Jump to content

Recommended Posts

Posted

У питању је одличан аустралијски бенд, који је постојао од 1987. до 2000. (ако се не варам, али сам барем близу). У почетку су били чист треш метал, поготово на прва два дема и ЕП-у "Communion". Касније почињу да свирају спори death метал, такође врло квалитетан, и у том стилу издају 2 ЕП-а "Stigmartyr" и "Mysterium", те "Angel Of The Sixth Order". Скоро је нека издавачка кућа из Оза издала први демо "Baptism In Blood" на винилу, то би требало набавити. Други демо "Wings Of Death" постоји на касети (наравно) и плочи, која је доста ретка. Ако неко нађе линк за њега, топло га препоручујем, као и "Communion". То з апочетак, и све остало је баш добро.

Иначе, први пут сам чуо за бенд кад сам видео фотографију гитаристе Моторхеда са њиховом мајицом, а касније је, 2000. мислим, у једном броју Metal Maniacs-a био и текст о њима поводом изласка првог и јединог албума.

• 2 weeks later...
Posted

aj da ne ostane neodgovorena tema.slusao sam vecinu izdanja,a taj jedini album nema ni slabe minute.imali su svoj smek,razliciti su od vecine bednova tih zanrova.

Posted

Скроз. Шта год да су свирали, а доста су се жанровски мењали за 15 година колико је бенд отпр. постојао, све им је било добро.

Posted

И ја сам убеђен да је постојала тема, али вероватно је нестала у Великом брисању. Али, ето, пре неких дан се подестих бенда, пожелех нешто да напишем о њима, кад хоћеш - нема теме.

Posted

Jeste, sad proverih na arhivama - crkli su. Nego, vidim bizaran podatak da su su osnovani 1982. Jbt, cudo se nisu vise probili. U svakom slucaju je cudno da je Australija imala brdo vrhunskih bendova od kojih niko nije napravio veliku karijeru (mislim u komercijalnom smislu)

Posted

Далеко Аустралија од остатка света, где год да кренеш треба ти крш пара. Још кад видиш да су Mortal Sin најдаље одмакли по том питању... од метал бендова.

Posted

Ма, имају гомилу добрих бендова, којима квалитет нико не спори.

Posted

Е, моша, знаш да ја не скидам то. Све што нема на плочама сам покупио од Солија, јер је дискове зајебано наћи на ибеју. Обично оду за лепе парице.