Guest bulat Posted May 13, 2009 Report Posted May 13, 2009 Karta kupljena, parter! Da nekim slucajem nema neko iz Gornjeg Milanovca ili Cacka da ide na cert?!
Amphitritê Posted June 1, 2009 Report Posted June 1, 2009 Ma, snobovi Još maloooo dve nedeljeeeeeeeee uh, ko će da izdrži toliko...
Sinstrel Posted June 1, 2009 Report Posted June 1, 2009 Jel sam se ja istripovao ili na karti pishe 20.06.2009 ?!
Rob Swire Posted June 1, 2009 Report Posted June 1, 2009 Ni Maideni ni Queen+Paul Rodgers nisu rasprodali Arenu, tako da, bez brige... Nivo 400 (onaj viši nivo tribina) čak nije ni pušten u prodaju. Ovo se održava u Areni samo zato što je koncertna agencija Arene organizator, da bilo ko drugi organizuje, verovatno bi bilo u Hali sportova, eventualno na Tašu, a možda i u SKC-u (bašti recimo). jos samo da njihova produkcija moze da udje na te objekte...
Rehabilitovani Bagrem Posted June 2, 2009 Report Posted June 2, 2009 jel znade neko kolko kse svira,full nastup ili 45 min tako nesto?
devil's plaything Posted June 2, 2009 Report Posted June 2, 2009 okacili pre neki dan na zelenom vencu reklamu za koncert na belom platnu, i pise "predgrupe Hetera i KSE" ispada da su hetera bitniji
Amphitritê Posted June 3, 2009 Report Posted June 3, 2009 Listen... http://music.myspace.com/index.cfm?fuseact...songid=28362683
Baal Posted June 3, 2009 Report Posted June 3, 2009 Sad mi izašao raspored ispita za junski rok i imam ispit 18. juna... Jebem im mater.
necko Posted June 3, 2009 Report Posted June 3, 2009 Sad mi izašao raspored ispita za junski rok i imam ispit 18. juna... Jebem im mater. ja imam i 17og i 18og
Lunar Posted June 4, 2009 Report Posted June 4, 2009 12-og zavrshavam sve skolske obaveze. Slipknot here I come.
мать Posted June 4, 2009 Report Posted June 4, 2009 Sad mi izašao raspored ispita za junski rok i imam ispit 18. juna... Jebem im mater. takodje.. to je neka zavera valjda cu doci.. nj
FëanorSonOfFinwë Posted June 4, 2009 Report Posted June 4, 2009 hmmm neznam da li je vredno ici na ovo... mislim slusao sam SlipKnoT nesto malo... ali isao bih zato sto je u areni, zbog atmosfere i tako... mozda na kraju i odem... ipak "najoriginalniji" metal bend danasnjice se bas ne propusta HAHAHAHAHA!!! ako budem imao pare i ortak bude hteo da ide, idem i ja u fan pit xD
-Mare Posted June 4, 2009 Report Posted June 4, 2009 takodje.. to je neka zavera valjda cu doci.. nj Meni je poslednji ispit 7og, a usmeni engleski 15og.
crusader84 Posted June 4, 2009 Report Posted June 4, 2009 hmmm neznam da li je vredno ici na ovo... mislim slusao sam SlipKnoT nesto malo... ali isao bih zato sto je u areni, zbog atmosfere i tako... mozda na kraju i odem... ipak "najoriginalniji" metal bend danasnjice se bas ne propusta HAHAHAHAHA!!! ako budem imao pare i ortak bude hteo da ide, idem i ja u fan pit xD S obzirom na to koje bendova voliš (zaključih po postovima na temama tih bedova, a sad sam pogledao i profil), pre bih ti preporučio onaj koncert koji je dan ranije.
bach_jee Posted June 5, 2009 Report Posted June 5, 2009 :rockdevil: ljudi viiimo se na koncertu u prvim redovima X)))) ... nece biti shutka .... bice KASAPLJENJE X))) :rockdevil: :rockdevil:
Recommended Posts