RNA Posted January 23, 2009 Report Posted January 23, 2009 У питању је одличан аустралијски бенд, који је постојао од 1987. до 2000. (ако се не варам, али сам барем близу). У почетку су били чист треш метал, поготово на прва два дема и ЕП-у "Communion". Касније почињу да свирају спори death метал, такође врло квалитетан, и у том стилу издају 2 ЕП-а "Stigmartyr" и "Mysterium", те "Angel Of The Sixth Order". Скоро је нека издавачка кућа из Оза издала први демо "Baptism In Blood" на винилу, то би требало набавити. Други демо "Wings Of Death" постоји на касети (наравно) и плочи, која је доста ретка. Ако неко нађе линк за њега, топло га препоручујем, као и "Communion". То з апочетак, и све остало је баш добро. Иначе, први пут сам чуо за бенд кад сам видео фотографију гитаристе Моторхеда са њиховом мајицом, а касније је, 2000. мислим, у једном броју Metal Maniacs-a био и текст о њима поводом изласка првог и јединог албума. Quote
Goxy Posted January 31, 2009 Report Posted January 31, 2009 aj da ne ostane neodgovorena tema.slusao sam vecinu izdanja,a taj jedini album nema ni slabe minute.imali su svoj smek,razliciti su od vecine bednova tih zanrova. Quote
RNA Posted January 31, 2009 Author Report Posted January 31, 2009 Скроз. Шта год да су свирали, а доста су се жанровски мењали за 15 година колико је бенд отпр. постојао, све им је било добро. Quote
Grobodan Posted January 31, 2009 Report Posted January 31, 2009 Zar nije bila tema, znam da je gospodin Aleksic bio otvorio. Doticni mi je i rezao album, valja, imam i demose jos... Jesu se raspali, sta? Quote
Goxy Posted January 31, 2009 Report Posted January 31, 2009 valjada su se raspali,jebem li ga evo pustih sad,ovaj uvodni rif na seven angels je dojajan Quote
RNA Posted January 31, 2009 Author Report Posted January 31, 2009 И ја сам убеђен да је постојала тема, али вероватно је нестала у Великом брисању. Али, ето, пре неких дан се подестих бенда, пожелех нешто да напишем о њима, кад хоћеш - нема теме. Quote
Grobodan Posted January 31, 2009 Report Posted January 31, 2009 Jeste, sad proverih na arhivama - crkli su. Nego, vidim bizaran podatak da su su osnovani 1982. Jbt, cudo se nisu vise probili. U svakom slucaju je cudno da je Australija imala brdo vrhunskih bendova od kojih niko nije napravio veliku karijeru (mislim u komercijalnom smislu) Quote
RNA Posted January 31, 2009 Author Report Posted January 31, 2009 Далеко Аустралија од остатка света, где год да кренеш треба ти крш пара. Још кад видиш да су Mortal Sin најдаље одмакли по том питању... од метал бендова. Quote
Grobodan Posted January 31, 2009 Report Posted January 31, 2009 Naravno, ACDC necemo racunati. Ne znam, po meni Destroyer 666 seru po 90 % metal scene recimo, a jos su u UGu. Quote
RNA Posted January 31, 2009 Author Report Posted January 31, 2009 Ма, имају гомилу добрих бендова, којима квалитет нико не спори. Quote
Speed_Dead Posted February 2, 2009 Report Posted February 2, 2009 (edited) rna daj neki link za ploce il za mp3 ako nista drugo Edited February 2, 2009 by Speed_Dead Quote
RNA Posted February 2, 2009 Author Report Posted February 2, 2009 Е, моша, знаш да ја не скидам то. Све што нема на плочама сам покупио од Солија, јер је дискове зајебано наћи на ибеју. Обично оду за лепе парице. Quote
Recommended Posts