Jump to content

2009.06.17. *Beogradska arena, Beograd* Slipknot / Killswitch Engage / Hetera

Recommended Posts

Posted

Mozda je malo optimistichno sa Arenom,ali mislim da ce dodju ljudi...bolje reci deca.S obzirom koliko ima samo trenutno slipknot-lozana,siguran sam da nece proci bez iljade,mozda i vishe.

Posted (edited)
  deki_slipknot said:
Od srede 11. februara u prodaji su ulaznice za koncert grupe Slipknot, koji će se održati 17. juna 2009. u Beogradskoj areni, koja je i organizator ovog događaja. Ulaznice iznose 2300, 2500 i 2800 dinara, i mogu se nabaviti na sledećim prodajnim mestima: biletarnica Beogradske arene, Bilet servis, Eventim, Card Service, IPS, Mamut Store. Na raspolaganju su i sajtovi www.arenabeograd.com i www.tickets.rs.

Kupovina ulaznica Visa karticom, samo na blagajni Beogradske arene, omogućava dodatni popust od 5%!

Edited by LeX69
Posted (edited)

Nadam se da će ovaj koncert biti održan i uspeti, na ovoj ili onoj lokaciji.

I još nešto zbog čega će me mnogi napasti, više bih voleo da vidim Slipknot nego Mejdene ( koje sinoć nisam ni gledao).

Ja nisam odrastao na Mejdenima i vriskanju, ja sam odrastao na rifovima, na trešu, na andergraundu, na subverzivnijim stvarima od Edija i Brusa Dikonsona.

Meni je zato bliži Slipknot nego Mejdeni.

Osim toga, njihov scenski nastup je uvek fantastičan.

Dolazim.

Edited by thrash forever
Posted (edited)
  bdonkey said:
29674142mv0.jpg

Cene ulaznica za koncert grupe SLIPKNOT:

Tribine I kategorije – 2800 dinara (zeleno)

Parter (stajanje) – 2500 dinara (zuto)

Tribine II kategorije – 2300 dinara (plavo)

Koji kurac Mejdeni. :rockdevil:

Edited by bdonkey
Posted
  Grobodan said:
Biće kao na Muse ljudi, možda malo jače.

koliko je ljudi bilo na muse? ja ne verujem da ce biti ispod 5-6 hiljada ljudi, fino ce se ovo rasprodati... mislim da su slipknot bar u srbiji monogo vise popularniji od muse

Posted (edited)

na muse je bilo oko 5 soma ljudi otprilike...sad jbg, ko zna, ali valjda ce proci ovo dobro. vidim da ima interesovanja nacelno :da:

Edited by LeX69
Posted (edited)
  LeX69 said:
na muse je bilo oko 5 soma ljudi otprilike...sad jbg, ko zna, ali valjda ce proci ovo dobro. vidim da ima interesovanja nacelno :da:

na muse bilo oko 2000-3000, od toga pola ljudi su dobili karte za dz.

Edited by djuk
Posted
  crusader84 said:
Ako se ovi na sajtu nisu nešto zajebali, onda žalim slučaj organizatoru... Mislim da nema teorije ni Halu sportova da napune, a ne Arenu.

Je l' se ti šališ? Znaš li koje horde klinaca slušaju Slipknot?! Ovo bez 10k ljudi neće proći.

Posted

Игзекли. Ђилас предводи специјалну експедицију малишана, само за овај концерт.

Posted
  GEORGE_SOAD said:
Ja kolko znam prodato je skoro 4000 karata a ovo ostalo je uslo za dz

ne ne, ja radio ceo koncert tamo, ali djuk zna, a ja sam budala, razumes :da:

Posted
  Вуду Соло Неле said:
Игзекли. Ђилас предводи специјалну експедицију малишана, само за овај концерт.

u narodu poznatih kao djilishani

jea ja rekoh idem, tako da uskoro pada karta koliko mi se cini..

ove godine ode pun kurac para na koncerte :S

Posted
  Prince of Darkness said:
Ovo ima da pukne samo tako.
Ako ne pukne koncert, pućiće bruka što Alice Cooper nije prodao više od 800 karata, a ovi održali kocet u areni...

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...