Jump to content

Recommended Posts

Posted

Gojko ispalio za pakete? :haha:

E Srbotrejd je skroz ok. Skoro samuzimala cicaderm - 200 din jeftiniji nego po ostalim apotekama. I reko da se s koleginicom spojim ona uze farbu za kosu i postexpress izadje 150din.

Znaci za vise od jedne stvari se stvarno isplati.

• 2 weeks later...
Posted

Rexona Quantum Dry, pored onog što je Gojkara preporučio (samo dezodoransi sa imenima kojih se ni Bond filmovi ne bi postideli), fantazija za toplije vreme

ima neku citrusnu notu, lepo se širi, a ne zagušuje

Posted

Haj prepirucite neki muski dezodorans koji radi po'so a koji je dosta neutralan, da ne jebe parfem koji ide posle.

Ja ne znam kako se resava ta problematika, kao naci neki neutralni, a da ne ostavlja fleke plus

jedino sto sam nasla da odgovara opisu je ova neka nivea al ne znam koliko jako mirishe

Posted

Haj prepirucite neki muski dezodorans koji radi po'so a koji je dosta neutralan, da ne jebe parfem koji ide posle.

probaj onaj što je Gojko meni preporučio (Garnier thermal active), dosta je lagan i nema šanse da se meša sa parfemom

• 1 month later...
Posted

Nikad se nisam naučila da redovno koristim mleko za telo, uvek me smaralo da čekam da se osuši pa da mogu da se obučem

Međutim, počela da mi se suši koža, vreme je da počnem

Dajte preporuku za neko fino koje brzo upija :D (nisam nešto zahtevna, nemam jako suvu kožu, bitno da je lagano i da ok miriše)

Posted

bože, još niste naučile

mixa-anti-dryness-refreshing-body-lotion-for-normal-and-dry-skin___6.jpg

eno vam u Lillyju i dm-u trenutno sa 20% popusta

samo pazite da uzmete plavo, jer crveno i narandžasto su masnija mleka za ozbiljnije suvu kožu

Posted

hahaha pa stvarno. Dokle s mixom.

Imam btw mixa micelarnu vodu ako neko zeli na poklon. Par puta sam je koristila, na pumpicu je pakovanje.

Pumpice mi najzalije.

Nivea mleka u belim i u svetlim pakovanjima se po pravilu upijaju i ugl su super.

Posted

Tebra to mirise tako dobro da mi se place sto sam alergicna na Palmolive. Eno ga tamo, mirisem kad prodjem. Razmisljam kakvog je ukusa. Takve stvari.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...