Rob Swire Posted January 29, 2009 Report Posted January 29, 2009 Slipknot, Coheed and Cambria and Trivium je lineup koji trenutno ide po americkoj turneji. naravno, apsolutno ne mora da znaci da ce tako da bude i u Jevropi...
METAL Man Posted February 1, 2009 Report Posted February 1, 2009 Koja poenta doci na temu i pljuvati bend? Ako ti se ne svidja nemoj ici i milina. Ja znam 4 pesme ali cu ici na koncert, jer ljudi RAZVALJUJU uzivo! Naravno ako ne puknu neku cenu tipa 2500-3000.. :/
METAL Man Posted February 2, 2009 Report Posted February 2, 2009 Ja slusam progresiv i Grand, a ne power. Pitam se ko bi mogao biti predgrupa za Slipk?
23/16 Posted February 2, 2009 Report Posted February 2, 2009 Ja slusam progresiv i Grand, a ne power. Pitam se ko bi mogao biti predgrupa za Slipk? Van Gogh, kao i za sve sto ikakve veze sa rockom ima.
METAL Man Posted February 2, 2009 Report Posted February 2, 2009 Pa, vrati se par postova unazad. Ti su samo puste zelje. Van Gogh, kao i za sve sto ikakve veze sa rockom ima. Kakve veze ima Slipk sa rokom? X)
Denny Posted February 2, 2009 Report Posted February 2, 2009 Ti su samo puste zelje. Znam i ja to, al' se nadam!
NećuDisplejNejm Posted February 4, 2009 Report Posted February 4, 2009 ako se ovo stvarno desi... jaoooo. havarija. jedva cekam.
将軍 Bleskimon Posted February 6, 2009 Report Posted February 6, 2009 Hey Slipknot Fans, As you may or may not have noticed there are a ton of new dates that are being added to the tour section. A complete list can be seen below. Keep checking back as there are more to come! June 6th - Rock Am Ring - Nurburgring, Germany June 7th - Rock Im Park - Nurnburg, Germany June 9th - Torwar - Warsaw, Poland June 13th - Download - Donington Park, UK June14th - Greenfield Festival - Interlaken, Switzerland June 16th - Dom Sportova 1 - Zagreb, Croatia June 17th - Belgrade Arena - Belgrade, Serbia June 19th - NovaRock Festival - Nickelsdorf, Austria June 24th - Hove Festival - Arendal, Norway June 27th - Graspop Metal Meeting - Dessel, Belgium June 28th - Gods of Metal Festival - Milan, Italy July 4th - Roskilde Festival - Roskilde, Denmark July 9th - Alive Festival - Lisbon, Portugal July 10th - Terrazas de Madrid - Madrid, Spain
LazaGNR Posted February 6, 2009 Report Posted February 6, 2009 Odakle si to uzeo? Ako je neki zvanican info,da promenim onda u naslovu...
djuk Posted February 6, 2009 Report Posted February 6, 2009 http://www.slipknot1.com/news ovde pise da je cert u areni.
Simadin Posted February 7, 2009 Report Posted February 7, 2009 U je, ladno Arena. Hvala kurcu i za to.
Nerevar Posted February 7, 2009 Report Posted February 7, 2009 Арена и у њој иљаду људи. Ja slusam progresiv i Grand, a ne power. Pitam se ko bi mogao biti predgrupa za Slipk? X centar
IH77 Posted February 7, 2009 Report Posted February 7, 2009 Verovatno nece biti support bendova ...posto sviraju festivale tada i imaju kako je vec na sajtu samo 2 koncerta Beograd i Zagreb .Mozda i biti supporta al po mom misljenju tesko.
crusader84 Posted February 7, 2009 Report Posted February 7, 2009 Ako se ovi na sajtu nisu nešto zajebali, onda žalim slučaj organizatoru... Mislim da nema teorije ni Halu sportova da napune, a ne Arenu.
Recommended Posts