kuruz Posted June 17, 2009 Report Share Posted June 17, 2009 Edituj post, stavila si v umesto p. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GEORGE_SOAD Posted June 17, 2009 Report Share Posted June 17, 2009 Extra atmosfera, jedino svi oni debili koji bacaju pivo u publiku da se nose u tri picke materine!!! Sve ostalo je bilo do jaja, mada zvuk nesto sjeban, al ok. Koncert na koji je vredelo otici! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fake City Posted June 17, 2009 Report Share Posted June 17, 2009 Edituj post, stavila si v umesto p. hihihihi... Link to comment Share on other sites More sharing options...
oʞɾoƃ Posted June 17, 2009 Report Share Posted June 17, 2009 Edituj post, stavila si v umesto p. (prevedeno na kirški: Mhihi!) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Simadin Posted June 17, 2009 Report Share Posted June 17, 2009 Extra atmosfera, jedino svi oni debili koji bacaju pivo u publiku da se nose u tri picke materine!!! Sve ostalo je bilo do jaja, mada zvuk nesto sjeban, al ok. Koncert na koji je vredelo otici! Ti debili, a i oni sto su tako sistematicno gadjali binu sve vreme. Dobar je koncert bio, iako su malo zgovnali zvuk i bilo je ispadanja. Vratila mi se temperatura, idem da spavam, nisam za kurac. Link to comment Share on other sites More sharing options...
banne_marduk Posted June 17, 2009 Report Share Posted June 17, 2009 Neshto bolje od owog nisam gledao...jeste da sam Slipknot slushao pre 5 god...ali ono je bilo nenormalno dobro...a imam i Jamesovu trzalicu!!! fuck yeah!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feral Ghoul Posted June 17, 2009 Report Share Posted June 17, 2009 Evo i vrhunca vecheri svakako : Ja i Danilo i Matija ! Eto i dokaz i da oni slusaju Slipknot a ne samo deca od 16 godina ( ja nemam 16 godina ) P.S. Dabogda crko ovaj koji je slikao kada je ispalo tako mutno ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
vegeta Posted June 17, 2009 Report Share Posted June 17, 2009 bila je ludnica!!! ja ne slusam nesto slipknot, al sam otiso sa ortakom da mu pravim drustvo i ne kajem se ni malo!!! Killswitch Engage je bio predobar!!! WALL OF DEATH je objasnio!!! Slipknot brutalno! uf ala sam se izivljavao Link to comment Share on other sites More sharing options...
NamelesS Posted June 17, 2009 Report Share Posted June 17, 2009 uh,bio sam medju prvim redovima i ono je stvarno trebalo fizicki izdrzati,narocito neke tipove koji su se gurali i gazili iz cista mira...tortura totalna od pocetka slipknota,ali da su pokidali- jesu.Stvarno se isplatilo ici,odusevljen sam. thx god bio je vermilion i everything ends.....mada jel zna neko koliko je tacno bilo pesama? i za kraj... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_Jet Posted June 18, 2009 Report Share Posted June 18, 2009 Ja sam SlipKnoT slushao u srednjoj shkoli...to pre nekih 6-7 godina...ali mislim da byh se stvarno pokajao da nisam otishao...meni je bilo super!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rehabilitovani Bagrem Posted June 18, 2009 Report Share Posted June 18, 2009 Bilo je savrseno,gledam ih na nova rocku ponovo za dva dana. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NećuDisplejNejm Posted June 18, 2009 Report Share Posted June 18, 2009 Edituj post, stavila si v umesto p. kako si ti pametan. bravo. elem. JUMP THE FUCK UP! Link to comment Share on other sites More sharing options...
^Suicide_Pony^ Posted June 18, 2009 Report Share Posted June 18, 2009 (edited) @nameless bravo za sliku, daj jos! Edited June 18, 2009 by ^Suicide_Pony^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rehabilitovani Bagrem Posted June 18, 2009 Report Share Posted June 18, 2009 Bilo je savrseno,gledam ih na nova rocku ponovo za dva dana. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Denny Posted June 18, 2009 Report Share Posted June 18, 2009 Vratio sam se, napokon. Odlično je bilo. Dobio sam kostobolju, jbt. 17 pesama je bilo. Po meni, dobar izbor. Ali, naravno, uvek nešto fali. Opširnije ću sutra, previše smrdim sam sebi da bih sedeo za kompom. Pozdrav. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lunar Posted June 18, 2009 Report Share Posted June 18, 2009 Prvi! KsE super, Slipknot ludnica, svirali Sulfur, Everything ends, Vermilion... pored liste iz Kroacije. Ludilo Kada su se vratili josh hednom na binu odsvirali su jednu pesmu koju nisam prepoznao, Liberate i malo Jump the Fuck Up. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Denny Posted June 18, 2009 Report Share Posted June 18, 2009 Wtf? Link to comment Share on other sites More sharing options...
NećuDisplejNejm Posted June 18, 2009 Report Share Posted June 18, 2009 nije bre bilo liberate... spit it out poslednja. ili sam ja totalno ogluvela. al mogu da se zakunem da nije bilo liberate. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Simadin Posted June 18, 2009 Report Share Posted June 18, 2009 (edited) Jump The Fuck Up? Mislis Spit It Out? edit: uleteli mi Denny i Snezhana [no hetero] Edited June 18, 2009 by Simm A))) Link to comment Share on other sites More sharing options...
vegeta Posted June 18, 2009 Report Share Posted June 18, 2009 ljudi kacite snimke sutki bile su bas dobre Link to comment Share on other sites More sharing options...
=Steamroller= Posted June 18, 2009 Report Share Posted June 18, 2009 ima na jubutu vetj nekoliko samo kucaj slipknot belgrade ili killswitch belgrade Link to comment Share on other sites More sharing options...
vegeta Posted June 18, 2009 Report Share Posted June 18, 2009 videh al se ne vidi nista posebno Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bloodline Posted June 18, 2009 Report Share Posted June 18, 2009 Sjajan koncert....sve je bilo savrseno! nemam reci....odoh da pajkim! laku noc svima.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diddy Posted June 18, 2009 Report Share Posted June 18, 2009 fantastichan koncert !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
behemoth Posted June 18, 2009 Report Share Posted June 18, 2009 spit it out ^^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts