Јарослав Posted July 1, 2016 Report Posted July 1, 2016 Jare brt Nije to neki hipsteraj, garnier jebeni, ima gde oćeš Svaka parfimerija, pa čak i većina običnih marketa iyvini brt, ne obilayim parfimerije u slobodno vreme fala žene, fala Gojkaro
Antikristina Posted July 1, 2016 Report Posted July 1, 2016 Počni da obilayiš, kakav si to hipster ako nisi pican brt
Machka Naopachka Posted July 7, 2016 Author Report Posted July 7, 2016 (edited) Šta ste mi rekle za maskaru? Ja uzela ovu i nisam nešto zadovoljna. Aj što se grudva nego što se razmazuje A uzeh i Mixa micelarnu vodu jer sam zavisinik, i zato što volim bočice sa pumpicama. NIsam zadovoljna, moram da budem party pooper, ali ovo se ne upija nego ostavlja neki bezvezan trag na licu, ne skida nešto specijalno već kao da razmazuje, a i možda tripujem al izgleda kao da širi pore. Nešto se baš nisam usrećila u poslednjoj turi Edited July 7, 2016 by Machka Naopachka
Antikristina Posted July 7, 2016 Report Posted July 7, 2016 Ja imam tu žutu, ali sa crnim slovima i odlična mi je a miksom ni ja nisam oduševljena
Machka Naopachka Posted July 7, 2016 Author Report Posted July 7, 2016 Koji puder koristis (u prahu ili tecni ili ...) i da li ti se razmazuje? Ja koristim bb kremu i ostaje mi trag od ove maskare i na gornjem kapku i dole nakon par sati.
Antikristina Posted July 7, 2016 Report Posted July 7, 2016 Sad leti nikakav Ali kada stavljam, onda i tečni (za masnu kožu, suv je kad se stavi baš) i kameni
Machka Naopachka Posted July 7, 2016 Author Report Posted July 7, 2016 E pa to je to. Na bb kremu se razmazuje
jelchica Posted July 7, 2016 Report Posted July 7, 2016 Tu sam negde pisala o maskari Bourjois, nekoj u crnom pakovanju sa četkicom koja može da se produži i skrati. Izdržala je test - po ceo dan na MTB maratonu i niđe problema Te Maybelline čini mi se da su pre bile bolje, sad su mi njesra i nikako se ne kontamo.
soul wandering Posted July 8, 2016 Report Posted July 8, 2016 @maca ja koristitm cc kremu i ne razmazuje mi se nista i meni poslednja zuta maskara nije bila dobra, ne znam sto, uvek su kidale. ali probaj ovu sa crnim slovima sto kris koristi, to je ta prva serija takvih maskara a za micelarnu...kapiram da je sve individualno. ja godinama koristila avene koja vazi za bolju i meh, ova me preporodila.
Machka Naopachka Posted July 8, 2016 Author Report Posted July 8, 2016 Da, ne dajem pare na jos jednu maybelline maskaru. Vraticu se koreancima. Zasto menjati ako sljaka. Ja reko jbt maskaru imam de ocu kao sto da je narucujem - ali sad bas da kupujem jednu za drugom dok ne nadjem pravu.. Meni je ovo prva micelarna voda tako da nemam sa cim da uporedim, ali mi se ne dopada...
Zen Posted July 8, 2016 Report Posted July 8, 2016 moja drugarica je u fazonu da je standardna lilijeva micelarna sa krsticem sto puta bolja od mixe, a kosta 300 din a ona stavlja zbog nastupa kilo scenske sminke ako ti to ista znaci
Јарослав Posted July 8, 2016 Report Posted July 8, 2016 Garnier Action Control Thermic faaaantastičan, fala Gojkaro
Machka Naopachka Posted July 8, 2016 Author Report Posted July 8, 2016 moja drugarica je u fazonu da je standardna lilijeva micelarna sa krsticem sto puta bolja od mixe, a kosta 300 din a ona stavlja zbog nastupa kilo scenske sminke ako ti to ista znaci Pa ne bas ali hvala
Zen Posted July 15, 2016 Report Posted July 15, 2016 Hocu drugarici da kupim za rodjendan neki kvalitetan uvijac za trepavice jer stalno kenjka oko toga. Naravno, nemam blage veze oko uvijaca. Preporuke neke? Hvala
soul wandering Posted August 21, 2016 Report Posted August 21, 2016 zene i gojkicu, kakva je ova nova kozmetika sto se pojavila u liliju, sinoc mi nudili? LLums...probao neko nesto?
Antikristina Posted August 21, 2016 Report Posted August 21, 2016 Nisam ni čula Nego, uze li tečni gr? Ja ga sinoć nosila, ne mogu da prestanem da se oduševljavam Tečni mat karmini: gr>aura>nyx>maybeline
soul wandering Posted August 21, 2016 Report Posted August 21, 2016 ni ja, evo vidi, to je ovo http://scontent.cdninstagram.com/t51.2885-15/s480x480/e35/13422836_1628963630754968_29609578_n.jpg?ig_cache_key=MTI4MDUyMzg4NTg4NDY1Mzg3Mw%3D%3D.2 kupila sam inace ne koristim tecne ruzve pa mi je malo neobicno,ali je bas super i lepo stoji, hvala na preporuci :*
Antikristina Posted August 21, 2016 Report Posted August 21, 2016 Pogledaću, svakako moram ovih dana do lilija Nema na čemu, uvek tu za karmine
Face Of Melinda Posted August 21, 2016 Report Posted August 21, 2016 Postadoh i ja poklonik Mixe, nek ide zivot
Face Of Melinda Posted August 21, 2016 Report Posted August 21, 2016 Cccc SW svi paketi su kod tebe Realno lekar sam, pre ce meni poverovati ako kazem da je Mixa do jaja... nego tebi. Khm, paket?!
oʞɾoƃ Posted August 21, 2016 Report Posted August 21, 2016 (edited) zene i gojkicu, kakva je ova nova kozmetika sto se pojavila u liliju, sinoc mi nudili? LLums...probao neko nesto? Llums je Lilly-jeva robna marka. Tek se pojavio, ni blogerke ga još nisu dobile, tako da ne mogu da prosudim, ali ne očekujte ništa vau, u najboljem slučaju biće u rangu sa dm-ovim S:he, a tako je i cenovno pozicioniran. Tečni mat karmini: gr>aura>nyx>maybeline Sorry ali ovaj novi Maybelline Vivid Matte (kockasti) >>>>>>>>>>> sve jes da mu treba malo vremena da se osuši i izmatira ali posle drži ceo dan Edited August 21, 2016 by oʞɾoƃ
soul wandering Posted August 21, 2016 Report Posted August 21, 2016 da, mnogo ti dobro ovo baby lips labelo, preporuka ostalim zenama.
oʞɾoƃ Posted August 21, 2016 Report Posted August 21, 2016 Postadoh i ja poklonik Mixe, nek ide zivot Welcome Mi i guramo Mixu kao pharma brend za mase, ono fazon Avene za četvrtinu para. Čak smo obezbedili i žig dermatološkog zavoda ili kako se to već zove. najbolje labelo pfft dobro nisi stavila nešto iz Sephore
Recommended Posts