The Wicker Man Posted January 24, 2009 Report Posted January 24, 2009 (edited) Nema jos na njihobom sajtu ali ovo je 98% sigurno. Kako Kontra magazin ekskluzivno saznaje američki sastav Slipknot održaće koncert u Beogradu 17. juna. Bend će nastupiti u Hali sportova na Novom Beogradu a u okviru svetske turneje na kojoj promovišu novi album "All Hope Is Gone". Izvor: Kontra Edited April 2, 2009 by Elderane
LazaGNR Posted January 24, 2009 Report Posted January 24, 2009 Hah,da li je ovo tako (mislim dal' ce bit koncerta)? Mislim,jos niko nije potvrdio. Ajde,videcemo...
Denny Posted January 24, 2009 Report Posted January 24, 2009 Ja se iskreno nadam da će ga biti. Sečem sebi kitu ako otkažu... :/
enclave Posted January 24, 2009 Report Posted January 24, 2009 joj jbt.... We, we are the new diablic We, we are the bitter bucolic
Killing Floor Posted January 24, 2009 Report Posted January 24, 2009 na ovo se ide ako bude bilo koncerta naravno...
niking Posted January 24, 2009 Report Posted January 24, 2009 (edited) ja se nadam, ali ta kontra je takav cmar-"casopis" da im nesto ne verujem previse... a kamoli da zbog toga kazem da je nesto "98% sigurno" Edited January 24, 2009 by niking
Bata Trokrilni Posted January 24, 2009 Report Posted January 24, 2009 Ma kakva Hala sportova. Koga god su tamo predvideli da svira, na kraju nije došao.
\\Warlock Posted January 24, 2009 Report Posted January 24, 2009 omfg... znaci bice puna hala klinca lozana... Kukala im majka
-Mare Posted January 24, 2009 Report Posted January 24, 2009 Ako to znaci da ce se karte prodavati (da bi se koncert odrzao), so be it.
Brynhildr Posted January 24, 2009 Report Posted January 24, 2009 (edited) E, ovo je jedan od onih bendova koje nikad nisam slusala... Jedna pesmica mi je bila simpaticna u osnovnoj i to je to. xD (U prevodu, jebe mi se za koncert. xD) Edited January 24, 2009 by Brynhildr
Bata Trokrilni Posted January 24, 2009 Report Posted January 24, 2009 Ja sam slušao Slipknot, kako nisam. Ali svega nekoliko pesama sam vrteo, ostalo mi nije bilo zanimljivo, ne volim to dranje. Danas slušam samo Vermillion, veoma dobra pesma.
^Suicide_Pony^ Posted January 24, 2009 Report Posted January 24, 2009 Bilo bi super kad bi ovo islo u Bastu SKC-a! premali prostor. velika sala bi vec bila dobar dozivljaj.
мать Posted January 24, 2009 Report Posted January 24, 2009 jes jes jes kul kul kul ako zaista dodju in flames i slipknot :obliz: jump jump jump people=shit
Totamealand Posted January 25, 2009 Report Posted January 25, 2009 Doći ću na ovo ako ne budem na moru u to vreme. Moj prvi metal bend beše Slipknot, i mada sam ih koliko toliko prerastao, ne bi bilo fer da ne odem na koncert, kad se setim koliko sam se nadao da će doći pre neku godinu...
-Mare Posted January 25, 2009 Report Posted January 25, 2009 Doći ću na ovo ako ne budem na moru u to vreme. Moj prvi metal bend beše Slipknot, i mada sam ih koliko toliko prerastao, ne bi bilo fer da ne odem na koncert, kad se setim koliko sam se nadao da će doći pre neku godinu... +1, samo bez odlaska na more.
behemoth Posted January 25, 2009 Report Posted January 25, 2009 ali prerastanje bendova ljudi koji slusaju metal mi je zaista fascinantno X) ja dolazim na ovo
CROSSIĆ Posted January 26, 2009 Report Posted January 26, 2009 danas u novinama izasao u Blicu jedan clanak da se ceka obajva ovog kocnerta ,znaci skoro pa sigurno
niking Posted January 26, 2009 Report Posted January 26, 2009 danas Blic potvrdio da Kontra ima informacije da je koncert verovatan
Joca_Wildchild Posted January 27, 2009 Report Posted January 27, 2009 Heh, ovo bi bilo interesantno gledati, a i slusati, ako dodju
Rob Swire Posted January 27, 2009 Report Posted January 27, 2009 (edited) rece mladi metalac u srbiji 2009. kad se samo setim kraja devedesetih i rasprodate hale sportova na pro painu....a danas ako bi prodali dvesta karata... ali se onda likovalo i tome i ljudi si postovali svakoga ko dolazi, nije bilo izbora, pa je koncertna publika bila najodanija na svetu upravo ovde u srbiji. sad je svaki balavac od 15 godina i cosavih genitalija potencijalni promoter... a bucketheadu je decku lepo, pustite ga... EDIT ja ne kazem da treba sada da se pojavi 50 hiljada ljudi na slipknotu iako se to desava svuda u svetu, ali barem ne mora da se pljuje. ali dobro, sto kaze gojko, kada bata malo seku i rodi se iz toga beba, onda i ne moze bolje... sad nesto ozbiljno: u sledecih nekoliko dana, koliko saznajem iz zaista obavestenog izvora, znace se i ime promotera, te njihovo zvanicno saopstenje ko prati desavanja u regionu... Naravno, ona se računa u familiju xD Stvarno bi bilo lepo da dođu. (: Samo da ne bude kao sa Helloween-om. Isto je trebalo da sviraju u Hali Sportova pa su ih posle zbog loše prodaje karata prebacili u SKC. :/ Nadam se da su organizatori naučili nešto iz toga. A i "fanovi"... to se sigurno nece desiti, jer njihova produkcija ne staje u SKC, ako je za neku utehu Edited January 27, 2009 by LeX69
Pavao Posted January 28, 2009 Report Posted January 28, 2009 Ako budu svirali u Beogradu onda sigurno neće svirati u Hali sportova.
SATAN-iz Batajnice Posted January 28, 2009 Report Posted January 28, 2009 (edited) E, ovo je jedan od onih bendova koje nikad nisam slusala... Jedna pesmica mi je bila simpaticna u osnovnoj i to je to. xD (U prevodu, jebe mi se za koncert. xD) +1 Realno imam duks Slipknota koji sam dobio za rodj (JAO ON SLUSA METAL A OVO JE METAL OVO CEMO MU UZETI!!11) To je moj jedini kontakt sa ovim bendom. Edited January 28, 2009 by SATAN-iz Batajnice
Rob Swire Posted January 28, 2009 Report Posted January 28, 2009 Ako budu svirali u Beogradu onda sigurno neće svirati u Hali sportova. a tu informaciju imas kako?
Recommended Posts