Jump to content

Recommended Posts

Posted

Ahahah baš, blondie, ko sektu da reklamira :)

Nego, za njih, mislim da mi je pominjala Baba Dzonga da zna nekoga ko je naručivao i da je stizalo u Srbiju ok...

Ali poštarina... 20 dolara sigurno.

Pa vidi.

Posted

U poslednje vreme, najvise mi prijaju sapun i voda, i ne sminkam se uopste, kozi definitivno prija odmor!. Od pre 3 god vise ne uvoze ceo program Max factora, samo neke gluposti, tako da ne koristim vise nijedan puder. Sminkam se samo ako izadjem uvece, to je sve.

Posted (edited)
kozi definitivno prija odmor!

:da:

info50284MountainGoatPeakingOve.jpg

ако неког интересује тематика (за форумаше који желе да знају више), ''киврд'' је пицтурес-гоат-рестинг

Edited by Генерални
Posted

*mazi kozu*

koristim garnier kremu za lice, i odlicna je. neka s nekijem ruzinim laticama. i volim niveino ulje za tijelo sa nekim bademima ili sta li su. nisam fan mnogo sminke, niti sam u stanju da provodim mnogo vremena baveci se kozmetikom.

Posted

Neko me je na forumu pitao za Natura Bel proizvode i eto, konacno se u apotecis etih da pitam i jos i kupim poeneke stvari. Ponovo su se pojavili u prodaji, pod istim imenom i proizvodi ih Beo lab iz Zemuna.

U ovoj apoteci prodaju ulja za masazu, etericna ulja, kreme za lice...mislim da nisu nabavili maske ali to e znaci da se ne proizvode. A cene su fenomenalne, mislim da badem krema za suvu kozu 200 ml kosta 212 dinara samo!

Posted

Do Hrvatske je shipping za Everyday minerals do pre godinu dana bio 5$ pa je moguce da jos uvek vazi ta tarifa.

Ja koristim mineralni puder poslednje dve godine (odavde: www.oceanmistcosmetics.com) i super je stvarno, potpisujem ovo sto je Blondie rekla. Nekomedogen je, odlican za osetljivu kozu, kao i za masnu/kombinovanu... I izgleda prirodno. Ako resite da narucujete, kupite i kabuki (mala debeljuskasta cetka za nanosenje), ima kod nas kabuki Bourjois i Essence ali nemam pojma kakav je kvalitet a verovatno su i skuplji.

Posted

Jednom sam kad sam bio mamuran, nalakirao nokat na prstu na nozi do palca. Crvena boja je bila u pitanju. Da li sam ja G.E.J.?

Posted (edited)

ja sam kad sam bio manji obrijao levu potkolenicu sa desne strane da vidim kako to izgleda... posle me bilo sramota, mama me grdila... a danas je to nekako normalno... danas me verovatno ne bi grdila...

edit... ne, žuta boja gej, sve drugo ok...

Edited by johnnyzzz
Posted (edited)

pa evo ja se nudim, kad budem dolazila za srbiju, da vam kupim sta ocete po narudzbini.

mislim, to ne zauzima mnogo prostora u koferima, tako da bi mogla da obecam. jedino sto ne znam kad cu dolaziti tacno, ja planiram i to moze da se desi u roku od par nedjelja, a moze i par mjeseci. zavisno od nekih stvari, i obavjesticu zainteresovane na pp, posto dolazak bi trebao da bude tajan, bar po moju familiju tamo :lol: a vi vidite nekako da budete diskretni do tada :)

mislim bez zezanja, evo sam vec sestrama uzela Everyday Minerals, malo je reci da sam odusevljena.

recimo, imam nekih par sjena od revlona, clinique, i totalno mi drugacije izgledaju kad ih stavljam sa ovim novim cetkicama.

edm%20brushes%20with%20numbers.jpg

najljepse od svega sto ne mozes nikako pogrijesiti sa izborom podloge/pudera.

ja recimo imam tri boje, i uvijek mogu da ih mijesam. ovdje recimo 360 dana godisnje pichi sunce, i lice potamni nekad u sred zime, i ajde sad kupuj pudere za svako godisnje doba i potrefi nijansu, plus - znamo svi koliko je grozno kad je boja lica jedno, a vrat drugo.

cinjenica je da taj puder mozes staviti na oci i ne dobiti osip ili crvenilo i rumenilo recimo (odlican tip sa nekih od video snimaka koje pomenuh), kad se nanese - toliko ravnomjerno pada, i da se lako popraviti ako nisi siguran u to dali zelis da naglasis jagodicne kosti, ili oblast ispod (zavisno od oblika lica). ili fazon, sa istom cetkom tako divno moze da se predje ostatak lica, tako da nijansa prave podloge djeluje totalno prirodno, a obrazi prirodno malo rumeniji.

rumenilo takodje mozes da koristis kao sjenu, a cik to uradi s drugim brendovima, i mozes jos i kakvu koznu bolest da dobijes.

korektor sam nanosila danas na par fleka (koje nosim jos od osnovne skole) i to SAM, bez pudera - i apsolutno radi! do sada, svi korektori su u fazonu da pokriju fleku/bubuljicu/crvenilo ali isusivanjem i onda imas kozu koja se peruta, i to tako bode oci jer izbija ispod cemente pudera.

najbitniji momenat za mene licno je bio skidanje. umila sam se BEZ scruba, sapuna i sl. - samo vodom i tako je lako sve spalo. poslije sam uzela scrub jer nisam vjerovala pa kao da ne ostane kakav baksuz koji ce mi napraviti bubuljicu sljedece jutro, ali bez ikakve zajebancije, lice je poslije svega normalno, nimalo crveno, cak mogu reci MEKANO.

inace ovako sa regularnim puderima, prvo se dobro umijem sa facial cleanser, pa onda scrub, pa onda za svaki slucaj astrigent (i uvijek na peskiru poslije ostavim otisak, ne velik - ali OTISAK posranog pudera), pa onda stavim gel da mi umiri suvocu i crvenilo. mislim, lice mi nije suvo prirodno, ali poslije toliko hemije - osusi se.

i jos jedna stvar. everyday minerals se tako zovu bas zbog toga. ne moras se spremati za oskara da bi ih koristio. ovo je ono, ustanes ujutro, nabacis na lice kao dnevnu rutinu, ne moras cak da stavis ni maskaru ni sjenu ni karmin, cisto malo lice sredis, sto kazu da odes po novine a da ne prepadnes nikoga na ulici.

evo upravo narucujem neke njihove sjene za oci, imaju dobru kolekciju.. pogledah par video snimaka gdje recimo mozes sjene da pomjesas, tj natapas malo losiona za lice/gela i sl. za recimo vecernji izlazak, smoky eyes efekat i sl. akcenat je na prirodnim bojama, svijetlijim i sl. ali ako ih miksujes, pa jos dodas malo losiona, mozes i prstima da ih nanosis.

uh.. ajde tako odo ja sad :D

edit:

ponavljam, ni sheer cover ni bare esentuals ne mogu da se porede s ovim. prvo zato sto u sebi imaju kancerogene hemije na pretek, a drugo zato sto su 10 puta skuplji od everyday minerals. takodje, iz onoga sto cujem od drugih zena/djevojaka (koje licno znam) i sto sam citala po netu, bare esentuals recimo moze a i ne mora nekome dobro da stoji, neki su super odusevljeni, a neki koji imaju specificniju kozu - zale se. zale se na taj efekat "maske", cementa, i dalje vidljivih pora itd.

Edited by blondie
Posted

eileen, možemo da se podelimo, u pravu je Baba Dzonga, nije skupa poštarina ALI

Kada unesem Yugoslavia u shipping calculator oni mi izbace da je not available (kao lošu zemlju sam ukucala)

Zato sam im poslala pismo. Jebi ga, ja sve volim da pitam

ali mi ne odgovaraju...

tako da.. ne znam.

Blondie, ako zaista budeš htela, javi mi, ja hoću da mi doneseš nešto sigurno. Makar četkice, dodjavola, to mi tako treba...

Hvala, car si! :da:

Posted (edited)

E pa blondie svaki ti se dao! :D

Idem da vidim oko porucivanja, ako ne salju ovamo zakopacu svaku ratnu sekiru koju smo ikad imale i molicu te da i meni doneses :)

edit: salju ovamo al sam ih cimala da updatuju listu zemalja, kad stoji Jugoslavija ne moze da se automatski izracuna postarina jer je ime pogresno :D ne sumnjam da ce to brzo uraditi jer sam tako cimala vec 10ak shopova i svi su rado promenili.

Edited by Double Fire
Posted (edited)

al smo se organizovale :)

ček ovako

jel ima to u grčkoj? sredinom marta idem tamo. imaću malo vremena za shopping. al vrlo malo. ako ima, da donesem ja za sve pare :D

edit: baš sam krava što nisam pročitala blondinkin post do kraja.. eh pa dobro pošto se u grčkoj zadržavam samo za vikend onda ta varijanta ne verujem da vredi.. tj rizik je da roba stigne a ja već u avionu za nazad... jbg

ide neko na odmor u neku civilizaciju uskoro?

prebacićemo kintu elektronski :D

Edited by eileen
Posted

pa ovdje nema jos u radnjama - jedino online je dostupno, ne znam dal ima po nekim evropskim zemljama mada sumnjam.

nema frke, ja kad kupim kartu - javicu vam, i onda o trosku jedne postarine da vam svima pokupujem sta budete htjele, pa tako ne morate placati postarinu hah. to mogu da obecam, jedino sto ne mogu da obecam jeste kad tacno dolazim. :D

e da, otkrila sam jos jednu odlicnu stvar - cetkica za sjene, radi odlicno na obrvama! sto god da sam do sada koristila na obrve - uvijek se nekako primjeti da su "dofarbane" (jebiga kad ovo malo jada sto imam, plavo pa se ne vidi). s ovim cetkicama, nekako se dlake fino ofarbaju, a da koza ispod ostane netaknuta, samo naravno - mora se pazljivije raditi ali je MOGUCE :D

i da, danas sam koristila sve tri podloge na oblasti ispod vrata. cisto da vidim efekat, posto imam pruge od kupaceg kostima i par nekih fleka.. ama ne da radi, nego odlicno, totalno se ne primjecuje. sto bi rekla moja baba - kad maja ima masla, i guzicu maze :lol:

e ozbiljno, nekad imas finu bluzicu/kosulju, majicu bez bretela, a imas tu i tamo neku fleku, bubuljicu - sto to ne pokriti kad moze?

Posted

blondie praviš mi zazubice :D

dolaz' vamo :)

ma okej dođeš kad dođeš, moram najpre da izvećam šta mi se sviđa i šta bih poručila. pa da saberem i oformim fond.

Posted
al smo se organizovale :)

ček ovako

jel ima to u grčkoj? sredinom marta idem tamo. imaću malo vremena za shopping. al vrlo malo. ako ima, da donesem ja za sve pare :D

edit: baš sam krava što nisam pročitala blondinkin post do kraja.. eh pa dobro pošto se u grčkoj zadržavam samo za vikend onda ta varijanta ne verujem da vredi.. tj rizik je da roba stigne a ja već u avionu za nazad... jbg

ide neko na odmor u neku civilizaciju uskoro?

prebacićemo kintu elektronski :D

Nema u radnjama, ali ja ću skoro ceo mart biti u Nemačkoj, i par dana u Ljubljani, pa ako nešto treba, mogu da donesem.

Nešto drugo, iz civilizacije.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...