Мајор Гашпар Posted March 8, 2013 Report Posted March 8, 2013 Аполон - српски бог. Олимп - света српска планина. 1 1
bo88gdan Posted March 8, 2013 Report Posted March 8, 2013 Не него западњаци су цареви њих треба да следимо 1 3
HeLLsarma Posted March 8, 2013 Report Posted March 8, 2013 Mi smo Sloveni,pomiri se sa tim. Mi treba da se krecemo ka majci Rusiji ! 1 1
Captain Spaulding Posted March 8, 2013 Report Posted March 8, 2013 Mi smo mixovani Sloveni.....gde si ti video da Sloveni imaju smeđu kosu i braon oči? Mi smo ti pokvareni, škart Sloveni 1
Talvi Posted March 8, 2013 Report Posted March 8, 2013 Pogrešili ste podforum za priču o Deretiću http://www.yumetal.net/forum/forum/8-fantazija-sf-role-playing/
kuruz Posted March 8, 2013 Report Posted March 8, 2013 Sa univerziteta u Novom Miloševu Ди ће моћи сви да буду! 1
bo88gdan Posted March 8, 2013 Report Posted March 8, 2013 Каже човек који до пре 2 дана није знао ко је Александар Ранковић 1
Antikristina Posted March 9, 2013 Report Posted March 9, 2013 Куруз зна шта ваља Мени је тај Кишпрдилов увек личио на Деретића, само што је Светислаф симпатичан И нисмо шкарт Словени ми нормално пигментисани. Не могу сви бити плави, мајку му. 1 1
kuruz Posted March 9, 2013 Report Posted March 9, 2013 kad u priči o eurokremu kaže: "šta si stego digo Slobodanki u vis?" i onda složi onu facu i prekrije usta rukama, ja vrištim "bezobrazno su zelene te tvoje male dimije" gotovo, moram sad da gledam 1 1
PajatheTrut Posted March 9, 2013 Report Posted March 9, 2013 Pogrešili ste podforum za priču o Deretiću http://www.yumetal.n...f-role-playing/ хахахахаха. Не. Mi smo Sloveni,pomiri se sa tim. Mi treba da se krecemo ka majci Rusiji ! Не лупај,каква мајка, русија није никаква мајка! Руси су србско племе ! Око тога се не можемо спорити ! Аполон - српски бог. Олимп - света српска планина. Аполон је грчко божанство, које су Дорци пренели из Србије, нема сумње ! 2 1
HeLLsarma Posted March 9, 2013 Report Posted March 9, 2013 To moze samo arheologija da dokaze,a ne Deretic koji citira Wikipediju. Prvo sto blati Bibliju svojom blasfemijom,da je Isus Srbin,a i sam je hriscanin. Licemer. Ma on je placen od Amera da sludjuje narod,on je Gojinski mason !
bo88gdan Posted March 9, 2013 Report Posted March 9, 2013 Археологија је доказала ! Ти ми знаш кога плаћа Америка ! Америка плаћа ове за које ти гласаш ! 2 1
HeLLsarma Posted March 9, 2013 Report Posted March 9, 2013 Tako je rodjo,sine slovenski,Perun te blagoslovio,Sveti Ilija u kocijama vozao. 1 1
Demon Seed Posted March 9, 2013 Report Posted March 9, 2013 Каже човек који до пре 2 дана није знао ко је Александар Ранковић Sto bi ga boleo kurac ko je tamo neka komunjara. Pajo, je l' tvoji postovi lice na zajebanciju zato sto te je sramota da priznas da stvarno verujes u Dereticeve price, ili je zajebancija, a ja sam ogresio dusu? 2
bo88gdan Posted March 9, 2013 Report Posted March 9, 2013 (edited) Sto bi ga boleo kurac ko je tamo neka komunjara. Зато што је то ствар опште културе пре свега ,ако се већ укључује у полемике о историји глупо је да не зна за историјске личности које су умрле пре 30 година нпр... Edited March 9, 2013 by bo88gdan 1
HeLLsarma Posted March 9, 2013 Report Posted March 9, 2013 Udri rodjo. Koliko god da se ne slazemo opet smo svi delimicno u pravu. Naravno,Demon Seed je local troll,so he ain't right.
PajatheTrut Posted March 9, 2013 Report Posted March 9, 2013 Pajo, je l' tvoji postovi lice na zajebanciju zato sto te je sramota da priznas da stvarno verujes u Dereticeve price, ili je zajebancija, a ja sam ogresio dusu? То остаје на теби да закључиш ! 3
bo88gdan Posted March 16, 2013 Report Posted March 16, 2013 Mi smo mixovani Sloveni.....gde si ti video da Sloveni imaju smeđu kosu i braon oči? Mi smo ti pokvareni, škart Sloveni "Jer svi su visoki i neobicno jaki (Sloveni),a u pogledu boje tela i kose nisu ni odvise beli,odnosno plavi,niti sasvim prelazi u crno , nego su svi ridjI" Prokopije, sredina 6. veka,zvanicni udzbenik istorije by Dr. Smilja Marjanovic Dusanic i Dr. Marko Suica. Toliko o izgledu slovena,iz zvanicnog istorijskog udzbenika koji su pisali profesori , znaci da to sto si rekao su potune nebuloze, i ti nisi strucan da dajes takve konstatacije. 2 1
PajatheTrut Posted March 16, 2013 Report Posted March 16, 2013 Sto se direktno povezuje sa srBskim poreklom Spartanaca ! 2
dAdAiSt Posted March 18, 2013 Report Posted March 18, 2013 (edited) Ja verujem profesorima isto koliko i Dejvidu Ajku. Tu su negde izjednačeni, po logici, i kritičkom rezonovanju. Čast izuzecima. Edited March 18, 2013 by dAdAiSt
Recommended Posts