 1, 2016 Jare brt Nije to neki hipsteraj, garnier jebeni, ima gde oćeš Svaka parfimerija, pa čak i većina običnih marketa 1
soul wandering Posted July 1, 2016 Report Posted July 1, 2016 probaj lilly za pocetak. upade krisko. upravo to.
Recommended Posts