soul wandering Posted October 28, 2016 Report Posted October 28, 2016 Ja sam pre pila bas puno vode, ne znam koji mi je djavo sad Nekako zaboravim
Machka Naopachka Posted October 28, 2016 Author Report Posted October 28, 2016 Meni je sad od nutricioniste savet jedan limun u dve litre vode+casa mlakog limuna ujutru+pre svakog obroka casa vode (a obroka ima 6). Pa ti plivaj. Al popijem obicno oko 2-2,5l dnevno. Ko sljaka u kancelariji lepo kupi flasu vode ujutru i stavi na sto... ne znam kako drugacije...
kuruz Posted October 28, 2016 Report Posted October 28, 2016 na poslu i pijem, to mi je za kratke pauze al kod kuće uvek mleko, jogurt, pivo, sok... pa vodu zaboravim, osim kad ima kisele
soul wandering Posted October 28, 2016 Report Posted October 28, 2016 Probacu ovo macino, deluje mi dobro...taman i imam toliko obroka. Samo mi nije jasno ovo casa mlakog limuna, ceo limun u casi mlake vode? I pre obroka casa ove vode sa limunom, ili mimo te dve litre sa limunom jos plus po casa vode bez limuna pre obroka? Prastaj, umorna sam, mozak mi van f-je.
Sreta Posted October 28, 2016 Report Posted October 28, 2016 Sve bih ja vas u kamenolom, pa onda ne biste kukale na podocnjake. 2
Machka Naopachka Posted October 29, 2016 Author Report Posted October 29, 2016 Probacu ovo macino, deluje mi dobro...taman i imam toliko obroka. Samo mi nije jasno ovo casa mlakog limuna, ceo limun u casi mlake vode? I pre obroka casa ove vode sa limunom, ili mimo te dve litre sa limunom jos plus po casa vode bez limuna pre obroka? Prastaj, umorna sam, mozak mi van f-je. Ja iscedim pola limuna u casu mlake vode a pre obroka popijem casu obicne kad se setim. Limun u 2l iscedim ujutru pa pijem u toku dana. Obicno ga popijem...
Face Of Melinda Posted October 29, 2016 Report Posted October 29, 2016 Vidi ja sam pila tu vodu sa limunom godinu dana... u smisli rehidracije i unosa vitamina C. Ali ne secam se da se ti efekti bilo kako razlikuju od redovnog konzumiranja vode, voca i povrca
Јарослав Posted October 29, 2016 Report Posted October 29, 2016 limun keva, treba ga cediti u sve, a i jesti ovako
Machka Naopachka Posted October 29, 2016 Author Report Posted October 29, 2016 (edited) Vidi ja sam pila tu vodu sa limunom godinu dana... u smisli rehidracije i unosa vitamina C. Ali ne secam se da se ti efekti bilo kako razlikuju od redovnog konzumiranja vode, voca i povrca Ima isti efekat kao konzumiranje vode i limuna Mislim da da plan koji je malo overkill bar po pitanju tecnosti ali ispostujem 70% pa bude OK Edited October 29, 2016 by Machka Naopachka
Face Of Melinda Posted October 30, 2016 Report Posted October 30, 2016 (edited) Ortakinja iz Nemacke nabavila Yves Rocher karticu pa ima popuste kad su popusti i narucujemo guposti ko lude... I'm in heaven... Predobro! Edited October 30, 2016 by Face Of Melinda
Machka Naopachka Posted October 30, 2016 Author Report Posted October 30, 2016 Kako se to koristi? Ja sam dobila za dz u poslednjoj isporuci od koreanaca ovaj tzv lip tint. Totalno čudna stvar. Ne skida se nikad ikad, na prstu mi ostane ceo dan jbt. Boja je ultra jaka, ali je toliko tečan da jedva pogodim ivice usana da budu ravne (bar približno). Kad se namaže on se za par sekundi osuši i bude ko da je boja prirodna. MIslim, nema težinu ali ima jaku boju. Trebalo mi je vremena da skontam kako se koristi, al sad mi se svidja. Fora je da se namaže na cela usta i te konture najbolje što mogu da izvučem i onda da ga utapkam prstom, a preko njega stavim labelo - može i ono sa kao crvenom bojom, onda sve izadje na neku ljubčasto crvenu.
Antikristina Posted November 13, 2016 Report Posted November 13, 2016 Onaj fantAzija tečni golden rose se deli uz Graciju, 220 kinti Tj, trebalo bi da se deli, samo što se neke kurve sa trafika prave lude
oʞɾoƃ Posted November 13, 2016 Report Posted November 13, 2016 Tj, trebalo bi da se deli, samo što se neke kurve sa trafika prave lude koliko me to jebeno nervira imali smo istu situaciju kad se uz Maybelline delio selfi stik u Liliju prodavačice razdelile prijateljima i rodbini gde su stigle
Antikristina Posted November 13, 2016 Report Posted November 13, 2016 Još jebeni selfi stik, kome to treba Ovoga neće biti garant Evo sad je drugarica išla da vidi, nudili joj graciju i ariel, karmin ne dadu
oʞɾoƃ Posted November 13, 2016 Report Posted November 13, 2016 Još jebeni selfi stik, kome to treba Mi smo podelili 50.000 komada za mesec dana
oʞɾoƃ Posted February 7, 2017 Report Posted February 7, 2017 Izvinite što se hvalim na temi, ali prosto moram. U januaru se u Lilly-ju i dm-u prodalo više Mixe nego kompletnog Nivea asortimana. You used it before it was cool.
soul wandering Posted February 7, 2017 Report Posted February 7, 2017 verujem, bila na popustu, kod mene puna kuca mixe, od mleka i kupke, dd kreme, kreme za lice, micelarne, gel...sve btw narandzasta mixa kupka prelepo mirise
Antikristina Posted February 7, 2017 Report Posted February 7, 2017 Kad smo kod popusta, u Jasminu je Max factor na nekom strava popustu Pa ko može nek iskoristi (ja nikad gore nemam ni vremena ni para )
soul wandering Posted February 8, 2017 Report Posted February 8, 2017 za ovu sam cula sve pohvale ali skupa mi http://www.jasmin.rs/proizvod.asp?ident=5011321471719&k=1
Antikristina Posted February 8, 2017 Report Posted February 8, 2017 Ma jebo maskare, sve su iste Ovo želim :plaky: http://www.jasmin.rs/proizvod.asp?ident=50884315&k=1&n=max-factor-creme-puff-05
soul wandering Posted February 8, 2017 Report Posted February 8, 2017 taj sam koristila na faxu, dok je jos bio u crnom pakovanju super je
Antikristina Posted February 8, 2017 Report Posted February 8, 2017 Odličan je Ja sam kao prestala da koristim puder jer je zima i ne masti mi se koža a i to malo bubuljica da mi se očisti I ništa od toga, čak ih imam još više Fuck my life
oʞɾoƃ Posted February 8, 2017 Report Posted February 8, 2017 jeste vi skontale koliko je taj cream puff poskupeo tipa sad mu je cena na akciji kao ranije što mu je bila redovna nisu normalni koliko divljaju
soul wandering Posted February 8, 2017 Report Posted February 8, 2017 Ja ga pamtim tako oko 600-700din, mada godinama ne koristim puder Btw ne pljuj konkurenciju
Recommended Posts