Dekadent Posted February 7, 2009 Report Share Posted February 7, 2009 Mozda je malo optimistichno sa Arenom,ali mislim da ce dodju ljudi...bolje reci deca.S obzirom koliko ima samo trenutno slipknot-lozana,siguran sam da nece proci bez iljade,mozda i vishe. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djuk Posted February 7, 2009 Report Share Posted February 7, 2009 arena ih dovodi, logicno da ce da budu u areni. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bata Trokrilni Posted February 7, 2009 Report Share Posted February 7, 2009 Ovo ima da pukne samo tako. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted February 7, 2009 Report Share Posted February 7, 2009 Biće kao na Muse ljudi, možda malo jače. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomislav Sawyer Posted February 7, 2009 Report Share Posted February 7, 2009 Ja sam (nezvanicno) cuo da je bukirana hala sportova. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rob Swire Posted February 9, 2009 Report Share Posted February 9, 2009 (edited) Od srede 11. februara u prodaji su ulaznice za koncert grupe Slipknot, koji će se održati 17. juna 2009. u Beogradskoj areni, koja je i organizator ovog događaja. Ulaznice iznose 2300, 2500 i 2800 dinara, i mogu se nabaviti na sledećim prodajnim mestima: biletarnica Beogradske arene, Bilet servis, Eventim, Card Service, IPS, Mamut Store. Na raspolaganju su i sajtovi www.arenabeograd.com i www.tickets.rs. Kupovina ulaznica Visa karticom, samo na blagajni Beogradske arene, omogućava dodatni popust od 5%! Edited February 9, 2009 by LeX69 Link to comment Share on other sites More sharing options...
djuk Posted February 9, 2009 Report Share Posted February 9, 2009 http://www.arenabeograd.com/sr-ci/events/d...ls/103/slipknot ovo je napredak u me(n)talnom smislu za upravu arene. nadam se da ce u buducnosti metal koncerte, makar jedan godisnje, uvsrtiti u svoje planove. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CROSSIĆ Posted February 9, 2009 Report Share Posted February 9, 2009 u jebote koncert bas kad su prijamni jebem ti kurac ako bude love a do tad bice idem na ovo ..bice zanimljiv scenski nastup Link to comment Share on other sites More sharing options...
thrash forever Posted February 11, 2009 Report Share Posted February 11, 2009 (edited) Nadam se da će ovaj koncert biti održan i uspeti, na ovoj ili onoj lokaciji. I još nešto zbog čega će me mnogi napasti, više bih voleo da vidim Slipknot nego Mejdene ( koje sinoć nisam ni gledao). Ja nisam odrastao na Mejdenima i vriskanju, ja sam odrastao na rifovima, na trešu, na andergraundu, na subverzivnijim stvarima od Edija i Brusa Dikonsona. Meni je zato bliži Slipknot nego Mejdeni. Osim toga, njihov scenski nastup je uvek fantastičan. Dolazim. Edited February 11, 2009 by thrash forever Link to comment Share on other sites More sharing options...
-Mare Posted February 11, 2009 Report Share Posted February 11, 2009 (edited) Cene ulaznica za koncert grupe SLIPKNOT: Tribine I kategorije – 2800 dinara (zeleno) Parter (stajanje) – 2500 dinara (zuto) Tribine II kategorije – 2300 dinara (plavo) Koji kurac Mejdeni. Edited February 11, 2009 by bdonkey Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnnyzzz Posted February 11, 2009 Report Share Posted February 11, 2009 (edited) http://www.arenabeograd.com/sr-ci/events/d...ls/103/slipknot 2008. године доспевају на прво место Billboard-ове листе албумом "Алл хопе ис гоне" поводом којег одлазе на нову светску турнеју :D Edited February 11, 2009 by johnnyzzz Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Wicker Man Posted February 12, 2009 Author Report Share Posted February 12, 2009 pa realno ok su cene karte....kapiram da ce da plane ovo. ako ne sve makar 80%! i ok je rasporedjeno takoo da moze da se nekako isfinansira...hvala za info! Link to comment Share on other sites More sharing options...
将軍 Bleskimon Posted February 12, 2009 Report Share Posted February 12, 2009 (edited) Sledeće sedmice uzimam kartu za parter, dok još imam para... Jedva jebeno čekam... Edited February 12, 2009 by 将軍 Bleskimon Link to comment Share on other sites More sharing options...
Uruk Posted February 12, 2009 Report Share Posted February 12, 2009 Biće kao na Muse ljudi, možda malo jače. koliko je ljudi bilo na muse? ja ne verujem da ce biti ispod 5-6 hiljada ljudi, fino ce se ovo rasprodati... mislim da su slipknot bar u srbiji monogo vise popularniji od muse Link to comment Share on other sites More sharing options...
hEll_rAiSeR Posted February 13, 2009 Report Share Posted February 13, 2009 Koliko malo karata na tickets.rs.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Amphitritê Posted February 13, 2009 Report Share Posted February 13, 2009 omfg... znaci bice puna hala klinca lozana... Kukala im majka Klinaca? I mi matori slusamo fuckin' Slipknot Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rob Swire Posted February 13, 2009 Report Share Posted February 13, 2009 (edited) na muse je bilo oko 5 soma ljudi otprilike...sad jbg, ko zna, ali valjda ce proci ovo dobro. vidim da ima interesovanja nacelno Edited February 13, 2009 by LeX69 Link to comment Share on other sites More sharing options...
djuk Posted February 13, 2009 Report Share Posted February 13, 2009 (edited) na muse je bilo oko 5 soma ljudi otprilike...sad jbg, ko zna, ali valjda ce proci ovo dobro. vidim da ima interesovanja nacelno na muse bilo oko 2000-3000, od toga pola ljudi su dobili karte za dz. Edited February 13, 2009 by djuk Link to comment Share on other sites More sharing options...
GEORGE_SOAD Posted February 13, 2009 Report Share Posted February 13, 2009 Ja kolko znam prodato je skoro 4000 karata a ovo ostalo je uslo za dz Link to comment Share on other sites More sharing options...
oʞɾoƃ Posted February 13, 2009 Report Share Posted February 13, 2009 Ako se ovi na sajtu nisu nešto zajebali, onda žalim slučaj organizatoru... Mislim da nema teorije ni Halu sportova da napune, a ne Arenu. Je l' se ti šališ? Znaš li koje horde klinaca slušaju Slipknot?! Ovo bez 10k ljudi neće proći. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vudun Posted February 13, 2009 Report Share Posted February 13, 2009 Игзекли. Ђилас предводи специјалну експедицију малишана, само за овај концерт. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rob Swire Posted February 13, 2009 Report Share Posted February 13, 2009 Ja kolko znam prodato je skoro 4000 karata a ovo ostalo je uslo za dz ne ne, ja radio ceo koncert tamo, ali djuk zna, a ja sam budala, razumes Link to comment Share on other sites More sharing options...
behemoth Posted February 13, 2009 Report Share Posted February 13, 2009 Игзекли. Ђилас предводи специјалну експедицију малишана, само за овај концерт. u narodu poznatih kao djilishani jea ja rekoh idem, tako da uskoro pada karta koliko mi se cini.. ove godine ode pun kurac para na koncerte :S Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jelles Posted February 13, 2009 Report Share Posted February 13, 2009 Ovo ima da pukne samo tako.Ako ne pukne koncert, pućiće bruka što Alice Cooper nije prodao više od 800 karata, a ovi održali kocet u areni... Link to comment Share on other sites More sharing options...
djuk Posted February 13, 2009 Report Share Posted February 13, 2009 da si reko slayer pa ajde, ali alis kuper, taj ni u rodnom selu ne moze da skupi 20 ljudi... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts