Diddy Posted June 10, 2009 Report Share Posted June 10, 2009 pih,'ocu Heretic i Liberate!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rehabilitovani Bagrem Posted June 10, 2009 Report Share Posted June 10, 2009 gentlyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Razbijač-NAAĆI Posted June 10, 2009 Report Share Posted June 10, 2009 Ova tema moze biti,deca pitaju Lex odgovara,sve vezano za Slipknot. Nego,Lexa,koje su ti te dve,ne fališ se picane,e,c,c,c...jebo slipknot,odma to negde na trsidbu.ja tako nekim kod mene pokazujem suštinu poimanja metala i mtv-ija.uvalim im justina i lemmyija u rašlje i rokaj snimaj.dok ne poćnu da pevaju gimme gimme - again. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted June 10, 2009 Report Share Posted June 10, 2009 a i racunam kad vidi kako je dojaja na koncertima da ce malo ozbiljnije da slusa metal... To će mu svakako jako doprineti kvalitetu života. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feral Ghoul Posted June 10, 2009 Report Share Posted June 10, 2009 Ja idem samo da kupim neku majicu Kilswitch Engage a Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Razbijač-NAAĆI Posted June 10, 2009 Report Share Posted June 10, 2009 Ja idem samo da kupim neku majicu Kilswitch Engage a koji su ti ti? ovo je koncert slipknota. to ti je ko da sad ima koncert lepe brene u areni,a napolju se prodaju majice mileta kitića.ciganija. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Denny Posted June 10, 2009 Report Share Posted June 10, 2009 Predgrupa je KsE. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Razbijač-NAAĆI Posted June 10, 2009 Report Share Posted June 10, 2009 Predgrupa je KsE. pa to sam i ja video. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feral Ghoul Posted June 10, 2009 Report Share Posted June 10, 2009 Pa na metallicu sam isao zbog Sevendusta kao predgrupe pa su ispalili i dosao shugavi van gogh Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rob Swire Posted June 10, 2009 Report Share Posted June 10, 2009 Ova tema moze biti,deca pitaju Lex odgovara,sve vezano za Slipknot. Nego,Lexa,koje su ti te dve,ne fališ se picane,e,c,c,c...jebo slipknot,odma to negde na trsidbu.ja tako nekim kod mene pokazujem suštinu poimanja metala i mtv-ija.uvalim im justina i lemmyija u rašlje i rokaj snimaj.dok ne poćnu da pevaju gimme gimme - again. pa vjeroniku vodim, ona je nebrusen dijamant, a slipknot je prava prilika za ulazak u jedan carobni svet Link to comment Share on other sites More sharing options...
Totamealand Posted June 10, 2009 Report Share Posted June 10, 2009 Najvjerovatnija set lista u Zagrebu, samim tim i u Beogradu: 1. Intro + 742617000027 2. (SIC) 3. Eyeless 4. Wait & Bleed 5. Get This 6. Before I Forget 7. Sulfur 8. The Blister Exists 9. Dead Memories 10. Left Behind 11. Disasterpiece 12. Vermillion 13. Everything Ends 14. Psychosocial 15. Duality 16. People=Shit Encore: 17. Surfacing 18. Spit it out 19. 'Til Lista tesko moze bit bolja od ovog Odlična lista. Jako mi je drago što je Vermilion u listi - da te pesme nije bilo, pitanje je da li bih se zainteresovao za metal i postao ono što danas jesam. Jako značajna pesma za mene, i biću presrećan ako je čujem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Totamealand Posted June 11, 2009 Report Share Posted June 11, 2009 Pa da ima 30 godina, malo bi mu kasno bilo da ga Vermillion uvodi u svet metala... ovako ce za dve godine gledati svoje postove, naici na ovaj i slatko se smejati Heheheh. Imaj u vidu da sam tada imao 13 godina. Za mene je bilo nešto potpuno novo i neopisivo. Sada slušam Slipknot MNOGO manje u odnosu na to vreme, ali svejedno pustim poneku pesmu radi nostalgije. I na ovaj koncert idem zato što se dobro sećam kako sam se pre četiri godine nadao da će doći Slipknot na Subliminal verses turneji. Tada ih nije bilo, ali evo sada prilike - šteta je da propustim nešto što sam nekada toliko priželjkivao. Nešto i ne verujem da ću se za dve godine smejati tome što sam slušao Slipknot, jer od nečega mora da se počne. To je ista situacija kao kod onih što ih je St. Anger uveo u Metallicu. Koliko god bio loš album, on ih je naveo da istražuju bend dalje, i pre ili kasnije su naleteli na remek dela kakva su Master of puppets i ...And justice for all. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feral Ghoul Posted June 11, 2009 Report Share Posted June 11, 2009 E pa ja sam slusao slipknot 1999 kada su i bili najjachi , Wait and Bleed , Spit it out i ostala nu metal cudesa. ALi Mushroomhead > Slipknot Link to comment Share on other sites More sharing options...
bradilko Posted June 12, 2009 Report Share Posted June 12, 2009 dajte kse setlistu, koga briga za slipknote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feral Ghoul Posted June 12, 2009 Report Share Posted June 12, 2009 Ako ti je tako stalo do KSE vec bi odavno nashao sam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vuk Posted June 12, 2009 Report Share Posted June 12, 2009 ja mislim da nishta nisu uradili ako ne odsviraju Dio Link to comment Share on other sites More sharing options...
magratea Posted June 12, 2009 Report Share Posted June 12, 2009 Dve karte u pola cene... Urgent. PM, molim.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feral Ghoul Posted June 12, 2009 Report Share Posted June 12, 2009 Prodajes ili kupujes ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
LazaGNR Posted June 12, 2009 Report Share Posted June 12, 2009 Prodaje verovatno. Vidis da joj hitno treba za...nesto drugo Link to comment Share on other sites More sharing options...
magratea Posted June 12, 2009 Report Share Posted June 12, 2009 Prodajes ili kupujes ? Prodajem, 1500 din, tribine, ostalo jos 2, BGD... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feral Ghoul Posted June 12, 2009 Report Share Posted June 12, 2009 Za fix u venu Link to comment Share on other sites More sharing options...
magratea Posted June 12, 2009 Report Share Posted June 12, 2009 Za fix u venu NE, za kurton, neće ti seka bez zaštite Otišle po 1500. Ima dve po 2000, tribine desno ali uz parter, dakle bolje i skuplje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest **VaNDaL** Posted June 12, 2009 Report Share Posted June 12, 2009 Ajd ako neko zna, jel pocinju predgrupe u 21:00 ili je slipknot od 21 ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
necko Posted June 12, 2009 Report Share Posted June 12, 2009 predgrupe. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sinstrel Posted June 13, 2009 Report Share Posted June 13, 2009 Bend Slipknot od organizatora nastupa u Areni 17. juna tražio alkoholna pića i … teglu meda!? Članovi benda Slipknot, koje ne biste bili u mogućnosti tek tako da prepoznate na ulici zahvaljujući zastrašujućim maskama od kojih se ne odvajaju, zatražili su od organizatora beogradskog koncerta da im u bekstejdžu na raspolaganju budu viski, votka, energetska pića, sojino mleko i med. Popularni metalci tražili su velike količine čokoladica, nekoliko vrsta sireva, ćuretinu, piletinu i šunku, beli hleb, čips. Kori Tejlor i ekipa zahtevali su i sveže voće, banane, jabuke i pomorandže, sokove, teglu meda, francuski senf, a posebno je naglašeno da članovi benda insistiraju da im se nabavi frapućino i to isključivo iz "Starbaksa", kojeg nema u Srbiji. Po rečima organizatora, u Areni se očekuje pravi spektakl, ozvučenje će biti vrhunsko, kao i scenografija koja stiže sa bendom. A za ostalo će se pobrinuti članovi grupe Slipknot, koji su poznati po sjajnim koncertnim nastupima. Naravno, tek kada sve popiju i pojedu… Picke. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts