Antikristina Posted February 8, 2017 Report Posted February 8, 2017 Ne, nije bio 600 kinti nikad otkad se ja šminkam To je negde 2011 možda
soul wandering Posted February 8, 2017 Report Posted February 8, 2017 Ja sam ga koristila do tak okvirno mala
Antikristina Posted February 8, 2017 Report Posted February 8, 2017 (edited) Još sam i rano počela, valjda jer sam bila željna svega toga, mama se nikad nije šminkala i zato nikad nisam imala da čeprkam po karminima kao dete Zato sad moje sestričine/bratanice imaju da se zamazuju do prekosutra Edited February 8, 2017 by Antikristina
soul wandering Posted March 15, 2017 Report Posted March 15, 2017 GOJKO UPOMOC! iz nepoznatog razloga najlepsa farba na svetu, loreal prodigy 8.34, koju koristim se vise nece uvoziti u bg je ima u jos 4 lilija, i to samo 6 komada ja cu to danas da jurim, ako se ne rasproda. kada to potrosim, ima li nade da mi je prosvercujes ili da vec pocnem da se brinem sta cu dalje?
oʞɾoƃ Posted March 16, 2017 Report Posted March 16, 2017 nije iz nepoznatog razloga, razlog je taj što se očajno prodavala videću da li imamo još na zalihama u magacinu, pa da povučem par komada na kanc
soul wandering Posted March 16, 2017 Report Posted March 16, 2017 Hvala puno, javi mi Ja sam juce opustosila BG ima jos u Nisu i Aleksincu po dve Nije mi jasno sto se lose prodavala, mnogo je lepa <3
Antikristina Posted March 16, 2017 Report Posted March 16, 2017 A jbg lepa jeste ali baš ne stoji svakome, i razumem što se slabo prodavala :/
soul wandering Posted March 16, 2017 Report Posted March 16, 2017 dok sam ja mobilisala mirijevo, jedna od dve se prodala, a satro se slabo prodaje kome smeta jaka 8.34?
B@K@ Posted March 17, 2017 Report Posted March 17, 2017 Što se farbaš? Ja podržavam svačije pravo na izbor, ali sam retko video da nekome izabrana boja stoji bolje od prirudne. Daj, recimo, slike da procenimo. 1
Sreta Posted March 17, 2017 Report Posted March 17, 2017 (edited) Lako me je prevariti crnom bojom, ali da... slazem se potpuno. Dzaba vam vestacke sise i vestacki zubi. Trebalo je to prati na vreme, mozda ne bi bilo trulo. edit Edited March 17, 2017 by Sreta 1
soul wandering Posted March 17, 2017 Report Posted March 17, 2017 Što se farbaš? Ja podržavam svačije pravo na izbor, ali sam retko video da nekome izabrana boja stoji bolje od prirudne. Daj, recimo, slike da procenimo. ja znam samo za ove kojima farbana stoji boje od prirodne, tu ukljucujem i sebe. prirodna smedja najruznija boja na svetu
Antikristina Posted March 17, 2017 Report Posted March 17, 2017 B@k@ fura priču ko moja mama ja je teram da se farba u malo svetliju smeđu jer je ova jako tamna čini starijom Ja sam bila crna (tu boju retko ko ina prirodno) i fino mi je stajala Onda ona jaka crvena, to niko nema prirodno, takose farbala drugarica i lepše joj je bilo od prirodne (plavo/smeđe)
B@K@ Posted March 17, 2017 Report Posted March 17, 2017 (edited) Pa ka' smo olckul. Prirodna smeđa je zakon, posebno ako je kao moja, svetlija, pa preko leta na suncu povuče zlaćane nijanse. Ili ako je tamnija, pa je noću crna, a jutrom kestenjasta. Nema, priruda, moje seke. Ne sumnjam, Kris, da ti je lepo stajala farbana, ali šta, sad ti ne stoji lepo? Tko je nekad nosio prvo sunce po dvorištima, nikad sasvim ne ostavlja ovaj život u predgrađima... Edited March 17, 2017 by B@K@ 1
Antikristina Posted March 17, 2017 Report Posted March 17, 2017 Nije to za ponos biti 'olckul' ko moja mater, htela je da glasa za Boška Obradovića Pa kako tvoja smeđa, ti si plav Ma stoji fino samo sam baš rendom, smeđa je baš obična boja, samo ja ne eksperimentišem jerbo će mi blanš uništiti kosu, a na ovaj moj čemer se farba ne prima
B@K@ Posted March 17, 2017 Report Posted March 17, 2017 Svetlo smeđ, oči su plave. I imam plavi pramen. A znaš ono kako kaže baka na sahrani unuka (ako tako beše) - samo neka ide rendom. A ako je nešto bezvezno uniformno, to je masovno farbanje ženskoga življa u svetle, "plave" nijanse. Volim i ja plave, al' ako je iz glave.
Antikristina Posted March 17, 2017 Report Posted March 17, 2017 Za moje pojmove si plav Ne mora plavo, evo sw je šargarepa, ja bih nešto kestenjasto Nekad bolje stoji svetlija, čini mi se da je zen pisala o tome, svetla (seda) kosa je pogodna za starije žene jer ublažava bore i ostale nedostatke
B@K@ Posted March 17, 2017 Report Posted March 17, 2017 (edited) A šargarepica je? To je ok, ja kontao po ovoj fotki da je to neka klasičnija plava nijansa. Edited March 17, 2017 by B@K@
Antikristina Posted March 17, 2017 Report Posted March 17, 2017 Pa jeste plava ali vuče na narandžasto I na sw je valjda malo tamnija, jerbo je smeđa (mada je otkad sam je videla valjda menjala farbu, mož da da slike da vidimo kako izgleda ova )
soul wandering Posted March 17, 2017 Report Posted March 17, 2017 Vise sam plava no sargarepica, neka medeno plava recimo. Svetlija sam nego kad smo se videle lici na ovu sa slike sto je okacio b@k@, to je to manje-vise btw ne zatrpavajte mi poruku o MOM GORUCEM PROBLEMU DA GOJKO NE ZABORAVI DA ODE U MAGACIN
B@K@ Posted March 17, 2017 Report Posted March 17, 2017 Je l' imaju te farbe rok trajanja - džaba da ih gomilaš, ako uskisnu. 1
soul wandering Posted March 17, 2017 Report Posted March 17, 2017 Imaju, ove sto sam uzela su do oktobra 2018.
KazimKazim Posted March 17, 2017 Report Posted March 17, 2017 Pa ka' smo olckul. Prirodna smeđa je zakon, posebno ako je kao moja, svetlija, pa preko leta na suncu povuče zlaćane nijanse. Ili ako je tamnija, pa je noću crna, a jutrom kestenjasta. Nema, priruda, moje seke. Ne sumnjam, Kris, da ti je lepo stajala farbana, ali šta, sad ti ne stoji lepo? Tko je nekad nosio prvo sunce po dvorištima, nikad sasvim ne ostavlja ovaj život u predgrađima... Izvini, Jesenjine, nismo te prepoznali
obsessed by cruelty Posted March 19, 2017 Report Posted March 19, 2017 pred izbore, jankovici jeremici 1
Recommended Posts