Jump to content

2009.06.17. *Beogradska arena, Beograd* Slipknot / Killswitch Engage / Hetera

Recommended Posts

Posted

Добро изгледају они билборди на Арени, синоћ сам видео кад сам улазио.

Posted (edited)

Hvala

edit: Za ostale paljevine, ko je iz orgnaizacije potvrdio da je KsE predgrupa?

Edited by niking
Posted
  bdonkey said:
Sutra uzimam karte za Slipknot i In Flames, ne smem vise da odugovlacim. ;)

ima se moze se :razz:

ja sutra za IF a za slipknot.. ko zna kad.. :no: smara me sto je u areni.. al jbg kad je skc premali za to..

Guest peobivan
Posted

doro bi bilo kad bi dosao KsE,ali pravi pogodak bi bio dolazak Trivium-a :rockdevil:

Posted
Slipknot
Arena, Sheffield, England (12.12.2008) (Audio bootleg)

Жанр: Nu-Metal
Страна: USA
Размер: 205МБ

Треклист:
Intro
Surfacing
The Blister Exists
Get This
Before I Forget
Liberate
Disasterpiece
Dead Memories
Psychosocial
The Heretic Anthem
Prosthetics
Spit It Out
Duality
Only One
Encore Break
(515)
People = Shit
(sic)
Outro

http://rapidshare.com/files/194062970/clinkHot-Arena.Sheffield.England.bytleg.part1.rar
http://rapidshare.com/files/194067072/clinkHot-Arena.Sheffield.England.bytleg.part2.rar

Posted

pise da sajtu roadrunnera, da su im predgrupe na predstojecoj turneji, na nastupima, Killswitch engage, i trivium....Ne vidim zasto ne bi doslii i kod nas, kad ih vec svugde prate, ali opet, ovo je srbija......Kad sam ih slusao u novembru, u austriji, predgrupe su im bili Machine Head, i Children of Bodom, tako da se tesim, da ce sad doci i ovi drugi sa njima......

Posted

nece, rekao sa mda su bili, do pre par meseci, konstatacija je bila, da ako su ih pratili machine head i COB, ne vidim zasto to sada ne bi bili KSE, i trivium, a i roadrunner tako kaze.......

Posted
  cва said:
ima se moze se :razz:

ja sutra za IF a za slipknot.. ko zna kad.. :no: smara me sto je u areni.. al jbg kad je skc premali za to..

Dugo su se skupljale pare za ovo. Samo moram da odem do prodavnice da ukrupnim ovoliki sitnis. :)

Posted (edited)

Evo sada gledam i mozda KSE nece doci u BG :(.

Zagreb i Beograd su jedina dva nefestivalska koncerta u to vreme, 16-i i 17-i . Pre toga je 14-og Greenfield , a posle toga Novarock festival 19-og i onda se sve redjaju festivali. :(

A stvarno neznam ko organizuje ovo, pa da zamoli KSE da posle Zagreba svrati ovde.

Edited by Lunar
Posted
  bdonkey said:
Dugo su se skupljale pare za ovo. Samo moram da odem do prodavnice da ukrupnim ovoliki sitnis. :)

:) verujem da ce tako biti i u mom slucaju. tipujem da cu kupiti kartu 28og marta :)

Posted (edited)

Uzeo sam In Flames danas, SlipKnoT ce jos malo sacekati. :wub:

Postoje li sanse da se ovo rasproda, tj treba li zuriti sa kupovinom karte? :uhoh:

Edited by bdonkey
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...