Machka Naopachka Posted February 22, 2009 Author Report Posted February 22, 2009 DF, hvala eileen: 4. opi lakovi za nokte, fenomenalne crvene koje dugo traju (doduše bile su kancerogene jedno vreme ), ekstra četkice MAU??? Potpisujem da su divne crvene i da dugo traju. Ali, kancerogene? Bile, as in više nisu? Kako znaš? 2. sally hansen fast dry stvarčica za sušenje laka, zbog koje sam se vratila među žene sa negovanim lepim noktima inače bi me mrzelo da čekam sušenje, koje smaaaaranjeeee Gde to ima i kako se koristi?
Machka Naopachka Posted February 28, 2009 Author Report Posted February 28, 2009 Update na temu everyday minerals. Blondie, moilm te, javi mi kada budeš dolazila, od ovih nema leba Hi Marija, At this moment we are not able to ship to Serbia, if we did ship chances are that you would not get your pacakge. But we are working on distribution in the EU so that packages can make it through customs easily. Thank you! Cristy, Everyday Minerals
Ајлин Posted February 28, 2009 Report Posted February 28, 2009 DF, hvala eileen: 4. opi lakovi za nokte, fenomenalne crvene koje dugo traju (doduše bile su kancerogene jedno vreme ), ekstra četkice MAU??? Potpisujem da su divne crvene i da dugo traju. Ali, kancerogene? Bile, as in više nisu? Kako znaš? 2. sally hansen fast dry stvarčica za sušenje laka, zbog koje sam se vratila među žene sa negovanim lepim noktima inače bi me mrzelo da čekam sušenje, koje smaaaaranjeeee Gde to ima i kako se koristi? da jesu opi su sjajni pa pola kozmetike nam je kancerogeno mačka 100% zato ja gledam da svedem na 5-6 proizvoda za svaki dan (u njih ulazi i bebi sapun a NE kupke) a ostalo više volim da bacim kad mu istekne rok bilo je po svim medijima to se dešavalo pre jedno 2 godine sad su valjda promenili formulu sally hansen kolekcija nema da se kupi ovde. namažeš nokte i poslednji sloj umesto sjaja je insta dry. evo vako izgleda blister pakovanje: ima ga i alessandro al ovom ne može ni primirisati. košta oko 9 jura u zemljama gde ga ima. nema ga na aerodromima
Machka Naopachka Posted February 28, 2009 Author Report Posted February 28, 2009 :trlja bradu: inttttresting. Imam šta da tražim po Švabiji 'Fala! Ih, šta nije kancerogeno... ccc... :dete prirode: Negooo, ako je pre dve godine, računam ovi moji su nova formula
мать Posted February 28, 2009 Report Posted February 28, 2009 jel bi mogao neko da preporuci kvalitetan gel (za kosu)? a da nije taft ili merima krusevac ili tako nesto.. da ne slepljuje a drzi?
Ајлин Posted March 1, 2009 Report Posted March 1, 2009 :trlja bradu: inttttresting. Imam šta da tražim po Švabiji 'Fala! Ih, šta nije kancerogeno... ccc... :dete prirode: Negooo, ako je pre dve godine, računam ovi moji su nova formula ako nađeš odmah kupi dva više dajem CASH imam taj alessandro i mnogo se nerviram što nije tako dobar. e da nisam ti rekla nešto mnogo bitno možeš ispod najgori treš lak da staviš, kad premažeš insta dry budu ti nokti ne samo suvi za 20 sekundi, nego fenomenalno izgledaju!
Machka Naopachka Posted March 1, 2009 Author Report Posted March 1, 2009 Nema frke, ako nadjem, kupiću par komada više.
MissionVao Posted March 1, 2009 Report Posted March 1, 2009 @Macka: meni jos nisu odgovorili ali da znas da seru... mislim nema tu vise filozofije, odaberu preko koga ce da ti salju, plate postarinu i posalju paket, tebi stigne i cao zdravo.
Генеральный Posted March 1, 2009 Report Posted March 1, 2009 имали су искуства да им они скрндељи на царини гребују козметику да се мачкају. не постоји осигурање које штити од сподобног члана државног апарата који показује склоности ка бесправном отуђенију средстава бјутификационе природе.
MissionVao Posted March 2, 2009 Report Posted March 2, 2009 naravno, osim ako ti fedex ili tako neko donosi, s njima imaju dil pa ti sigurno stize ali te zato i oderu. samo konstatujem da everyday minerals nista ne sprecava da posalju npr USPS-om (nema veze s UPSom) kao sto mi svi ostali iz amerike salju... ako im je izgovor 'najverovatnije vam ne bi stiglo' verovatno se spremaju da uvedu nekog kurira... mada mislim da ih prosto ne zanima jer smo malo trziste (za sad 2 osobe, ja i macka )
Kokopelli Posted March 2, 2009 Report Posted March 2, 2009 Misliš da će se situacija promijeniti ako i ja uradim isto? Sve mi se čini da ću čekati Blondie. :/
Machka Naopachka Posted March 2, 2009 Author Report Posted March 2, 2009 @kokopelli, situacija se neće promeniti ali probaj, jer uvek treba biti dosadan. (moj novi životni moto) @Macka: meni jos nisu odgovorili ali da znas da seru... mislim nema tu vise filozofije, odaberu preko koga ce da ti salju, plate postarinu i posalju paket, tebi stigne i cao zdravo. имали су искуства да им они скрндељи на царини гребују козметику да се мачкају. не постоји осигурање које штити од сподобног члана државног апарата који показује склоности ка бесправном отуђенију средстава бјутификационе природе. Znam da seru. Meni stižu u suvom ledu stvari iz Amerike, a ne može običnom poštom? Nema veze, to ću im i napisati samo lagano... ne mogu odavde da se nerviram oko gluposti A i df bi mogla da nabrojipš par radnji koje šalju pa ću da ih smaram... Jer, uvek treba biti dosadan.
MissionVao Posted March 2, 2009 Report Posted March 2, 2009 ja sam im napisala da znam da to dodavanje moze brze jer su nas desetine sajtova dodale u roku od 12h (stvarno je tacno) pa samim tim znam da moze brze (proslo je 12 dana).
Генеральный Posted March 2, 2009 Report Posted March 2, 2009 Znam da seru. Meni stižu u suvom ledu stvari iz Amerike, a ne može običnom poštom? ма то је тамо нека жнару љанкасе из Америке која неће да вам пошаље мазалице зато што зна да сте добре пи*ке. то ти је као да гастарбајтеру пошаљу спојлере за његов БМВ 740и. ко ће онда да вози трактор? ко да вози трактор ја тебе да питам!?!?!?
Machka Naopachka Posted March 2, 2009 Author Report Posted March 2, 2009 Oću ja traktor. Al one to ne znaju
Ајлин Posted March 3, 2009 Report Posted March 3, 2009 ja oću kombajn i novi antirid. koji preporučujete? koristila sam vichy (odličan), clinique all about eyes (takođe, odličan) ali bih da probam i nešto masnije sada i da je za osetljive oke. mrzim ono kad se slučajno namačkam pa mi uđe u oko pa peeečeeee jao.
MissionVao Posted March 4, 2009 Report Posted March 4, 2009 (edited) Murad ima do dzadza ambalazu + genijalno je dobar. http://www.murad.com/eye-creams.jsp ja imam poslednji al on uopste nije mastan, bukvalno je kao gusta voda s teksturom svile kad se upije. ne znam sto bi ti u tim godinama trebalo nesto masnije, jel ti to kozmeticar rekao ili tripujes? traje mnogo dugo jer bukvalno kao zrnce pirinca se stavlja. Edited March 4, 2009 by Double Fire
Ајлин Posted March 4, 2009 Report Posted March 4, 2009 verovatno tripujem inače imam tako zajebano kombinovanu kožu da mi je ili suva--suvaaa... ili blago masna na T zoni a menja se sačuvaj me bože po godišnjim dobima. hvala za preporuku
Black Label Posted March 8, 2009 Report Posted March 8, 2009 I ja imam problematicnu kozu,pogotovo u ovim godinama (akne),nisu ceste ali kad se pojave...Jajks xD Znate neki dobar gel za ciscenje lica i za akne ili tonik?! ^^
Ајлин Posted March 8, 2009 Report Posted March 8, 2009 ne znam da li je još neko koristio garnierovu kolekciju za mladu/masnu kožu, mojoj seki je pomoglo.
Kokopelli Posted March 9, 2009 Report Posted March 9, 2009 Naručila sam Vichy mineralni puder dok ne dođe Blondie ili nam ne usliše želje sa THE sajta evo malo
Machka Naopachka Posted March 11, 2009 Author Report Posted March 11, 2009 Što se ruku tiče.. posle deset dana u Nemačkoj meni su ruke ponovo normalne, ne mažem ih uopšte i meke su. Znači eto uzroka. Rusi zajebali klimu.
MissionVao Posted March 11, 2009 Report Posted March 11, 2009 I ja imam problematicnu kozu,pogotovo u ovim godinama (akne),nisu ceste ali kad se pojave...Jajks xD Znate neki dobar gel za ciscenje lica i za akne ili tonik?! ^^ bogami ja se ne bih zezala s potencijalnim oziljcima, najbolje da nadjes kozmeticarku koja ti odgovara pa nek te 'vodi' kroz period problematicne kozhe idem jednom mesecno i ne znam sta bih bez toga, pore mi se zapusavaju, t zona i peruta i masti... tj bilo je tako dok nisam krenula tretman je 3-4.5K u zavisnosti od toga koliko je morala da te cisti. u zadnje vreme nikad ne platim preko 3.2k jer nema nista. kiselina za obnovu kozhe, ciscenje, maska da nahrani kozhu, srede ti i obrve ako zhelis, opcionalno ima i masaza. al kapiram da nije dovoljno jeftino da bi bas svako isao na to :-/ prosli put je bila dosla neka devojka koja cm kozhe bez akni nema. doktorka mrtva ladna, zna kako se to resava. apropo onih crvenih tufni koje se perutaju do besvesti - ispalo je da je neka vrsta ekcema. ako se nekome pojavi moze slobodno da kupi hidrokorizon i da ne maze duze od 2-5 dana. meni obicno izadje jedna na licu ili nekoliko po bubrezima (gde god mi je uzasno suva i tanka kozha).
Recommended Posts